GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 εχω μερες να μπω γιατι ειχα αρκετες δουλειες και τωρα ειδα ότι το PLAY είναι ανενεργο και μου λεει not available in your region .... Δεν πιστευω να εχει γινει καμμια βλακεια με την Ευρωπη αλλα να είναι μονο αυτό που ειχαν πει για κλειστο 1 βδομαδα ετσι ?!?!?!?!?!
paularas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 7 ή 8 του μήνα ανοίγει ξανά. με +1 ήρωα, reseted τα πάντα + θα βλέπεις την bnet flist σου.
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 https://www.facebook.com/BlizzHeroes/app_314186382107340
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 τυχαία πριν λίγο πήρα χαμπάρι ότι είχε μπει η Technical Alpha στην Game List μου... 1
paularas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 όπως σε κανά 15 φίλους της flist μου χθες.... άρα τσεκάρετε εάν θέλετε, ίσως έχετε και εσείς invite
ADHD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εμενα τιποτα ακομα, εχω κανει και τη βλακεία τους στο facebook και παλι, εχω δωσει τοσα λεφτα στην blizz και με εχουν παντα γραμμένο στα beta invites. Δεν εχω ξαναπαιξει moba ουτε καιγομαι ιδιαιτερα βεβαια.
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μακάρι να κάτσει κάποιο inv, μου φαίνεται πολύ καλό για να περνάς χαλαρά την ώρα σου. Το hearthstone όσο το παίζω τόσο πιο πολλά νεύρα μου προκαλεί το rng
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τώρα που άνοιξα τυχαία το Battle.net app είδα ότι μου ήρθε. Με τέτοιον κwλόκαιρο, ίσως και να ασχοληθώ. Άσχετος είμαι με το άθλημα, ίσως και να με τραβήξει. Κάθε συμβουλή και οδηγία ευπρόσδεκτη. Επίσης...Closing Live by Metallica @BlizzCon?!?!?!? 1
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ναι οι φραγκοφονιάδες, μη χάσουν... Τrue, αλλά αν έχεις πάει σε συναυλία τους...πας και ξαναπας και περιμένεις πως και πως. Ακόμα και κάτω απο τη βροχή περιμένεις και δε σε νοιάζει τπτ!
Luxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλα με τετοιο συστημα στην υπογραφη και δε με βαζουν για beta tester..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα