Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ήταν μόνο για το dual bios ξεπέρασε το εύκολα κιόλας..  απο την αλλη εχεις καταλάβει φαντάζομαι την ουσιαστική διαφορά ετσι ? εχει να κανει μόνο με το usb σε sleep mode δηλαδή οταν ξυπνήσει δεν θα δει τον usb 3 δίσκο και θα πρέπει να βγάλεις το βύσμα και να το ξαναβάλεις.. @@ριες μαριτσα μου δηλαδή..

Χεχε όχι δεν ήταν ο κύριος λόγος το Dual Bios. Για ψυχολογικούς λόγους ήθελα Gigabyte. Δεν είχα ποτέ και ειδικά τα τελευταία χρόνια το 'χα άχτι... Το ξέρω το issue, δεν είναι τπτ τραγικό, συμφωνούμε.

Ποσουε σκληρους δισκους USB3 εχεις ή ποσους σκεφτεσαι να αποκτησεις?? Και επισης, το pc μπαινει συχνα σε sleep mode?? Αφου πλεον με ssd παιζει και να μπουταρι πιο γρηγορα απ'οτι να "ξυπναει"...

Προς το παρόν έχω μόνο ένα USB3 docking station, το οποίο έτσι κι αλλιώς το συνδέω και το ξεσυνδέω πολύ συχνά γιατί περνάω σειρές-ταινίες και το συνδέω στην TV που είναι ακριβώς δίπλα. Σπάνια sleep mode, αλλά με τη λογική του "ποτέ δεν ξέρεις" κι επειδή πάω σε εξ ολοκλήρου νέο pc, δε θέλω ψεγάδια.

Αυτά. Χτες παρήγγειλα το μισό και βάλε pc και δεν κάθομαι να το μελετάω άλλο. Πιέζουν λίγο και οι χρόνοι. Μια χαρά είναι κι η Asus H87 Pro (C2). Σε κανα 2 χρόνια με ddr4 και νέα cpu και mobos το ξανασυζητάμε. ;)

Δημοσ.

επειδη ειμαι κ γω στο ψαξιμο μονο η μητρικη μου μεινε..κ μαλλον κοιταω προς την z87x-ud3h δεν βλεπω πουθενα να λεει για c2.
λενε σε ξενα forum οτι η gigabyte οτι υπαρχουνε ηδη με c2 στα καταστηματα..το θεμα ειναι πως θα το δουμε...
σε θυρες usb εχω ενα samsung 1,5 tb και wifi adapter....δηλαδη θα ειμαστε βαλε βγαλε??:S
εκτος αμα πεσει ρυθμιση να μην ειναι ποτε σε sleep mode.

αυτο δεν μπορει να διορθωθει μεσω κανα bios update??μετα ελεγα για asus maximus hero c2 αλλα με χαλαει που εχει μονο hdmi γιατι εχω παλιο μονιτορ με vga...(μεχρι να παω για καινουρια gpu)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...