r1teo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 γεια σας....εχω ενα προβλημα απο σημερα με το laptop(acer aspire 6930z).εσβησε ξαφνικα και απο τοτε παταω το κουμπι και δεν ανοιγει....το κουμπι(start) κανονικα εχει μπλε φως οταν ειναι συνδεδεμενο στο ρευμα,εμενα αναβει και οταν το παταω να ανοιξει μενει αναμενο για ενα δευτερολεπτο και σβηνει τελειως....βγαζω τροφοδοτικο και μπαταρια για 5 δευτερα απο πανω και οταν το ξανασυνδεω αναβει παλι το μπλε φοτακι και σβηνει αμεσως με το που πατας το κουμπι...δεν ακουγετε κανενας ηχος...δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο και παλι τα ιδια...και με την μπαταρια μονο πανω παλι τα ιδια κανει...συγνωμη αν κουρασα ευχαριστω...θοδωρης
choppersan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Για μητρικη μου φαινεται... Μου εχει γινει και μενα... Ευχομαι να κανω λαθος γιατι παει για πεταμα, ειναι πολυ ακριβο να αλλαξεις μητρικη σε λαπτοπ(και αν αλλαζετε βεβαια, υπαρχουν μοντελα που δεν αλλαζουν)
SPANK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και εμενα για μητρική μου κανει πάντως εκτος και αν υπάρχει καποιο πρόβλημα με το κουμπί , αλλα απο την στιγμή που λες οτι ανάβει αλλα ουσιαστικά δεν ξεκινάει καν ...
TheLordOne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αν ειναι μητρικη σε κοβω για καινουργιο laptop! Καλυτερα να το πας σε καποιον τεχνικο να το δει!
r1teo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις....μαλλον μητρικη πρεπει να ειναι απλα ειπα να ρωτησω μπας και ειναι κανα θεμα με ρευμα ( μου εκανε εντυπωση που αναβει το μπλε φως και με το που το παταω να ξεκινησει σβηνει αμεσως χωρις να κανει κανενα ηχο)
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Η μπαταρια που εχεις πανω ειναι καλη; μηπως χαλασε το τροφοδοτικο σου και ναι μεν δινει ρευμα αλλα δεν δινει αμπερ και ετσι δεν μπορει να ξεκινησει το μηχανημα;
Jannis64 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Φίλε μου η μοναδική σου ελπίδα είναι να χάλασε το power jack της μητρικής (εκεί που κουμπώνει το τροφοδοτικό) με την προϋπόθεση βέβαια να έχεις δοκιμάσει με άλλο σωστό τροφοδοτικό, όπως είπες ότι έκανες,για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο προβληματικού τροφοδοτικού. Εάν μπορείς να φορτίσεις την μπαταρία σου σε άλλο παρόμοιο Laptop και μετά να δοκιμάσεις μόνο με την μπαταρία, θα έχεις ένδειξη, αν φταίει η τροφοδοσία ή η μητρική. Παίζει και αυτό που αναφέρει ο LLLEFTERIS στο παραπάνω ποστ.
r1teo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 το δοκιμασα και με αλλο τροφοδοτικο (after market) που δουλευει σiγουρα γιατι το εχω σε αλλο laptop...σας ευχαριστω
xarda Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 κατι παρομοιο σε acer aspire 5738.εκτος την καμενη μπαταρια το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα το λαμπακι αναβει οταν το συνδεω ακουω τον σκληρο και το ανεμιστιρακι να λειτουργουν αλλα η οθονη δεν εμφανιζει τιποτα ουτε φαινετε να λειτουργει (εβαλα και εξωτερικη οθονη (κουμπωσα το βυσμα στο λαπτοπ μου) αλλα σκοταδι! δεν πηγαινουν εντολες για τιποτα! ).Τι μπορει να φταιει;
k0nan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αν είναι εντάξει το βίσμα τροφοδοσίας τότε άνοιξε το να σου πώ να κοιτάξεις τα 2 8-pin chip τα οποία είναι για την διαχείρηση του ρεύματος επάνω στην μητρική. Αν χρειαστείς βοήθεια στήλε μου ένα πμ να σε βοηθήσω μην πάει χαμένη η motherboard. Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Λογικά υπάρχει πρόβλημα με την motherboardη ή την κάρτα γραφικών αφου δεν βγάζει σήμα , σε κάθε περίπτωση θέλει άνοιγμα και να το κοιτάξει καποιος τεχνικός
xarda Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το πήγα σε τεχνικό και μου είπε οτι κάηκε η καρτα γραφικων.65 ευρω το κοστος.Αξιζει η επισκευή η θα ξανά εχω προβλήματα;
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το θέμα ειναι θα σου αλλάξει κάρτα γραφικών η θα παει σε reballing πως λέγεται και οσο κρατήσει ? , αυτο να τον ρωτήσεις και καλό θα ειναι να είσαι παρόν αν σου πει οτι θα την αλλάξει
xarda Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγω αν αγοράσω μια καρτα δεν μπορώ να την περασω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα