sir_platanight Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καλησπερα εχω το συστημα της υπογραφης μου και προσφατα αγορασα αυτο το στικακι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550511 .ενω πανω στη μητρικη οπουδηποτε και να το βαλω το αναγνωριζει οι θυρες που εχει το κουτι μπροστα δεν το διαβαζει καμια!!και δεν μιλαω για την usb3 που εχει το κουτι αφου δεν την εχω καν συνδεσει!!τι μπορει να συμβαινει?ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν διαβάζει το συγκεκριμένο usb stick αν βάλεις οτιδήποτε αλλο στις μπροστά θύρες το διαβάζουν ?
sir_platanight Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ναι.αλλα επειδη δεν εχω αλλο Usb 3 στικακι ξερω σιγουρα πως διαβαζει οτιδηποτε αλλο..γιατι εχω ηδη και το ποντικι μου σε μια απ αυτες.
disqualified Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 δε θα προσφερω καποια συγκεκριμενη βοηθεια αλλα εχω δει κι εγω υπολογιστες να μην αναγνωριζουν καποια φλασακια (οχι απαραιτητα usb 3) ενω αλλα να τα βλεπουν κανονικα.
WalkerSW Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οι μπροστινές θυρες πολλες φορες δεν προσφέρουν επαρκες ρεύμα για καποιες συσκευες. Συνήθως σκληρούς δίσκους. Αλλα μπορει και το συγκεκριμενο usb 3 να έχει λιγο αυξημενες απαιτησεις σε ρευμα! 1
sir_platanight Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 και δισκο μου εχει διαβασει και με διπλη τροφοδοσια!!δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα