Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι οκ έτσι λένε (δεν έχω παίξει λολ) αλλά με χάλια σύστημα για mmr ακόμα...

Το community καμια σχεση με το λολ,εννοειται,και αν θες την γνωμη μου,(εγω στο λεω για το καλο σου,για την ψυχικη σου ηρεμια),μην παιξεις ποτε λολ.

Αυτη τη στιγμη το παιχνιδι χρειαζεται αλλαγες στο mmr συστημα και στο matchmaking.

Ωστοσο ολα αυτα θα ειχαν γινει (καποιες αλλαγες στο matchmaking εχουνε ηδη γινει) αν ειχε κοσμο το παιχνιδι.

Ξερουμε λεπτομερειες για το ποτε θα μπει η αρενα που λεγανε;

Δημοσ.

Το community καμια σχεση με το λολ,εννοειται,και αν θες την γνωμη μου,(εγω στο λεω για το καλο σου,για την ψυχικη σου ηρεμια),μην παιξεις ποτε λολ.

Αυτη τη στιγμη το παιχνιδι χρειαζεται αλλαγες στο mmr συστημα και στο matchmaking.

Ωστοσο ολα αυτα θα ειχαν γινει (καποιες αλλαγες στο matchmaking εχουνε ηδη γινει) αν ειχε κοσμο το παιχνιδι.

Ξερουμε λεπτομερειες για το ποτε θα μπει η αρενα που λεγανε;

τέλος του 2016 σύμφωνα με tweet του Dustin Browder... :/

Δημοσ.

τέλος του 2016 σύμφωνα με tweet του Dustin Browder... :/

Τελος του 16;;; Δηλαδη σε ενα χρονο απο τωρα; Δεν καταλαβαινω τον λογο της διαφημισης στο blizzcon τοτε..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει ελληνικη Clan στο Heroes of the storm ?  Σε παγκοσμιο επιπεδο δεν μας βλεπω και πολυ μπροστα ( κλασικα βεβαια).

Δημοσ.

moba είναι ναι αλλά χωρίς items και farming, πιο casual dld :)

Να του ελειπαν μονο αυτα τα δυο καλα θα ητανε.

Οι ηρωες ειναι λες και πανε αργη κινηση, δεν κανει κανεις dmg , και ολοι εχουν ζωη λες και ειναι τανκ.

Και εκτος απο αυτο να εισαι παιχταρας και να μη μπορεις να ξεδιπλωσεις το ταλεντο σου επειδη το παιχνιδι δε σε αφηνει, μη σου τυχει. Επισης ολοι εχουν το ιδιο level... οτι να ναι.

Κοσμο δεν εχει ολοι φευγουν και πανε στο lol. Και εδω που τα λεμε για κανα casual παιχνιδακι καλο ειναι το hots αλλα οχι να το παρεις στα σοβαρα. 

Αν δεν το αλλαξουν ριζικα, δεν βλεπω να ερχεται κοσμος

Δημοσ.

το lol μπορει να έχει 1000 κακά ΑΛΛΑ έχει από πίσω ένα φοβερό community και μία riot που πετάει nerfs/ bufs στο λεπτό (ανά εβδομάδα) και τα φέρνει στα ίσια του όλα. απο την άλλη η blizzard είναι σαν αργοκίνητο καράβι που για να περάσει μία αλλαγή θέλει έναν μήνα. μόνο αυτό είναι ένας τεράστιος λόγος κάποιος για να πάει στο lol (και στεναχωριέμαι γιατι έδωσα και άπειρο χρόνο στο hots + χρήματα) (3200 mmr, ~200+ € σε skins / mounts / bundles)

Δημοσ.

το lol μπορει να έχει 1000 κακά ΑΛΛΑ έχει από πίσω ένα φοβερό community και μία riot που πετάει nerfs/ bufs στο λεπτό (ανά εβδομάδα) και τα φέρνει στα ίσια του όλα. 

Really? :P Τα υπόλοιπα που λες περί blizzard δε ξέρω γιατί δεν με λες κ τρελό φαν της..

Αλλά αυτα που λες με το συμπάθιο κιόλας φίλε δεν πρέπει να χεις ιδέα από το τι παίζει πραγματικά στο λολ...Αν στα κακά της Riot δεν συγκαταλέγεται το πραγματικά άθλιο community που έχει και το πόσο ότι ναναι  είναι κάποιοι παίχτες κάποια patch items κτλ και το πόσο σταντέ είναι κάποια πράγματα (πχ κάθε φορά ο καινούριος champ πρέπει ναναι op και αφού αρχίσουν να παραπονιούνται όλοι μετά από 1-1μιση μήνα θα φάει ένα light nerf που απλά θα τον κάνει το ίδιο op από τους άλλους champions), τότε ΤΙ? Ποια είναι τα κακά του λολ ? 

• Like 1
Δημοσ.

Το LoL έχει OP champs, patches,items, κακό community. 

Το HotS δεν έχει items, σπάνια κάνει patches, ελάχιστους champs και μηδαμινό community.

Άρα HotS>>LoL.

Best logic ever.

Δημοσ.

Πριν καιρό που έπαιξα, μ'αρεσε ήταν διασκεδαστικό παιχνίδι, δεν είχε την "καλή κοινωνία των εξυπνάκιδων" του lol, πιο φιλικό , πιο απλό. Μακάρι να ξυπνήσει και να το υποστηρίξει η blizzard πριν πέσει ταφόπλακα. Το LoL όσες φορές προσπάθησα να το ξεκινήσω με ξενέρωσε το community του, ειδικά οι συμπεριφορά των περισσοτέρων " βετεράνων " παικτών προς τους αρχάριους παίκτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...