Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έπεσε ηρεμία ή μου φαίνεται? στο twitch το βλέπω να ανεβαίνει σιγά σιγά το παιχνίδι από την άλλη

Ναι από 200 viewers πήγε στους 350.

Μεγάλη απάτη το παιχνίδι (για δεδομένα της blizz πάντα).

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ούτε καν. 3-5 hl παιχνίδια μέρα παρά μέρα παίζουμε και είχαμε βάλει παρέα 1μηνα stimpack μέχρι που τελείωσε. γενικά το άπειρο το boost το δίνει το stimpack μαζί με τα daily που βλέπεις τα gold να ανεβαίνουν για πλάκα 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι από 200 viewers πήγε στους 350.

Μεγάλη απάτη το παιχνίδι (για δεδομένα της blizz πάντα).

Ουτε καν ομως????

Πριν βγει το παιχνιδι απο Alpha και Beta δεν ειχε ουτε 1000 Viewers οντως,αλλα με το που βγηκε το βλεπω σχεδον συνεχεια στην πρωτη σελιδα. Επισης το απατη το παιχνιδι για ποιο ακριβως λογο???

Επειδη δεν εχει last hit και Items,και κοινως ειναι αποκλειστικα team based παιχνιδι,σε αντιθεση με το Lol που αν ντυθει ενας τους εχει ολους??

Επειδη τα παιχνιδια ειναι μικρα σε διαρκεια σε αντιθεση με τα αλλα moba που σε περιοδους τουρνουα χτυπανε ανετοτατα και την 1 ωρα ανα παιχνιδι??

Επειδη δεν ειναι Dota 2 και επειδη ειναι κατι το διαφορετικο απο τα υπολοιπα,τα ιδια και τα ιδια δημοφιλη moba???

Επειδη δεν εχει 1 μονο map να παιζεις μεχρι να το σιχαθεις οπως Lol και Dota 2?? Και η λιστα παει λεγοντας.

• Like 6
Δημοσ.

στο rank 1 πάντως του hl ακόμα και το +2 lvl να είσαι μπροστά δεν λέει τίποτα. σε 1 μάχη όλα γυρνάνε 

(όπου αυτό δεν το βλέπεις μόνο εκεί ofc, το βλέπεις από το 1ο game, απλά σε λίγο πιο οργανωμένα πράγματα βλέπεις πολύ όμορφα plays)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χθες μπηκα μετα απο 1 μηνα σχεδον και επαιξα 9 παιχνιδια .. 3 με sc ηρωα 3 με diablo ηρωα και 3 νικες για να κανω τα daily . Δεν κολησα ουτε ενα δευτερολεπτο απο lag spike που ειχα μεχρι πριν 1 μηνα και για αυτο το παρατησα γιατι ειχαν σπασει τα νευρα μου να κανω νικες και την ωρα που εγραφε VICTORY να τρωω lag spike και ποινη επειδη εκανα leave ...δεν ξερω αν διορθωθηκε ή απλα η forthnet εγινε λιγο σοβαρη εταιρεια.....ολα τα παιχνιδια μου απο 15 - 20 λεπτα το πολυ . Γυρισαμε παιχνιδι που ειμασταν 18 lvl και οι αντιπαλοι 22 με λιγηο σωστο στρωσιμο ολα γινονται

Δημοσ.

χθες μπηκα μετα απο 1 μηνα σχεδον και επαιξα 9 παιχνιδια .. 3 με sc ηρωα 3 με diablo ηρωα και 3 νικες για να κανω τα daily . Δεν κολησα ουτε ενα δευτερολεπτο απο lag spike που ειχα μεχρι πριν 1 μηνα και για αυτο το παρατησα γιατι ειχαν σπασει τα νευρα μου να κανω νικες και την ωρα που εγραφε VICTORY να τρωω lag spike και ποινη επειδη εκανα leave ...δεν ξερω αν διορθωθηκε ή απλα η forthnet εγινε λιγο σοβαρη εταιρεια.....ολα τα παιχνιδια μου απο 15 - 20 λεπτα το πολυ . Γυρισαμε παιχνιδι που ειμασταν 18 lvl και οι αντιπαλοι 22 με λιγηο σωστο στρωσιμο ολα γινονται

Νομίζω πως το πρόβλημα που είχες είναι καθαρά του παροχου σου και ουδεμία σχέση είχε με τους server της blizzard.

Δημοσ.

