thelos257 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας μακαρη να μην μου ετυχετουν ποτε αυτο το πραγμα αλλα ηταν η κακια η στιγμη που λεμε η κακια η ωρα μαλλον. Ειχα το laptop μου πανω στο τραπεζακι και τον σκληρο μου δισκο εκει περα λιγο παραπερα γιατι δεν ειχε τοπο και καταλαθος τον κλοτσισα με το γονατο μου και επεσε χαμε ο σκληρος δισκος (παλι καλα που ειναι ο σκληρος δισκος και δεν ειναι το laptop να λεω) πηγαινω να τον ξανα συνδεσω στο laptop μου και παλι και σε αλλο pc διχνει οτι αναβει η λαμπα του η ασπρη αναγνωριζετε το usb γινεται η εγκατασταση του υλικου αυτοματα κανονικα αλλα δεν προβαλει τα δεδομενα ουτε στον υπολογιστη μου δεν τον αναγνωριζει τι θα μπορουσα να κανω τωρα που τα εχασα οσα ειχα εκει πανω ;;;;;;; Σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας και την βοηθεια. Insomnia forum 4 ever !!!!!!!!!
SPANK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Βασικά δές πρώτον αν τον βλέπει στην διαχείρηση δίσκων στον πίνακα ελέγχου , αν τον βλέπει κανονικά να εύχεσαι να πειράχτηκε απλα το partition για να μην αναγκαστείς να τον κανεις format κατευθείαν (μπορει να φτιάξει ετσι) δοκίμασε με ενα πρόγραμμα ανάκτηστης οπως το Ontrack EasyRecovery παρε μερικά σημαντικά αρχεία σου αν μπορείς και μετα τον κανεις ενα format να δεις αν λειτουργεί κανονικα τουλάχιστον, αν ειναι κομπλέ μπορεις παλι να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα για ανάκτηση 1
g8anos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σε ενα φιλαρακι που του ειχε πεσει ο δισκος και ειχε τεζαρει, τον συνδεσα με το λαπτοπ μου και εβαλα αυτο το προγραμματακι http://www.chip.de/downloads/PC-Inspector-File-Recovery_13006819.html Καταφερα να του σωσω ενα 80% περιπου των αρχειων του.
iodna2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Φίλε ανοιξε το δίσκο (ξεβίδωσε το εξωτερικο πλαίσιο-θήκη) Μέσα είναι ενας κανονικός σκληρός δίσκος που μπορείς να τον συνδέσεις εσωτερικά με καλώδιο sata (κ τροφοδοσία) σε desktop pc. Στην καλύτερη περιπτωση ο δίσκος δεν επαθε τιποτα απλα από την πτώση ξεσυνδέθηκε ο δίσκος με το τσιπάκι που προσφέρει μετατροπή απο sata σε usb. το οποίο μπορείς να ξανασυνδέσεις.
thelos257 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Στην διαχειριση Δισκων μου εμφανιζει το παρακατω: ποιο απο τα δυο να επιλεξω ; Ευχαριστω για την ολικη βοηθεια και για τον χρονο σας επισης ευχομαι να τα καταφερουμε και να τον κανουμε να δουλευει Τελικα οποιο και να πατησω μου το πεταει αυτο το μηνυμα εδω: Τι θα μπορουσα να κανω ; Ο δισκος δεν εχει βιδες για να τον ξιβιδωσω να τον ανοιξω πως θα αφαιρεσω το καλυμα το πλαστικο ; Ειναι αυτος εδω: Αν σας βοηθανε οι παραπανω εικονες καλος ετσι θα βρειτε λυση στο προβλημα μου πιο γρηγορα παρα να πεδεδεστε αδικα.
iodna2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 οι βίδες ειναι κατω από τα 4 "μαξιλαράκια" τα μαξιλαράκια είναι κατα πάσα πιθανότητα αυτοκόλλητα οπότε βρες ενα κατσαβιδάκι πλακέ και μικρό και αφαιρέσέ τα μετά μπορεις να τα ξαναβάλεις.
thelos257 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 οι βίδες ειναι κατω από τα 4 "μαξιλαράκια" τα μαξιλαράκια είναι κατα πάσα πιθανότητα αυτοκόλλητα οπότε βρες ενα κατσαβιδάκι πλακέ και μικρό και αφαιρέσέ τα μετά μπορεις να τα ξαναβάλεις. Τα "μαξιλαρακια" τα αφαιρεσα αλλα δεν βλεπω βιδες ή κατι αλλο παρα μονο τεσσερις "τελειες κυκλικες μικρες" τι να κανω ; Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τον χρονο σας.
iodna2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 από τη φωτό δε μπορώ να διακρίνω κ δν κατάλαβα οταν λες τελείες μικρές. oh god ελπίζω να μην είναι αυτές οι βίδες γιατί δύσκολα θα μπορέσεις να το ανοιξεις. Εγώ θα σου έλεγα τότε να το δώσεις σε κάποιον τεχνικό που ίσως έχει κατάλληλο εργαλειο να ανοιξει το δίσκο. Τέλος υπάρχει περίπτωση να είναι "κουμπωτός" χωρίς βίδες αλλά πρέπει να ξέρεις στα σίγουρα για να μην του προκαλέσεις ζημιά. Δεν είχα ποτέ τετοιο ίδιο δισκο και δε μπορώ να σου πω κάτι άλλο.
thelos257 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 από τη φωτό δε μπορώ να διακρίνω κ δν κατάλαβα οταν λες τελείες μικρές. oh god ελπίζω να μην είναι αυτές οι βίδες γιατί δύσκολα θα μπορέσεις να το ανοιξεις. Εγώ θα σου έλεγα τότε να το δώσεις σε κάποιον τεχνικό που ίσως έχει κατάλληλο εργαλειο να ανοιξει το δίσκο. Τέλος υπάρχει περίπτωση να είναι "κουμπωτός" χωρίς βίδες αλλά πρέπει να ξέρεις στα σίγουρα για να μην του προκαλέσεις ζημιά. Δεν είχα ποτέ τετοιο ίδιο δισκο και δε μπορώ να σου πω κάτι άλλο. :/ Δυσκολα τα πραγματα δηλαδη εε ; δεν πειραζει ας βρεθει καποιος αλλος-η να με βοηθησει που να εχει ή τον ιδιο ή παρομιο εξωτερικο σκληρο δισκο με αυτον που εχω και εγω.
Technology fan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Κουμπωτός είναι ο δίσκος. Πάνω κάτω όλοι οι passport είναι κουμπωτοί, δες ένα παράδειγμα, αν ψάξεις για το ακριβές μοντέλο σου σιγουρα θα βρεις κάτι 3
SPANK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ουτε εμενα εχει βίδες ο μίκρος ο δίσκος , πρέπει να τον ανοίξεις σιγα σιγά γυρω γύρω να βγάλεις το καπάκι , καλύτερα να εχεις έτοιμη και μια εξωτερική θήκη να τον βάλεις να δεις αν λειτουργεί ετσι 1
thelos257 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ουτε εμενα εχει βίδες ο μίκρος ο δίσκος , πρέπει να τον ανοίξεις σιγα σιγά γυρω γύρω να βγάλεις το καπάκι , καλύτερα να εχεις έτοιμη και μια εξωτερική θήκη να τον βάλεις να δεις αν λειτουργεί ετσι Θελει μεγαλη προσοχη αυτο το πραγμα που θα κανω λογικα εε ; θηκη που θα βρω εξοτερικη ;
SPANK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Θελει μεγαλη προσοχη αυτο το πραγμα που θα κανω λογικα εε ; θηκη που θα βρω εξοτερικη ; Θέλει λιγάκι ναι αν το κανεις σωστά και δεν σπάσεις τιποτα θα κουμπώνει κανονικα μετα παλι , εξωτερική θήκη μπορεις να βρεις παντου αμα πας σε ενα κατάστημα με υπολογιστές ζητήσεις θήκη για τετοιο δίσκο θα σου δώσουν
periklisn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αν έχεις κάποιο desktop υπολογιστή καλύτερα είναι αφού βγάλεις το δίσκο από τη θήκη που είναι τώρα, να τον συνδέσεις στο PC και να δείς ότι δουλευει. Έτσι δεν θα αγοράσεις θήκη που ενδεχώμενα να μη σου χρειάζετε. Αν δουλεύει έτσι τότε αν είχε ξεκουμπώσει το βύσμα εσωτερικά το κουμπώνεις και τον δοκιμάζεις ξανά. Αν δουλεύει στην πρώτη περίπτωση και όχι στη δεύτερη τότε αγοράζεις θήκη από ένα μαγαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα