Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

trad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές το βράδυ και ενώ δούλευα στον υπολογιστή σε win98,ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη αλλά το λαμπάκι της παραμένει πράσινο (έπαιρνε σήμα απο την vga). Μαζί μ' αυτό κοιτάω τα led του κουτιού (σκληρό και power) και παρατηρώ ότι αναβοσβήνουν σαν τρελά. Βγάζω τον υπολογιστή απο την πρίζα και τον ξαναβάζω. Πατάω να ανοίξει και πριν καν αρχίσει να μετράει τη RAM και κάνει το χαρακτηριστικό "μπιπ" ο υπολογιστής ξαναέρχεται σε ακριβώς την ίδια κατάσταση που περιέγραψα προηγούμενα (λαμπάκια που ανασβήνουν-μαύρη οθόνη). Παίρνω τον σκληρό μου (1st boot device με λειτουργικό) και τον βάζω σε άλλο υπολογιστή για να δω μην τον έκαψε. Επειδή είχα χάσει το τζαμπεράκι του πάνω στην αγωνία μου μπουτάρω απο αυτόν (ούτως ή άλλως ο υπολογιστής που τον έβαλα είναι πανομοιότυπος). Ξεκινάει όλα καλά, πάει να φορτώσει τα windows και πριν προλάβει να μου βγάλει αρχική οθόνη παθαίνει και ο 2ος υπολογιστής ακριβώς τα ίδια!!!! Δηλαδή έχει πρόβλημα ο σκληρός!!!! Ή μήπως το πρόβλημα είναι μέσα στον σκληρό (κανας ιός)???

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ PLZ!!!

Δημοσ.

1o)An xreiazesai arxeia pou briskontai mesa ston skliro kalo tha itan na ton baleis ws deytero se kapoion allo ypologisti kai na antigrapseis ta arxeia sou gia na min ta xaseis!!!Prose3e bebaia min einai kanenas ios kai perasei kai sto allo leitourgiko.Prospathise diladi o ypologistis pou tha baleis ton skliro na exei kalo antivirus!!!

2o)Kane tou format kai 3anabale ta windows kai malon ola tha pane kala!

An twra otan ton baleis ws deytero ston allon ypologisti den ginetai tipota tote mallon exei problima o skliros!Alla kai ayto na simbei se symbouleuw ena format na to prospathiseis mipws kai ginei tipota!!!

Kali tyxi!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...