επαιζα για καμποσο καιρο LoL αλλα το σιχαθηκα, τα βρισιδια, τα κολληματα και το πολυ αργο progress . δοκιμασα αυτο ετσι για αλλαγη - επαιξα μεχρι τωρα καμια 15 παιχνιδια - και μου αρεσε πιο πολυ. δεν χρειαζεται να μπλεκεις με items , runes κτλ, ειναι πιο γρηγορο απο το Λολ, πιο smooth κινηση .. θα το δοκιμασω λιγο ακομα.

πριν απο αυτο εβαλα δοκιμασα το HoN , νταξει οπως μπηκε βγηκε .. ασε που για 2 μερες δε μπορουσε κανεις να συνδεθει  :P

Δημοσ.

Ναι ειναι ωραιο παιχνιδακι, μονο και μονο που δεν εχει τα items και δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι μηπως και σε φαει κανεις στο πανε ελα και χασεις τα gold σου ειναι πολυ καλο. Και στο hots ομως πεφτει βρισιδι αλλα οχι και τοσο πολυ. πιστευω το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να μην απαντας καθολου.

Δημοσ.

Η βασική διαφορά μεταξύ των community είναι ότι στο Λολ μόλις πει κάποιος κάτι για καμιά μάνα ξεκινάει το πανηγύρι. Στο χοτς η πιθανότητα είναι ένα να σε αγνοησουν και δύο να σου πουν chill out bro. Καμία σχέση μεταξύ τους.

Όσο σε αυτά που λέει ο φίλος από πάνω συμφωνώ... Αλλά όχι στο τομέα απόδοσης, αφού σε καμία περίπτωση δεν πιάνεις τα fps που πιάνεις στο lol... Ούτε με pc της nasa...

Δημοσ.

Γενικα το Hots εχει 2 μεγαλα καλα. Μικρα σε διαρκεια παιχνιδια,που βλεπεις team fights να ξεκινανε πχ απο το 2 με 3 λεπτο που στο Lol εισαι σχεδον Afk στο Lane μεχρι να βγουν τα cs και να παρεις και κανενα lvl για κανενα Skill και για μενα το σημαντικοτερο ολων οτι ειναι πιο ευχαριστο στο να το παρακολουθεις σε Stream απο οτι το Lol που σε παιρνει ο υπνος,ειδικα σε championship/Lcs παιχνιδια. 

Η βασική διαφορά μεταξύ των community είναι ότι στο Λολ μόλις πει κάποιος κάτι για καμιά μάνα ξεκινάει το πανηγύρι. Στο χοτς η πιθανότητα είναι ένα να σε αγνοησουν και δύο να σου πουν chill out bro. Καμία σχέση μεταξύ τους.

Όσο σε αυτά που λέει ο φίλος από πάνω συμφωνώ... Αλλά όχι στο τομέα απόδοσης, αφού σε καμία περίπτωση δεν πιάνεις τα fps που πιάνεις στο lol... Ούτε με pc της nasa...

Τι εννοεις με το τελευταιο??

Δημοσ.

Σε θέμα απόδοσης της engine... Στο lol πιάνεις 300+ frames, εδώ είσαι στα 70-80 στην καλύτερη, 40 αν είσαι σε μηχάνημα με AMD cpu. Το σχολείο αναφέρεται στο ότι αναφέρθηκε ότι το hots είναι ποιο smooth από το Λολ.

Δημοσ.

Σε θέμα απόδοσης της engine... Στο lol πιάνεις 300+ frames, εδώ είσαι στα 70-80 στην καλύτερη, 40 αν είσαι σε μηχάνημα με AMD cpu. Το σχολείο αναφέρεται στο ότι αναφέρθηκε ότι το hots είναι ποιο smooth από το Λολ.

Και που ακριβως κολλαει το παραπανω στο Smooth????Ιδια γραφικα εχει το Hots(και χαρτες και ποικιλια)σε σχεση με το Lol???Μου μιλας για παιχνιδι που εδω και κατι χρονια ατομα το τρεχανε με Pentium 4 γιατι πολυ απλα ειχε σχεδον μηδαμινες απαιτησεις(ορισμενα δε μοντελα παλιοτερα ηταν κακασχημα). Και 10000Fps να πιανεις τι να το κανεις οταν τα Games αυτα ειναι σχεδιασμενα κυριως να πιασουν το Pc master race 60fps οριο μιας και η πλειοψηφια των Monitors που εχουν οι παικτες ειναι 60hz????

Γιατι ακομα και στο συστημα μου που δοκιμασα στο Lol μπορει μεν οταν ξεκιναγε το game να εφτανα και 350-400fps στην αναλυση μου(2560x1440)αλλα αργοτερα τα Fps,κυριως σε team fights πεφτανε κατακορυφα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...