adv Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα, Μετα απο μια μεγαλη μερα χρησης του λαπτοπ μου ( INSPIRON 15R) το ανοιξα και κανει ενα συνεχομεο θορυβο πολυ δυνατο και με πολυ ψιλη συχνοτητα. τι να κανω?? MODELO ΛΑΠΤΟΠ INSPIRON 15P 5010 3387.
MaxPayne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ανεμιστιρακι θα ειναι..βγαζει αερα απο τα πλαγια μια χαρα? θερμοκρασιες ?
Galatea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αμα ειναι εκτος εγγυησης και γνωριζεις τα βασικα, ανοιξε να καθαρισεις το fan.
adv Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω φιλοι μου για τις απαντησεις, θερμοκρασια σταθερη οντως προερχετε απο την περιοχη του ανεμιστηρα, ο αερας που βγαζει δεν ειναι τοσο δυνατος οσο ηταν, λετε να "μπουκωσε" θα ακολουθησω την συμβουλη να το καθαρισω και θα σας απαντησω . Ευχαριστω.
adv Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εχω λυμενο το λαπτοπ, το καθαρισα αλλα συνεχιζει να κανει τον θορυβο, ερχετε απο τον σκληρο... ο σκληρος εχει αλλαχτει πολυ προσφατα. Καμια λυση?
iniohos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Βαλε τον σκληρο δισκο σε εναν σταθερο υπολογιστη και δες αν σου κανει τον ιδιο θορυβο. Δεν εχω ακουσει ποτε να σφυραει ο σκληρος δισκος. Να κοπανει ναι (τακ και τουκ και δεν συμμαζευετε) αλλα να σφυραει δεν το εχω δει ποτε και μου κανει εντυπωση.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μηπως στις ρυθμισεις εχεις βαλει να μην κανει απενεργοποιηση ποτε ο σκληρος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα