Προς το περιεχόμενο

Mac Service

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω Mac Air που το πείρα πριν 2 χρόνια και έχω μικρό προβληματάκι. Μου αργεί πάρα πολύ. Το πήγα στα Multirama και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος μου.

Για σκληρό δίσκο θέλει συγκεκριμένο μόντελο ή μπορώ να βάλω πχ αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.303034?

Τέλος μήπως ξέρετε πόσο πάει το service του? Γιατί στα Multirama μου είπαν ότι θέλουν 500€.

Δημοσ.

αν και λιγο περιεργο μου ακουγεται οπως και να εχει αν βαλεις εναν ssd θα δεις μεγαλη διαφορα. παρε μονος σου τον σκληρο και δες για κανενα μαγαζι της γειτονιας να στον αλλαξει

Δημοσ.

αν και λιγο περιεργο μου ακουγεται οπως και να εχει αν βαλεις εναν ssd θα δεις μεγαλη διαφορα. παρε μονος σου τον σκληρο και δες για κανενα μαγαζι της γειτονιας να στον αλλαξει

Μπόρω να βάλω οποιοδήποτε σκληρό δίσκο? Δηλαδή από χωρητικότητα, το λέω γιατί πχ στα Laptop έχουν κάποιο Max που μπορούν να διαβάσουν την χωρητικότητα ένος σκληρού δίσκου.

Δημοσ.

128gb πιστευω οτι ειναι αρκετα για το μοντελο σου, ψαξε στο google ποσο υποστηριζει το μοντελο που εχεις

Δημοσ.

Μπόρω να βάλω οποιοδήποτε σκληρό δίσκο? Δηλαδή από χωρητικότητα, το λέω γιατί πχ στα Laptop έχουν κάποιο Max που μπορούν να διαβάσουν την χωρητικότητα ένος σκληρού δίσκου.

Τί εννοείς έχουν κάποια max που μπορούν να διαβάσουν  τα laptop?

Δημοσ.

Έχω ένα Laptop Τoshiba που έχει 500gb. Επειδή ήθελα να τον επεκτήνω πήρα την Toshiba και μου είπαν ότι η μεγαλύτερη χωρητικότητα που μπορεί να διαβάσει το laptop μέχρι 750gb. Το λέω γιατί αν το έβαζα 1ΤΒ δεν θα μου το διάβαζε το laptop μου.

Δημοσ.

Έχω ένα Laptop Τoshiba που έχει 500gb. Επειδή ήθελα να τον επεκτήνω πήρα την Toshiba και μου είπαν ότι η μεγαλύτερη χωρητικότητα που μπορεί να διαβάσει το laptop μέχρι 750gb. Το λέω γιατί αν το έβαζα 1ΤΒ δεν θα μου το διάβαζε το laptop μου.

Ισως να εννοούσε οτι ο μεγαλύτερος σε χωρητικότητα σκληρός που μπορεί να χωρέσει ,λογω όγκου , είναι  750 GB. Δεν έχει να κάνει με την χωρητικότητα αλλα με το μεγεθος σε όγκο. Το laptop σου αν είχε χώρο θα μπορούσε να δεχτεί και μεγαλύτερους σε χωρητικότητας σκληρούς. Η μητρική του δεν περιορίζει την εγκατάσταση και 4tB  σκληρού, αρκεί να χωράει...

Δηλαδή αν έβαζες ένα 2tb εξωτερικό σκληρό usb δεν τον διάβαζε?

Δημοσ.

Ισως να εννοούσε οτι ο μεγαλύτερος σε χωρητικότητα σκληρός που μπορεί να χωρέσει ,λογω όγκου , είναι  750 GB. Δεν έχει να κάνει με την χωρητικότητα αλλα με το μεγεθος σε όγκο. Το laptop σου αν είχε χώρο θα μπορούσε να δεχτεί και μεγαλύτερους σε χωρητικότητας σκληρούς. Η μητρική του δεν περιορίζει την εγκατάσταση και 4tB  σκληρού, αρκεί να χωράει...

Οκ. Απλός μου είπαν ότι το BIOS διαβάζει μέχρι 750gb και δεν μπορώ να βάλω 1ΤΒ που ήθελα.

Δημοσ.

Οκ. Απλός μου είπαν ότι το BIOS διαβάζει μέχρι 750gb και δεν μπορώ να βάλω 1ΤΒ που ήθελα.

Ok....σηκώνω τα χέρια ψηλά ...

Στο θέμα μας τώρα ποιο macbook air έχεις? Αν έχεις αυτό με τον μηχανικό σκληρό καλό θα ήταν να βάλεις ssd τον μεγαλυτερο σε χωρητικότητα που ταιριάζει και αντέχει η τσέπη σου.  Δεν υπάρχει προς το παρόν  limit χωρητικότητας με βάση των ssd που κυκλοφορούν στην αγορά...

Δημοσ.

A few things you can do before to all this stuff,

1) back up your hard drive and try reinstalling your operating system IOS 6 or 7 whatever you have. it might solve your problem in case there is just a lot of cluttered info on your hard drive.

2) get idefrag and or a program that can clean your hardrive and try that

3) if nothing works and then you really need to change your hardrive then go online and look what hard drives are available for your specific model, check and compare sites to make sure. After that order the part and do the installation yourself it will save you a lot of money!!!

Εάν δεν κατάλαβενεις κάτι, ρώτησε ξανά απλά ήταν πιο εύκολο για μένα να τα γράψω όλα στα αγγλικά

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Πες μας ποιο ακριβως μοντελο εχεις.

Αν ειναι μοντελο του 2010, παιζει να μην ειναι θεμα δισκου, αλλα κακου hardware:

http://www.insomnia.gr/topic/440110-macbook-air-late-2010-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...