Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα φιλοι.

εχω το εξης προβλημα το οποιο δεν μπορω να βρω γιατι συμβαινει και πως να το διορθωσω.

στο pc μου με μητρικη την asus m2n32 sli deluxe και 4 θυρες για ραμ εχω βαλει εδω και πολυ καιρο 8 γιγα ραμ, 2χ2 της OCZ και 2χ2 της Corsair οι οποιες συνεργαζονταν αριστα.

εχτες αλλαξα κουτι και ενω ολα μπηκαν κανονικα στη θεση τους, οι μνημες της corsair αρνουνται να δουλεψουν. μολις εμφανιζεται το splash screen των windows 7 κανει reboot το pc και την επομενη φορα που θα φτασει σε αυτο το σημειο θα μου βγαλει μπλε οθονη με διαφορετικες σημειωσεις καθε φορα, οπως:

page fault in nonpaged area

bad pool caller

pfn list corrupt

και τετοια ωραια.

επισης 2-3 φορες κατα την εκινηση το beeper εκανε ενα μακρυ και 3 κοντα beeps.

οταν αφηνω πανω μονο τα 4 γιγα της ocz ολα δουλευουν τελεια, σε οποιες θυρες κι αν τις βαλω. τις corsair τις εβαλα πανω σε αλλο pc και δουλεψαν μια χαρα, οποτε δεν εχουν καει.

δοκιμασα επισης να συνδεσω εναν αδειο σκληρο και να κανω εγκατασταση του λογισμικου (μηπως ηταν θεμα driver) αλλα και παλι μολις φορτωνει τα αρχεια απο το cd κολλαει στην splash screen.

επισης εκανα update το bios (την ιδια εκδοση που ειχα εβαλα, δεν υπαρχει πιο καινουργια) αλλα τζιφος.

το μονο μεμπτο που εγινε κατα την μεταφορα απο κουτι σε κουτι ηταν οτι αρχικα ξεχαστηκα και εβαλα την καρτα γραφικων στην δευτερη pci η οποια δεν δουλευει σωστα, με αποτελεσμα οταν ανοιξε το pc και πηγε να κανει ελεγχο και εγκατασταση των drivers μου νεκρωσε και εβγαλε μπλε οθονη (δεν θυμαμαι τι εγραφε).

οποτε καταληγοντας, αυτο που εχω να πω ειναι .... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!

Δημοσ.

μονο με 1 η 2 καρτες πανω κανει τα παντα. κατι παιζει με τα slots της μητρικης. με 2 οποιεσδηποτε ραμ παιζει μια χαρα οπου και να τις βαλω (πηρα και μια δανικη kingston για να τσεκαρω). μολις κουμπωσω την τριτη δεν ανοιγει το pc. τωρα εχω πανω τις ocz και εχω βαλει τις corsair σε ενα αλλο, και τα δυο δουλευουν απροβληματιστα.

Δημοσ.

1) Βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία της μητρικής να κάνει clear cmos και βάλτο μπρος με όλες τις μνήμες όπως ήταν πριν αλλάξεις το κουτί.

2) Δες μήπως ακουμπάει η μητρική σου πάνω στο σασί του κουτιού,αν ναι διόρθωσε το γιατί μπορεί να κάνει βραχυκύκλωμα!

Δημοσ.

1) Βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία της μητρικής να κάνει clear cmos και βάλτο μπρος με όλες τις μνήμες όπως ήταν πριν αλλάξεις το κουτί.

2) Δες μήπως ακουμπάει η μητρική σου πάνω στο σασί του κουτιού,αν ναι διόρθωσε το γιατί μπορεί να κάνει βραχυκύκλωμα!

1) το εκανα κι αυτο...

2) αυτο σκεφτηκα δευτερολεπτα πριν διαβασω το μηνυμα σου. αυριο ομως για ειμαι πτωμα.

Δημοσ.

1ον.  Δοκίμασε διαφορετική σειρά των μνημών στα slots.

2ον.  Βγάλε τη μητρική εκτός κουτιού και δοκίμασε ξανά τις μνήμες. (Προσοχή στο που θα ακουμπάει)

Διαφορετικά αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, φοβάμαι ότι έχεις πέσει θύμα του στατικού ηλεκρισμού κατά τη μετεγκατάσταση του συστήματος.

Δημοσ.

τα εκανα αυτα που λετε, τις μνημες τις ειχα στο αλλο pc το οποιο ηταν μονιμα ανοιχτο για 2 μερες και παιζανε τα ανηψια μου, χωρις να υπαρξει προβλημα. εχτες το βραδυ κρασαρε και σταματησε να μου διαβαζει και τον ssd. σημερα τα ξηλωσα παλι ολα, τα φυσηξα με αερα και εριξα σπρευ επαφων, αλλα και παλι δεν ξεκιναγε. αδειασα τον ssd, εκανα επανεγκατασταση του λειτουργικου και αυτη την στιγμη ειμαι με τα παντα συνδεμενα, και τα 8 γιγα ραμ, με το pc να πηγαινει αερα χωρις προβληματα μεχρι τωρα. ελπιζω να συνεχισει ετσι...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επανερχομαι στο προβλημα γιατι εδω και 10 μερες περιπου κρασαρει και αναγκαζομαι να αλλαζω θυρα sata στην οποια μπαινει ο ssd γιατι αλλιως δεν ξεκιναει και μου γραφει ''boot disk error'' μετα το post. μολις συνδεσω σε αλλη sata ολα μια χαρα για 1-2 μερες και μετα ξανα τα ιδια. επισης 2 μερες τωρα με εχει τρελανει στα bsod με μυνημα ''page fault in nonpaged area''. οπως εχω γραψει και παραπανω οι μνημες ειναι μια χαρα. οποτε παω για μητρικη;;;;

Δημοσ.

πειτε μου οτι υπαρχει πιθανοτητα να φταιει το τροφοδοτικο για ολα τα παραπανω..... γιατι μολις τα τιναξε.......

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν να μην έδινε σωστό ρεύμα, αλλά πρόσεχε μην πήρε και την μητρική σου μαζί του, εννοώ να μην της έκανε ζημιά!

Δημοσ.

ειμαι 3 μερες με δανεικο τροφοδοτικο και 0 προβληματα... σημερα πηρα ενα καλο της ocz. ελπιζω να μην μου εχει προκαλεσει καμια αλλη ζημια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...