Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Δεν θέλω να σας τρώω χρόνο γι' αυτό πηγαίνω στο πρόβλημα.

Πληροφορίες συστήματος:

Intel Core i7

64bit

Geforce GTS 450

Μαυρίζει η οθόνη και στην επαναφορά έχω το παρακάτω msg ή κάνει restart το pc και με πετάει σε safe mode. Δεν ανοίγει πηγαίνω σε διάγνωση συστήματος , κάνει επαναφορά αλλά πάλι τίποτα.

Μετά από αρκετές προσπάθειες το pc ανοίγει και λειτουργεί κανονικά μέχρι το επόμενο κρασάρισμα.

Δουλεύω σαν γραφίστας και μου έχουν κοπεί τα πόδια.

Λοιπόν κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο?

Σε τεχνικό που το πήγα μου είπε format που έγινε αλλά τίποτα.

Δεν βγάζω άκρη. Δώστε μου τα φώτα σας

post-277946-0-99680400-1382040687_thumb.jpg

post-277946-0-79806400-1382041202_thumb.jpg

Δημοσ.

απενεργ/σες την καρτα απο την  διαχειρηση συσκευων να δεις αν δουλευει κανονικα το συστημα με την ενσωματομενη?

Δημοσ.

Το σύστημα δουλεύει κανονικά με την ενσωματωμένη κάρτα. Αλλά και πριν το πρόβλημα δεν συνέβαινε συνέχεια....Συνήθως όταν δούλευα γραφιστικά προγράμματα και άνοιγα σελίδες ταυτόχρονα.

Απεγκατάστησα τους drivers και τους ξανά εγκατέστησα  από το cd. Έκανα restart όταν μου το ζήτησε. Στη συνέχεια κάνοντας εγκατάσταση από το cd των drivers του directX πάλι μαύρη οθόνη...σε σημεία μπλε...έβλεπα αμυδρά τη μπάρα να εγκαθιστά τους drivers ξανά μαύρη οθόνη και μήνυμα για κρασάρισμα του driver της κάρτας...αλλά μέχρι εκεί . Συνέχισα να δουλεύω κανονικά , άνοιξα έκλεισα το Pc και θα περιμένω μέχρι να ξανακάνει κάτι...

Επίσης να αναφέρω ότι στην αρχή έχοντας τα προβλήματα αυτά έκανα επαναφορά συστήματος αλλά δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί και δεν άνοιγε το pc ... μόνο safemode και έκανε μόνο του επαναφορά.

Ξέρω ότι κούρασα και τελειώνω. Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάτι άλλο ....όπως τροφοδοτικό? Να προχωρήσω σε αντικατάσταση της κάρτας  να ελαφρύνω λίγο ακόμη την άδεια μου τσέπη? :-) 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Επίσης πριν απεγκαταστήσω τους drivers και βάλω τους αρχικούς ....αφού μαύριζε η οθόνη πάθαινα και το παρακάτω....

post-277946-0-60194000-1382124933_thumb.jpg

Δημοσ.

coolermaster silent pro M 700W. Χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Θα τρέξω και κάποια παιχνίδια να δω τι θα γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...