Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενόψει της δημιουργίας σύνθεσης νέου pc που θα πάρω, έκανα ερώτηση στη Gigabyte πριν κάτι μέρες:

Question : I'm interested in this motherboard for a new system I want to build. But I'd like to buy the one that includes the C2 stepping that fixes the USB3.0 issue. Could you inform me when will this motherboard with the new stepping be released? (will it be named as revision 2.0 or something like that?)

Thank you in advance. I look forward to your response.

------------------------------------------------------------------------------
Model Name : GA-H87-D3H(rev. 1.x)

Και πήρα την εξής απάντηση:

Answer : Dear Giorgos,

Thank you for your kindly mail and inquiry. Currently, C1 and C2 stepping motherboards are in the retail market and it cannot be identified by its appearance.

If you still have any further question or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact us. We will try our best to help you resolve the problem ASAP.

Regards,
GIGABYTE

Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή να βάλουν πάνω στο κουτί σε μια γωνία του τη σημείωση "C2 stepping";;;

Η Asus έχει βάλει το C2 στην ονομασία των μητρικών. Η Asrock επίσης το αναφέρει. Είναι δυνατόν να είναι τόσο ανεύθυνοι εκεί στη Gigabyte; Εντύπωση μου προκαλεί, για μια τόσο σοβαρή εταιρία όπως αυτή, που κατέχει είτε 1η είτε 2η θέση στις προτιμήσεις του κόσμου.

Κι άντε εμένα μπορεί να μη με επηρεάζει τόσο, μιας και σπάνια εως καθόλου μπαίνω σε sleep mode (ωστόσο εννοείται θέλω το νέο διορθωμένο stepping), αλλά για κόσμο που το χρησιμοποιεί είναι απαγορευτικό να αγοράσει μητρική Gigabyte. Είναι ελεεινό να σκας φράγκα και να μη ξέρεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ παίρνεις.

Δημοσ.

Ε προφανώς mate, δε λέμε κάτι άλλο. Άμα δε μου αρέσει κάτι πάω σε άλλο μαγαζί. Κουβέντα να γίνεται...

Μου φαίνεται πολύ περίεργο, απλά, που το κάνει αυτό. Και παλιότερα που υπήρξε πρόβλημα σε chipset, όλες οι εταιρίες προχώρησαν σε (δωρεάν) αντικατάσταση με το που βγήκε το διορθωμένο. Εδώ, όχι μόνο δεν έχουμε αντικατάσταση, αλλά υπάρχει και εταιρία που δεν σου δίνει το διορθωμένο με σήμανση. Και στο forum στης gigabyte, βλέπω ότι πολύ στα μουλωχτά το περνάνε.

Δημοσ.

Νομιζω οτι καμια εταιρια δε θα τη συμφερε να κανει αντικατασταση σε ενα τετοιο "προβλημα"..Να πω οτι ηταν BSOD απανωτα ή ασυμβατοτητες ναι αλλα σε αυτη την εποχη ενα τετοιο θεμα περναει απαρατηρητο σε αυτους..

Δημοσ.

Μπορει στην εποχη των παχεων αγελαδων να γινοταν αυτο, τωρα πια...... λεφτα υπαρχουν

Δημοσ.

Νομιζω οτι καμια εταιρια δε θα τη συμφερε να κανει αντικατασταση σε ενα τετοιο "προβλημα"..Να πω οτι ηταν BSOD απανωτα ή ασυμβατοτητες ναι αλλα σε αυτη την εποχη ενα τετοιο θεμα περναει απαρατηρητο σε αυτους..

Ok... Θα τη συνέφερε όμως να πετάξει πάνω στο κουτί της μητρικής ένα "C2 stepping". Τέρμα ανέξοδο και όλοι ευχαριστημένοι. Τόσο απλό.

Δημοσ.

Γιαυτο το λογο και εμεις προτεινουμε Asus H87/Z87 C2 εδω στο Insomnia  :P .Και επισης δεν εχω δει και η Msi να εχει βγαλει C2 stepping ακομα  ;)

Δημοσ.

Απαραδεκτο για μια εταιρια οπως η gigabyte αυτο που γινεται. Τι σκεφτομουν και εγω για μητρικη αλλα με αυτο παλι σε asus θα καταληξω.

Δημοσ.

Σου λέει "αν βάλω σήμανση θα μου στείλουν οι έμποροι τις προηγούμενες αντικατάσταση.."

Αλλά δεν είναι το μόνο που κάνει η Gigabyte. Το χειρότερο για εμένα είναι ότι δεν κάνει σε τελικό χρήστη RMA στην Ευρώπη παρά μόνο στην Αμερική.Αν τους πεις δε ότι έχεις πρόβλημα νίπτουν τας χείρας τους τραβήξου από εκεί που την αγόρασες και βγάλε άκρη θα σου πουν..

