baiosss Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Τωρα τελευταια εχω ενα προβλημα με το wifi του router μου και εχω αποσυνδεσεις οποτε προσπαθει ενα laptop σε αλλο δωματιο του σπιτιου να συνδεθει η μαλλον καλυτερα συνδεεται, μετα απο λιγο ομως γινεται αποσυνδεση δικτυου στο δικο μου router. Κοινως δεν εχω internet για καποια λεπτα! Περα απο το g only η mixed στις ρυθμισεις του wifi (που μου εχει απαντηθει το ερωτημα παλιοτερα) θα ηθελα να ρωτησω σε ποια απο τις παρακατω επιλογες ειναι καλυτερα να το εχω... 1.WEP 2.WPA personal 3.WPA2 personal 4.WPA2 mixed 5.WPA enterprise 6.WPA2 enterprise Επισης παιζει σημαντικο ρολο το firmware στο router σε αυτο το κομματι? Αν παιζει λιγακι δυσκολο μονο να κανω downgrade μιας και στην σελιδα της linksys δεν υπαρχει το παλιοτερο firmware 1.00.10. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2013 από baiosss
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα. Τωρα τελευταια εχω ενα προβλημα με το wifi του router μου και εχω αποσυνδεσεις οποτε προσπαθει ενα laptop σε αλλο δωματιο του σπιτιου να συνδεθει η μαλλον καλυτερα συνδεεται, μετα απο λιγο ομως γινεται αποσυνδεση δικτυου στο δικο μου router. Κοινως δεν εχω internet για καποια λεπτα! Περα απο το g only η mixed στις ρυθμισεις του wifi (που μου εχει απαντηθει το ερωτημα παλιοτερα) θα ηθελα να ρωτησω σε ποια απο τις παρακατω επιλογες ειναι καλυτερα να το εχω... 1.WEP 2.WPA personal 3.WPA2 personal 4.WPA2 mixed 5.WPA enterprise 6.WPA2 enterprise Επισης παιζει σημαντικο ρολο το firmware στο router σε αυτο το κομματι? Αν παιζει λιγακι δυσκολο μονο να κανω downgrade μιας και στην σελιδα της linksys δεν υπαρχει το παλιοτερο firmware 1.00.10. γενικοτερα καλο ειναι να παιζεις με wpa2 aes η οπως αλλιως μπορει να το γραφει.λογικα wpa2 personal. απο εκει και περα αν υπαρχει πιο νεο Firmware καλως.αν οχι τοτε πιο νεους drivers για τις ασυρματες καρτες και επισης δοκιμασε αλλο καναλι στο ρουτερ
baiosss Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) γενικοτερα καλο ειναι να παιζεις με wpa2 aes η οπως αλλιως μπορει να το γραφει.λογικα wpa2 personal. απο εκει και περα αν υπαρχει πιο νεο Firmware καλως.αν οχι τοτε πιο νεους drivers για τις ασυρματες καρτες και επισης δοκιμασε αλλο καναλι στο ρουτερ Αυτη την στιγμη του εκανα downgrade βρισκοντας τελικα το παλιο firmware, επισης το εχω στο wpa2 mixed και θα δω πως συμπεριφερεται. Καναλι αν εννοεις το ευρυζωνικο, ειναι στο 11- 2.462ghz. Μια απο τα ιδια δυστυχως! Αλλαξα και καναλι μηπως και... το εβαλα στα 10 - 2457ghz. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2013 από baiosss
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αυτη την στιγμη του εκανα downgrade βρισκοντας τελικα το παλιο firmware, επισης το εχω στο wpa2 mixed και θα δω πως συμπεριφερεται. Καναλι αν εννοεις το ευρυζωνικο, ειναι στο 11- 2.462ghz. Μια απο τα ιδια δυστυχως! Αλλαξα και καναλι μηπως και... το εβαλα στα 10 - 2457ghz. α.βαλε το τελευταιο firmware καταρχην.β.παιξε με τα καναλια και μετα παιξε και με τα wpa wpa2 κτλ. η για δοκιμη αστο ανοιχτο.απλα γα δοκιμη να δουμε αν θα το κανει.
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 επισης δεν μας ειπες ποιο ρουτερ εχεις περα οτι ειναι linksys.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα