Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω μια απορια.

ολα αυτα τα ιτεμς του event θα υπαρχουν στο στορε για αγορα μετα η ειναι μονο για το event?

στο σιτε λεει : "Catch a gnarly wave of limited-time content"

και τα loot boxes Sun's Out , αμα τα κρατησω να τα ανοιξω σε κανα μηνα ξερω γω.. γινεται ? μελλοντικα δε παιζει να μου δωσουν και οτι νεο ιτεμ βγει μεχρι τοτε? δεν υπαρχει περιορισμος στο ποτε θα τα ανοιξω. σωστα?

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος, το περιεχομενο των loot boxes σε ολα τα παιχνιδια της Blizz, δημιουργειται αυτοματα οταν τα αγοραζεις, οχι οταν τα ανοιγεις.

Δημοσ.

ισχυει αυτο και για τα loot boxes που κερδιζω ανα λεβελ ?

γιατι δεν αγοραζω boxes

καποιο λινκ? δεν εχω βρει κατι

Δημοσ.

εχω μια απορια.

ολα αυτα τα ιτεμς του event θα υπαρχουν στο στορε για αγορα μετα η ειναι μονο για το event?

στο σιτε λεει : "Catch a gnarly wave of limited-time content"

και τα loot boxes Sun's Out , αμα τα κρατησω να τα ανοιξω σε κανα μηνα ξερω γω.. γινεται ? μελλοντικα δε παιζει να μου δωσουν και οτι νεο ιτεμ βγει μεχρι τοτε? δεν υπαρχει περιορισμος στο ποτε θα τα ανοιξω. σωστα?

Το περιεχόμενο απ τα loot box δημιουργείτε μόλις πατήσεις να το ανοίξεις, άλλωστε γιαυτό όταν τα ανοίγεις υπάρχει ένα animation, για να προλάβει να τρέξει ο αλγόριθμος, όποτε αντί να σου βάζουν loading ή please wait σου βάζουν το animation.

Είχα μαζέψει box πριν βγει ο Malthael και όταν βγήκε τα άνοιξα και έτυχα δικά του item.

Αλλά γενικά είναι μια καλή συμβουλή μόλις ανακοινώνεται νέος ήρωας να farmaρεις box και να τα ανοίξεις όταν βγει.

Αν κρατήσεις τα box του event και τα ανοίξεις στο τέλος του λογικά δεν θα έχει μέσα τίποτα απ'το event.

Όσο για το αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα items, μάλλον δεν θα υπάρχουν. Μην ξεχνάμε ότι το skin του stitches είναι παλιό αλλά τόσο καιρό δεν ήταν διαθέσιμο ( όπως και με τα χριστουγεννιάτικα skin).

• Like 1
Δημοσ.

δλδ με αυτο το limited-time content που λεει. εννοει οτι μετα το εβεντ αυτα τα ιτεμς δε θα υπαρχουν προς αγορα πια?

Δημοσ.

δλδ με αυτο το limited-time content που λεει. εννοει οτι μετα το εβεντ αυτα τα ιτεμς δε θα υπαρχουν προς αγορα πια?

Ναι, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι τουλάχιστον!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το περιεχόμενο απ τα loot box δημιουργείτε μόλις πατήσεις να το ανοίξεις, άλλωστε γιαυτό όταν τα ανοίγεις υπάρχει ένα animation, για να προλάβει να τρέξει ο αλγόριθμος, όποτε αντί να σου βάζουν loading ή please wait σου βάζουν το animation.

Είχα μαζέψει box πριν βγει ο Malthael και όταν βγήκε τα άνοιξα και έτυχα δικά του item.

Αλλά γενικά είναι μια καλή συμβουλή μόλις ανακοινώνεται νέος ήρωας να farmaρεις box και να τα ανοίξεις όταν βγει.

Αν κρατήσεις τα box του event και τα ανοίξεις στο τέλος του λογικά δεν θα έχει μέσα τίποτα απ'το event.

Όσο για το αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα items, μάλλον δεν θα υπάρχουν. Μην ξεχνάμε ότι το skin του stitches είναι παλιό αλλά τόσο καιρό δεν ήταν διαθέσιμο ( όπως και με τα χριστουγεννιάτικα skin).

εχεις δικιο, το περιεχομενο δημιουργειται οταν ανοιγεις τα loot boxes, oχι οταν τα αγοραζεις. επομενως, τα event loot boxes πρεπει να ανοιγονται κατα την διαρκεια του event και οχι μετα αφου εχει τελειωσει.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...