Δημοσ.

Γιαυτο το λογο και εμεις προτεινουμε Asus H87/Z87 C2 εδω στο Insomnia  :P .

Κάτι κατάλαβα αλλά δεν ήμουν σίγουρος ... :P

Σου λέει "αν βάλω σήμανση θα μου στείλουν οι έμποροι τις προηγούμενες αντικατάσταση.."

Σωστός, απλά μ' αυτό που γίνεται τώρα που δεν ξεχωρίζουν οι C2 απ' τις "ελαττωματικές", έχει μεγαλύτερη ζημιά. Δεν έχει λογική...

Θα εξαντλήσω πάντως τις όποιες πιθανότητες παίρνοντας τηλ στα μαγαζιά απ' τα οποία θα ψωνίσω, μπας και παρέλαβαν καινούρια κομμάτια πρόσφατα και είδε κανείς απ' το τεχνικό τμήμα το stepping. Κλάιν δλδ, προς Asus με βλέπω γμτ...

Δημοσ.

Αλλά δεν είναι το μόνο που κάνει η Gigabyte. Το χειρότερο για εμένα είναι ότι δεν κάνει σε τελικό χρήστη RMA στην Ευρώπη παρά μόνο στην Αμερική.Αν τους πεις δε ότι έχεις πρόβλημα νίπτουν τας χείρας τους τραβήξου από εκεί που την αγόρασες και βγάλε άκρη θα σου πουν..

Και εγω αυτο ηθελα να τονισω με το παραπανω ποστ μου. Σου λεει "ασε να αγορασουν στα τυφλα" ωστε να μην εχουν τρελο αριθμο rma.

Δημοσ.

Πήρα σήμερα τηλ σε digital-master και visionstudio να ρωτήσω μήπως έστησαν κανένα pc με τη Gigabyte κι είδαν κανένα stepping αλλά πάπαλα, δεν... Κι απ' τα part numbers μόνο δε βγαίνει πόρισμα. Το μόνο σχετικό που μου είπε το παλικάρι απ' το visionstudio ήταν ότι οι GA-H87-D3H που κοίταξε στην αποθήκη είναι revision 1.0. Πφφφ ξενέρα... Πλέον κατά 99% πάω για Asus H87 Pro (C2).

(Ήθελα κι ένα Dual Bios ρε γαμώτο... Τέσπα πάμε γι' άλλα. Στην επόμενη αναβάθμιση :P )

Δημοσ.

Αν ήταν μόνο για το dual bios ξεπέρασε το εύκολα κιόλας..  απο την αλλη εχεις καταλάβει φαντάζομαι την ουσιαστική διαφορά ετσι ? εχει να κανει μόνο με το usb σε sleep mode δηλαδή οταν ξυπνήσει δεν θα δει τον usb 3 δίσκο και θα πρέπει να βγάλεις το βύσμα και να το ξαναβάλεις.. @@ριες μαριτσα μου δηλαδή..

Δημοσ.

Πήρα σήμερα τηλ σε digital-master και visionstudio να ρωτήσω μήπως έστησαν κανένα pc με τη Gigabyte κι είδαν κανένα stepping αλλά πάπαλα, δεν... Κι απ' τα part numbers μόνο δε βγαίνει πόρισμα. Το μόνο σχετικό που μου είπε το παλικάρι απ' το visionstudio ήταν ότι οι GA-H87-D3H που κοίταξε στην αποθήκη είναι revision 1.0. Πφφφ ξενέρα... Πλέον κατά 99% πάω για Asus H87 Pro (C2).

(Ήθελα κι ένα Dual Bios ρε γαμώτο... Τέσπα πάμε γι' άλλα. Στην επόμενη αναβάθμιση :P )

Αν ήταν μόνο για το dual bios ξεπέρασε το εύκολα κιόλας..  απο την αλλη εχεις καταλάβει φαντάζομαι την ουσιαστική διαφορά ετσι ? εχει να κανει μόνο με το usb σε sleep mode δηλαδή οταν ξυπνήσει δεν θα δει τον usb 3 δίσκο και θα πρέπει να βγάλεις το βύσμα και να το ξαναβάλεις.. @@ριες μαριτσα μου δηλαδή..

Ποσουε σκληρους δισκους USB3 εχεις ή ποσους σκεφτεσαι να αποκτησεις?? Και επισης, το pc μπαινει συχνα σε sleep mode?? Αφου πλεον με ssd παιζει και να μπουταρι πιο γρηγορα απ'οτι να "ξυπναει"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...