greeneye Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Εχω 1 Nova που παιζει άριστα στην κεντρική τηλεόραση με καλώδιο που κατεβαίνει απο το πιάτο απευθείας στον απλο αποκωδικοποιητή της Νοβα χωρις το σκληρό δίσκο.(τον 831 δηλαδη) Πριν από αυτό είχα (και έχω) κεντρική κεραία που διακλαδιζόταν στην ταράτσα σε 2. Η μία πήγαινε στο δωμάτιο Α απευθείας και η άλλη στο δωμάτιο Β. Από το Β διακλαδιζόταν ξανα και κατέληγε μέσα απο τον τοίχο με τρύπα (πολυ κοντινή απόσταση) στην κεντρικη στο σαλονι. Και οι 3 παιζανε και παιζουνε αριστα. Εγω θέλω να παίζουνε και οι άλλες 2 τηλεοράσεις ΝΟΒΑ (στα δωματια Α και Β) ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΛΙ. Τι συνδέσεις πρέπει να κάνω απο εδώ και πέρα? Από όσα βρήκα μόνος μου αν ανέβασω καλώδιο κεραίας απο το out του 831 προς ταράτσα και εκέι σε ενα ταφ ενωθεί αυτό και το καλώδιο της κεραίας πριν διακλαδιστεί θα είμαι κομπλε ?! Δε θέλω να καταργήσω την παλιά κεραία θέλω να παίζουν ολα. Μπορεί όμως από το ίδιο καλώδιο που κατεβαίνει π.χ στο δωμάτιο Α να παίζει και η κεραία και το Νοβα η μπλέκονται?! Αν μπλεκονται τοτε αν ανεβει απο το out το καλωδιο ταρατσα πρέπει να ξανατραβήξω νεες γραμμές για τα δωμάτια? Ας βοηθήσει κάποιος - ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/c/248/kalodia-hxou-kai-eikonas.html?keyphrase=video+sender με αυτα κανεις την δουλεια σου χωρις καλωδια,παιρνεις κ ενα δευτερο τηλεκοντρολ κ μπορεις να αλλαζεις καναλι κ απο τα αλλα δωματια διαβασε κ αυτο το θεμα http://www.insomnia.gr/topic/487395-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-nova-%CE%BC%CE%B5-3-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Οκ θα το μελετησω αυτο. Ολες οι τηλεορασεις ειναι HD. Με αυτα ομως θα παιζει η ιδια ποιοτητα εικονας η χειροτερη σε σχεση με το να ενωθουν με καλωδια κτλ.? Αν το παω με τη λυση που λεω αρχικά με ενα καλωδιο καθαρισα ? αυτο που ανεβαινει ταρατσα εννοω. η πρεπει να τραβηξω δευτερες γραμμες σε καθε δωματιο και εκει να ενωνονται με ταφ πριν την tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εγώ δεν θα συνιστούσα ασύρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Οκ θα το μελετησω αυτο. Ολες οι τηλεορασεις ειναι HD. Με αυτα ομως θα παιζει η ιδια ποιοτητα εικονας η χειροτερη σε σχεση με το να ενωθουν με καλωδια κτλ.? Αν το παω με τη λυση που λεω αρχικά με ενα καλωδιο καθαρισα ? αυτο που ανεβαινει ταρατσα εννοω. η πρεπει να τραβηξω δευτερες γραμμες σε καθε δωματιο και εκει να ενωνονται με ταφ πριν την tv? Η λύση που λες ειναι η πιο σωστή, αλλα οχι με ταφ. Με splitter τύπου F. Καλο θα ηταν εαν υπάρχει ενισχυτής στην διανομή να μπει στην είσοδο του (εαν εχει). Η ποιότητα που θα λάβεις θα ειναι αντίστοιχη με αυτη των αναλογικών καναλιών. Εαν θες HD υπάρχουν modulator με DVB-T διαμόρφωση αλλα εχουν τριψήφια νούμερα τιμης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα