Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Η συζητηση ξεφυγε εκτος θεματος μια φορα πριν μερικα posts και επανηλθε. Πηγε να ξαναγινει το ιδιο για 2η φορα και τα σχετικα posts διαγραφηκαν. Παρακαλω να μην γινει το ιδιο και 3η φορα. /back on topic
hammerd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πριν από 1 ώρα άνοιξα έναν παλιό υπολογιστή με xp sp3 που είχα και ξεκίνησε τα updates. αγγλικα η ελληνικα ??? νομιζω οτι στα αγγλικα ολα δουλευουν ρολοϊ...ας μας πει καποιος... εμενα με ενδιαφερει να δουλευει απο το site σωστα.. παντα εκλεινα τα automatic updates απο το cp και τα εκανα μονος μου...μια χαρα δουλευε...
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 αγγλικα η ελληνικα ??? νομιζω οτι στα αγγλικα ολα δουλευουν ρολοϊ...ας μας πει καποιος... εμενα με ενδιαφερει να δουλευει απο το site σωστα.. παντα εκλεινα τα automatic updates απο το cp και τα εκανα μονος μου...μια χαρα δουλευε... Ελληνικά είναι τα xp και πάντα έχω τις ενημερώσεις στην επιλογή να ενημερώνομαι πριν τη λήψη και εγκατάσταση.
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/510838-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-windows-update/ Εχω γραψει την λυση εδω λογω οτι εστησα και εγω εχθες στο παιδικο εναν παππου P4 και δεν μπορουσα να κανω update Το ειχα ολο το βραδυ και δεν σταματησε η μπαρα να ψαχνει και ετσι εψαξα για λυση και την βρηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα