necroboy12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα Εχω ενα.... θεμα να το πω πρόβλημα??? Εσείς θα μου πείτε. Οταν χρησιμοποιώ τον δεύτερο μου δυσκο ακουγετε πολυ αλλα πολύ ομως και εχει καταντήσει σπαστικό Τι φταίει??? Ευχαριστω...
SPANK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εσωτερικό εξωτερικό πες ακριβώς το πρόβλημα ?
necroboy12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εσωτερικό και οταν των χρησιμοποιώ πχ ακούγεται αρκετά πολυ
WalkerSW Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Η δεν εχει βιδωθεί καλά πανω στο case και συντονιζει ή απλα είναι θορυβώδης ο σκληρός απο την φύση του.
necroboy12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οχι συρτάροτος μπενει Τωρα δεν ξερω για το αλλο
chillbill Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Από την αρχή ακουγόταν πολύ (από όταν τον πήρες) ή τώρα τελευταία άρχισε να στο κάνει? Αν το 2, τότε σιγά σιγά μπορεί να τα παίζει, καλού κακού πάρε αντίγραφο τι χρειάζεσαι από εκεί. Και συρταρωτός που μπαίνει, μπορεί να έχει χαλαρώσει κάποιος από τους "βραχίονες" στα πλαϊνά π.χ. ελάχιστα και να κουνιέται όλο μαζί. Μπορείς να δοκιμάσεις αν όταν τον ακούς να κάνει θόρυβο να ανοίξεις το κουτί και να τον πιέσεις λίγο με το δάχτυλο προσπαθώντας να τον κρατήσεις πιο ακίνητο, να δεις αν θ'αλλάξει κάτι ή όχι (για να καταλάβεις αν ο θόρυβος βγαίνει από μέσα από το δίσκο ή αν κουνιέται όλο μαζί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα