vaggv Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 καλημέρα παιδιά...καινούργιος στο forum και καινούργιος androidakias έχω ένα προβληματάκι που μπορεί να είναι χαζό αλλα επειδή είναι το πρώτο μου κινητό android όντας iphonakias στο παρελθόν ψάχνω ψάχνω αλλα τίποτα... έχω το galaxy σ4...και χτες μιλώντας στο facebook με ένα φιλαράκι μου στέλνει ένα βιντεάκι από το youtube..πατάω πάνω για να το δω και μου ανοίγει το custom πρόγραμμα του κινητού για videos και στην συνεχεια ένα μήνυμα το οποιο έλεγε πως δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή..μήπως ξέρουμε τι παίζει και πως μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό γιατί δεν έχω βρει κάτι; σημειωτέον πως από το timeline μου αν πατήσω πάνω σε ένα video του utube με πάει στο utube κανονικά... ευχάριστο εκ τον προτερων..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 καλημέρα παιδιά...καινούργιος στο forum και καινούργιος androidakias έχω ένα προβληματάκι που μπορεί να είναι χαζό αλλα επειδή είναι το πρώτο μου κινητό android όντας iphonakias στο παρελθόν ψάχνω ψάχνω αλλα τίποτα... έχω το galaxy σ4...και χτες μιλώντας στο facebook με ένα φιλαράκι μου στέλνει ένα βιντεάκι από το youtube..πατάω πάνω για να το δω και μου ανοίγει το custom πρόγραμμα του κινητού για videos και στην συνεχεια ένα μήνυμα το οποιο έλεγε πως δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή..μήπως ξέρουμε τι παίζει και πως μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό γιατί δεν έχω βρει κάτι; σημειωτέον πως από το timeline μου αν πατήσω πάνω σε ένα video του utube με πάει στο utube κανονικά... ευχάριστο εκ τον προτερων..!! υποθετω πως ο στοκ browser δεν εχει υποστηριξη για τοεσυ σωληνα,οπως οι αλλοι οπως dolphin,mathlon,boat etc,αρα η βαζεις εναν απο αυτον η θα τα αντιγραφεις στην μπαρα και θα τα ανοιγεις μεσω εσυσωληνα.γκεγκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα