validcode Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας πρόσφατα είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το φωτάκι adsl το οποίο αναβόσβηνε και δεν μπορούσε να συγχρονίσει με τίποτα. Πήρα τον ΟΤΕ και δήλωσα βλάβη, αργότερα με πήρε ο τεχνικός και μου είπε πως θα έρθει δευτέρα να μου το φτιάξει. Πριν ακόμα φτάσει η δευτέρα ήρθε το internet μόνο του την Παρασκευή και όλα μια χαρά. Με πήρε ο τεχνικός τηλέφωνο όταν ήταν να έρθει και μου είπε αν to internet έφτιαξε και του είπα ναι. Στις επόμενες μέρες λοιπόν αποφάσισα να το κάνω ένα restart μιας και είχα ένα πρόβλημα με ένα παιχνίδι και tsoup δεν ξαναμπήκε πάλι. Λέω από μέσα μου γαμώ την π*****α και σκεφτόμουν να ξανά πάρω τον ΟΤΕ να δηλώσω βλάβη άλλα έτσι όπως μου κόβει εμένα λέω μπας ρε συ βραχυκυκλώνει τίποτα από την άλλη γραμμή που έχω στο σπίτι στην οποία έχω χώσει τα καλώδια μέσα στον τοίχο όπως νάνε;. Πάω και όντως βλέπω ότι ακουμπούσαν δύο μεταξύ τους, τα φτιάχνω για να μην ακουμπάνε και πάω και ξανά ανοίγω το router μου μπας και μπει το internet. Περιμένω περιμένω tsoup συγχρονίζει και μπαίνει. Τρελάθηκα! και πάλι καλά που το πρόσεξα γιατί δεν νομίζω να έβρισκα άκρη με τον ΟΤΕ. Τέσπα αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα δείτε μήπως έχετε και άλλη γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι σας μήπως ακουμπάνε σε αυτήν τα καλώδια μεταξύ τους και βραχυκυκλώνουν.Καλό βράδυ.
iodna2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος,καλή συμβουλή,αν και δεν έχω θέμα με τη γραμμή.
dimopou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 καλή η ενημέρωση και μακάρι να μη ξανατύχει κάποιο πρόβλημα γτ αυτοί οι τεχνικοί στον οτε είναι για τα κλάματα .Δεν φτάνει που δεν σου λύνουν το πρόβλημα σε δίνουν και σε άλλον για να σου σπάνε τα νεύρα
ParhsG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Στη πεντέλη παντως ενεργοποιουν Internet αλλα δεν συχρονιζει με τιποτα στη πλατεια. Οι τεχνικοι του οτε δεν μπορουν να κανουν κατι βεβαια περιμενουν vdsl;(κατι τετοια)
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Στη πεντέλη παντως ενεργοποιουν Internet αλλα δεν συχρονιζει με τιποτα στη πλατεια. Οι τεχνικοι του οτε δεν μπορουν να κανουν κατι βεβαια περιμενουν vdsl;(κατι τετοια) Η πλατεια της παλαιας πεντελης δενεχει adsl εδω και πολυ καιρο.ειναι πολυ οριακα και παιζουν σχεδον 5 Km μεχρι το αστικο κεντρο που ειναι στα μελισσια.τον λενε οτε πεντελης αλλα στην πραξη ειναι μελισσια.ειχα παει ραντεβου σε μια ταβερνα και επαιζε οριακα 400 down με 600Up.ο οτε μου λεει ξεχασε το.δεν δινουμε ουτε εμεις εδω πανω adsl και δινουμε μονο τηλεφωνια isdn ουτε καν Pstn.πλεον εχουν μπει Kv.λιγο πιο πανω ενα αλλο ατομο ειχε παιξει αλλα παλι οριακα. Γεια σας πρόσφατα είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το φωτάκι adsl το οποίο αναβόσβηνε και δεν μπορούσε να συγχρονίσει με τίποτα. Πήρα τον ΟΤΕ και δήλωσα βλάβη, αργότερα με πήρε ο τεχνικός και μου είπε πως θα έρθει δευτέρα να μου το φτιάξει. Πριν ακόμα φτάσει η δευτέρα ήρθε το internet μόνο του την Παρασκευή και όλα μια χαρά. Με πήρε ο τεχνικός τηλέφωνο όταν ήταν να έρθει και μου είπε αν to internet έφτιαξε και του είπα ναι. Στις επόμενες μέρες λοιπόν αποφάσισα να το κάνω ένα restart μιας και είχα ένα πρόβλημα με ένα παιχνίδι και tsoup δεν ξαναμπήκε πάλι. Λέω από μέσα μου γαμώ την π*****α και σκεφτόμουν να ξανά πάρω τον ΟΤΕ να δηλώσω βλάβη άλλα έτσι όπως μου κόβει εμένα λέω μπας ρε συ βραχυκυκλώνει τίποτα από την άλλη γραμμή που έχω στο σπίτι στην οποία έχω χώσει τα καλώδια μέσα στον τοίχο όπως νάνε;. Πάω και όντως βλέπω ότι ακουμπούσαν δύο μεταξύ τους, τα φτιάχνω για να μην ακουμπάνε και πάω και ξανά ανοίγω το router μου μπας και μπει το internet. Περιμένω περιμένω tsoup συγχρονίζει και μπαίνει. Τρελάθηκα! και πάλι καλά που το πρόσεξα γιατί δεν νομίζω να έβρισκα άκρη με τον ΟΤΕ. Τέσπα αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα δείτε μήπως έχετε και άλλη γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι σας μήπως ακουμπάνε σε αυτήν τα καλώδια μεταξύ τους και βραχυκυκλώνουν. Καλό βράδυ. αν ακουμπανε τα καλωδια σε αλλο πριζακι συνηθως το καταλαβαινεις γιατι μηδενιζει και η ταση στην γραμμη αν εχεις τηλεφωνια.επισης υπαρχει και ενα θεματακι στην υπογραφη μου εστω και λιγο παλιο για σωστη εγκατασταση
ParhsG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σε πια ταβερνα ειχες παει; Λες οτι εχει μπει KV αλλα προσφατα που ειδα δεν δουλευε το internet παρότι απο ολους ακουγα "εχει εδω dslam απο πισω"
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σε πια ταβερνα ειχες παει; Λες οτι εχει μπει KV αλλα προσφατα που ειδα δεν δουλευε το internet παρότι απο ολους ακουγα "εχει εδω dslam απο πισω" εκει κοντα που ειναι η αστυνομια (πανω πανω στην πλατεια δηλαδη).εκει που ειναι τωρα η αστυνομια οχι εκει που ηταν παλια.λιγο πριν παμε προς το 414 και το βουνο.ναι εχουν μπει Kv και κανονικα υποτιθεται οτι πρεπει να παιζουν διοτι ξερω ατομα στην νεα πεντελη που παιρνουν απο το ιδιο αστικο κεντρο(πεντελης(βρισκεται μελλισια).δεν εχω ασχοληθεει με το θεμα πιο πολυ ουτε ξερω αν πριν μπουν τα kv αν ειχαν κανα Mini dslam .γενικοτερα παλαια πεντελη καποιοι παιζουν καποιοι αλλοι δεν παιζουν καποιοι ειναι οριακα στο 1 mbit. εκτος αν εννοεις οτι ειχες παει σε Hot spot του μαγαζιου και δεν επαιζε .εκει αν ελεγε οτι εχει Hot spot μαλλον θα ειχε ιντερνετ γενικοτερα και απλα μπορει να ειχε βλαβη εκεινη την στιγμη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 τα KV σε Νέα και Παλιά Πεντέλη έχουν ενεργοποιηθεί κανονικότατα πάντως...
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 including βριλησσια,μελισσια που ειναι το ιδιο αστικο κεντρο.
ParhsG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Πριν δυο βδομαδες παντως ο ΟΤΕ ελεγε οτι δεν γινεται να εχετε internet στη περιοχη.. Τι να πω.
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Πριν δυο βδομαδες παντως ο ΟΤΕ ελεγε οτι δεν γινεται να εχετε internet στη περιοχη.. Τι να πω. μαλλον μπορει να ελεγε για adsl απο το αστικο κεντρο και οχι για vdsl απο το καφαο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα