Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής ενος θειου μου (ενας desktop acer ετοιμος) εχει ενα θεμα με μπλε οθονες.

O δισκος φαινεται κομπλε απο CrystalDiskInfo

Οι θερμοκρασίες κομπλε.

Εδω μπορειτε να δειτε τα minidumps https://www.dropbox.com/s/6uz3wl89gbrw1y3/Minidump.rar

Ο υπολογιστης κυριως για ιντερνετ χρησιμοποιειται, και κανα παιχνιδακι στο friv.com απο τις μικρές ξαδελφες μου.

Στο ΣΚ θα τρεξω ενα memtest να δω τι παιζει με τις μνημες.

Μέχρι τότε αν εχετε καμια ιδεα απο τα dumps πείτε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λιγο που ειδα τα dumps φαινεται να κρασαρει ο driver της nvidia. Οποτε σε πρωτη φάση πληρης επεγκατασταση των παλιων driver και εγκατάσταση των ταλευταίων απο το site της nv. 

Eπισης τσεκαρε τις θερμοκρασίες της καρτας. 

Τελος είδα και ενα dump απο τον sata controller. Τσεκαρε τον σκληρό με το harddisk sentinel. 

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες και ο δίσκος οπως ανέφερα ειναι οκ.

Στην καρτα γραφικών το έκανε με τους τελευταιους, και δοκιμασα να βαλω καποιους παλιοτερους, και το κανει ακόμα.

Δημοσ.

Μμμ ενω εχει βύσμα που υποδηλώνει onboard κάρτα, στο bios δεν μπορω να την κανω enable, ούτε την βλεπω στην διαχειρηση συσκευών.

Εδω εχει καποια screenshots με τα χαρακτηριστικα του pc, θερμοκρασιες, και τις μνημες απο το cpuz

https://www.dropbox.com/s/xvw817anfqgauvq/Screens.rar

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω. Προς το παρον τρεχω το Valley benchmark με την nvidia περιμενοντας την μπλε οθόνη, αλλα απο οταν τον εφερα σπιτι μου δεν το εχει παθει. Ειδωμεν.

Δημοσ.

Προς το παρόν δεν εχει κανει bsod. Ισως ειναι τυχαιο βεβαια, αλλα αναρωτιεμαι αν ειναι πιθανό να φταίνε περιφερειακά που δεν πήρα σπίτι μου όπως ηχεια, ποντίκι/πληκτρολόγιο, wifi φλασάκι(που συνδέεται με usb "μπαλαντέζα" στο pc).

Ετρεξα επισης το memory diagnostic tool των windows για την ram, και δεν βρηκε καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Ωραια. Δεν ειναι οι ραμς. Μαλλον δεν ειναι η καρτα γραφικων γιατι δεν κολλησε στο Valley μετα απο 1-2 ωρες. Οποτε επιστρεφουμε στην θεωρια οτι την δουλεια την εκανε καποιο περιφερειακο(με πιθανοτερο το wifi usb κατα την γνωμη μου) μιας και δεν μου ετυχε καποια μπλε οθονη οσο τον εχω εδω.

Δημοσ.

Τρέχω απο τη 1 το Valley Benchmark και δεν εχει παθει τίποτα. Λογικα και η καρτα γραφικων ειναι οκ.

Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, μαλλον το wifi φλασακι τους φταιει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...