Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα XP θα συνεχισουν να δουλευουν δεν καταλαβαίνω προς τι ο πανικός. Δε φαντάζομαι να θέλετε μερικοι να αγοράσετε τωρα PC και να βαλετε XP;

Εξαιρετικά εύστοχο.

Δεν απαγόρεψε κανένας σε όποιον θέλει να έχει XP να συνεχίσει με αυτά και όπως είπα παραπάνω οι υπολογιστές στις εταιρείες επί το πλείστον δεν είναι συνδεμένοι στο internet αλλά σε τοπικό domain και δεν χρειάζονται τα updates και τα fixes γιατί δουλεύουν με συγκεκριμένες προδιαγραφές και απαιτήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

BTW, εγώ έχω μια απορία από την αρχή. Σε ποιο ακριβώς συντακτικό στηρίχτηκε ο hammerd για τον τίτλο;

"Το Windows η Microsoft Update στα XP σταματησε ?"

Την παραπάνω σύνταξη δεν την καταλαβαίνω, στην νεοελληνική θα έπρεπε να ήταν:

"Σταμάτησε η Microsoft το Update στα Windows XP ?"

• Like 1
Δημοσ.

BTW, εγώ έχω μια απορία από την αρχή. Σε ποιο ακριβώς συντακτικό στηρίχτηκε ο hammerd για τον τίτλο;

"Το Windows η Microsoft Update στα XP σταματησε ?"

Την παραπάνω σύνταξη δεν την καταλαβαίνω, στην νεοελληνική θα έπρεπε να ήταν:

"Σταμάτησε η Microsoft το Update στα Windows XP ?"

λολ ! απλα ενοουσα αν το microsoft update η το windows update στα XP σταματησε..

το 1ο ειναι για ολα τα ms s/w που εχει το pc και το αλλο κανει update μονο τα windows xp...

Δημοσ.

1) Για ποιό λόγο να δίνει η ανθρωπότητα χρήματα για λογισμικό που θα έπρεπε να είνα τζάμπα;  Ο φόρος αίματος στην ms πρέπει να σταματήσει.

2) Αν δουλεύουν καλά τα ΧP δεν πάει να είναι 30 χρόνων, δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάξεις.

3) Αφού μιλάμε για μερίδιο αγοράς 33%, η ms να βγάλει SP4 και να πάψει τις ανοησίες.  Φούλ υποστήριξη των νέων καινοτομιών που υπάρχουν στα Win7. Πιστεύω ότι γίνεται.

4) Άμεση υποστήριξη και βελτίωση των WinXP 64bit... Eδω πρέπει να ρίξει όλο το βάρος η ms..
    Αν έβγαζε φτηνά WinXP  έστω μια έκδοση WinXP Reloaded 32 bit /64 bit στην αγορά, θα την αγόραζα αυθεντική για πλάκα.

Ακούγονται αστεία λίγο τα παραπάνω σε κάποια αυτάκια, αλλά παίδες έτσι είναι.. Η οικονομική κρίση θα ισοπεδώσει τα υπερκαταναλωτικά τέρατα που σκοτώνουν το παλιό έστω και καλό για χάρη του καινούργιου. Επιστροφή στην οικονομική στιβαρή λύση του χθές!

Δημοσ.

Ακούγονται αστεία λίγο τα παραπάνω σε κάποια αυτάκια, αλλά παίδες έτσι είναι.. Η οικονομική κρίση θα ισοπεδώσει τα υπερκαταναλωτικά τέρατα που σκοτώνουν το παλιό έστω και καλό για χάρη του καινούργιου. Επιστροφή στην οικονομική στιβαρή λύση του χθές!

Μια χαρα ακούγονται,μην ανησυχεις!;)

Επίσης να προσθεσω,οτι θα φυγουμε απο τα σπιτια,διαμερισματα και θα μενουμε σε σπηλιες και αντισκηνα!Που λεφτα για ενοικια και φορους κατοικιας!

Φυσικα κομένο και το ρεύμα!Φτανει να πληρωνουμε το νταβατζηλικη της ΔΕΗ για κατι που θα επρεπε να μας στο δινει δωρεαν!

Εννοείται οτι φαγητο νερο,παροχη απο το κρατος,χωρις δουλεια φυσικα!Και να δουλευουν μονο αυτοι που βαριούνται σπιτι και θελουν να περνουν καπου την ωρα τους!

Ετσι φαντάζεσαι,να υποθεσω την ζωη μας λογο οικονομικης κρίσης,απ'εδω και περα!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά πως γύρισε έτσι η κουβέντα, ο ts ρώτησε για το windows update των XP και η συζητηση πηγε για το αν πρέπει η ms να τα υποστηριξει κ.α

Μείνετε στο θέμα.

Δημοσ.

jek20 διάβασες τον διάλογο ή διάβασες απλώς κάπου τη λέξη "υποστήριξη" και οδηγήθηκες στο συγκεκριμένο συμπέρασμα?

Δημοσ.

για να επανελθουμε εντος του ερωτηματος που εθεσα..

μερικες διευκρινισεις...

μιλαω για τα windows XP τα ελληνικα παντα, εκει εχω το προβλημα...στα αγγλικα νομιζω ολα ειναι οκ

εκατσα παλι σημερα το πρωι και εκανα εγκατασταση σε ενα δικο μου μηχανημα και καταφερα μετα κοπων

και βασανων - ηθελε δλδ πρωτα να βαλω με το χερει καποια dotnetfx και τον ie8 - και τελικα μου εμφανισε

την λιστα με τα σημαντικα και μη updates...Α ηθελε και να τρεξω το MS Fix it..το εκανα και αυτο κατι εφτιαξε λεει...τεσπα..

ελα ομως που ενω του λεω κατεβασε τα ολα και τα κατεβαζει μετα ΔΕΝ τα κανει install και βγαζει και σχετικο

μηνυμα οτι δεν μπορει να τα κανει Install ! τα νευρα μου...

τι αλλο πρεπει να κανω ?

αν μπορει καποιος να μου πει τι να περασω εγω πρωτα manual και μετα να δοκιμασω παλι στο site του

Windows/Microsoft Update..

παρακαλω μεινετε εντος του θεματος...

Δημοσ.

Εγω ακομα προσπαθω να κατεβασω τα updates, αν υπαρχει και προβλημα να γινουν εγκατασταση τα πιασαμε τα λεφτα μας .

Δημοσ.

Τι έκδοση είναι  τα ελληνικά που έκανες εγκατάσταση;

Δοκίμασες να εγκαταστήσεις το επόμενο της έκδοσής σου service pack manual ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...