hammerd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μου εφερε ενας φιλος ενα παλιο μηχανημα να του περασω winxp.. τα περναω ολα καλα και φτανει η ωρα να μπω στο Microsoft Update να το βαλω να κατεβασει τα παντα απο updates.. Tου λεω να κανει την γρηγορη επιλογη και κολλαει μονιμα στην μπαρα που ψαχνει να βρει τα updates που πρεπει να κανει... και την προσαρμοσμενη που του λεω μετα παλι τα ιδια ! τι εχει γινει ? σταματησε η MS τα updates για τα XP ? καποιος που να δοκιμασε να τα βαλει τελευταια βρηκε το ιδιο προβλημα ? και αν ναι πως το ελυσε ? Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2013 από hammerd
jek20 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μου χει τύχει και εμένα, εγώ απλά το αφησα και αργοτερα τα ξεκίνησε ,μπορεί να πάρει 30 λεπτά, αν δεν σου το κάνει κάντου ένα restart και ξαναπροσπάθησε.
TheLordOne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τζαμπα κοπος!!! Σταματησε ναι και μαλιστα εδωσε συστασεις στους χρηστες να βαλουν τα Windows 8!!!
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 εγω με xp πατησα να ψαξει και ολα οκ.δεν μου εβγαλε για windows 8.απλα επειδη τα εχω κανει ολα μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι αλλο.
TheLordOne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 εγω με xp πατησα να ψαξει και ολα οκ.δεν μου εβγαλε για windows 8.απλα επειδη τα εχω κανει ολα μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι αλλο. Θα σταματησει να βγαζει updates απο δω και περα!Δεν σου βγαζει μυνημα για windows 8! Αυτο το ειπαν σε συνεντευξη τυπου..
Akanthos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εχουνε κατι χρονια που δηλωσανε οτι οι ενημερωσεις των xp σταματανε το 2014. Κοντα ειμαστε!
TheLordOne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τωρα το ποτε ακριβως δεν γνωριζω αλλα προφανως σταματησε...
Gtr34 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Από τις αρχές Σεπτέμβρη έχει παρουσιαστεί αυτό , η βλακεία στην υπόθεση είναι οτι αν έχεις ανοικτό το windows update το pc θα προσπαθεί να συνδεθεί με αποτέλεσμα να κολλάει . Είναι τελείως διαφορετικο το σταματάω να βγάζω νέα updates από το δεν διαθέτω για κατέβασμα τα παλιά, απαράδεκτη κίνηση αν όντως είναι έτσι τα πράγματα .
shodan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέσα από το windows update δεν πρόκειται να δεις αναβαθμίσεις γιατί βασικά θα κολλάει στην αναζήτηση. Ρύθμισε τις ενημερώσεις να εγκαθίστανται αυτόματα και μετά από κάποιες επανεκκινήσεις θα εμφανιστεί το κλασσικό κίτρινο θαυμαστικό κάτω αριστερά δίπλα από το ρολόι.
VasKag Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 μια χαρα δουλευει πριν απο λιγο. μαλιστα χρειαστηκε ενα security update απο ενα component ενος προγραμματος που μολις εγκατεστησα. για win8 δεν ειδα κανα μηνυμα.
arc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Mariosst αλλο ρωτα ο ts, αλλο απαντας εσύ και δεν εχουν σχέση μεταξύ τους. Εχεις παρερμηνέυσει και μπερδεύεις και αλλους Καταρχήν η ms εχει ανακοινώσει οτι μετα τον Απριλιο του 2014 θα σταματήσει να βγάζει patches για τα windows xp. Αυτό δεν ισοδυναμει οτι ολα τα προηγούμενα updates/patches θα σταματήσουν να είναι διαθέσιμα μεσω windows update. Και μετα τον Απρίλιο θα μπορεις να κατεβάζεις ολα τα updates που θα εχουν βγει μεχρι τον Απρίλιο. Για τον ts. Προσφατα αντιμετώπισα ιδιο θεμα. Το περιορισα στα 30-40 λεπτα διαβάζοντας το πρωτο μήνυμα του redwolfe στο παρακατω θεμα. http://www.dslreports.com/forum/r28656191-Windows-XP-Pro-SP3-fresh-install-won-t-update 3
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Mariosst αλλο ρωτα ο ts, αλλο απαντας εσύ και δεν εχουν σχέση μεταξύ τους. Εχεις παρερμηνέυσει και μπερδεύεις και αλλους Καταρχήν η ms εχει ανακοινώσει οτι μετα τον Απριλιο του 2014 θα σταματήσει να βγάζει patches για τα windows xp. Αυτό δεν ισοδυναμει οτι ολα τα προηγούμενα updates/patches θα σταματήσουν να είναι διαθέσιμα μεσω windows update. Και μετα τον Απρίλιο θα μπορεις να κατεβάζεις ολα τα updates που θα εχουν βγει μεχρι τον Απρίλιο. Amen 3
TheLordOne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Mariosst αλλο ρωτα ο ts, αλλο απαντας εσύ και δεν εχουν σχέση μεταξύ τους. Εχεις παρερμηνέυσει και μπερδεύεις και αλλους Καταρχήν η ms εχει ανακοινώσει οτι μετα τον Απριλιο του 2014 θα σταματήσει να βγάζει patches για τα windows xp. Αυτό δεν ισοδυναμει οτι ολα τα προηγούμενα updates/patches θα σταματήσουν να είναι διαθέσιμα μεσω windows update. Και μετα τον Απρίλιο θα μπορεις να κατεβάζεις ολα τα updates που θα εχουν βγει μεχρι τον Απρίλιο. Για τον ts. Προσφατα αντιμετώπισα ιδιο θεμα. Το περιορισα στα 30-40 λεπτα διαβάζοντας το πρωτο μήνυμα του redwolfe στο παρακατω θεμα. http://www.dslreports.com/forum/r28656191-Windows-XP-Pro-SP3-fresh-install-won-t-update Εχεις δικιο arc αλλο καταλαβα εγω sorry!! Gi0 το σταυρο σου μην ξεχασεις να κανεις!
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Gi0 το σταυρο σου μην ξεχασεις να κανεις! No worries, μου βγηκε αυθορμητα οταν διαβαζα τα posts σου. /offtopic over
hammerd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 αυτο μου κανε και μενα ! μετα απο λιγο στο ασχετο πεταξε την ασπιδουλα με το θαυμαστικο κ αρχισε να κατεβαζει οτι ηθελε μονο του ! πατησα πανω του να βγει το παραθυρο αλλα τιποτα.. εμενα με ενδιαφερει να βγαινει η λιστα που εβγαινε παντα και τσεκαρες τι ηθελες να κατεβασεις.. αυτο δεν γινεται πια ? μολις ειδα αυτο εδω http://download.wsusoffline.net/ κανει την ιδια δουλεια ? το ξερει κανενας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα