prozete Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Χαίρεται ξανά σε όλους. Επαναφέρω το θέμα αγορας(συνθεσης) νεου Desktop. απο τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι νεες καρτες απο την amd. Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1100 ΜΑΧΧρήση υπολογιστή : gaming, web design εφαρμογες(photoshop,flash), codingΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αρχικα θα συνδεθεί με τηλεόραση αργότερα θα γίνει αγορα οθόνης. ακομα δε εχχω ξεκαθαρίσει αν θέλω monitor tv η απλα οθόνη. όπως κ να χει η οθόνη είναι εκτος budget.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΒέροιαΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εγω θα το συναρμολογήσω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι εχω windows 7 64 bit και τα 8 προτείνετε εσεις ποιο να χρησιμοποιήσω καλύτερα Θέλω να υπαρχει δυνατότητα O/C (ακομα κ για άμεσο,χωρις όμως να ειναι κ απαραίτητο), Μελλοντικό SLI/CF Για την κάρτα γραφικων έχω σαν αρχική σκεψη την R9 280x Τoxic της sapphire. Δεν εχω θέμα αν θα είναι Intel ή Amd η CPU καθώς θεωρώ οτι κ οι δυο προσφέρουν κάτι πολύ καλο με μικρες διαφορές μεταξύ τους.
Marchas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ενδεικτικά από Vision Studio : CPU :Intel i5 4670k 221.74 MOBO: Asrock z87 extreme 4 122.67 PSU: xfx 650w 83.50 COOLER: CM 212 evo 38.06 GPU : Sapphire r9 280x dual X 315.86 RAM : G.Skill Sniper 2x4 GB 2133 85.72 SSD :Samsung 840 evo 97.39 HDD :WD Caviar Blue 1tb 59.30 Μέχρι εδώ είσαι στα 1045 . Τα ρέστα ένα κουτί που σου αρέσει και μεταφορικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα