mentoras99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια, μηπως εχει κανεις καμια ιδεα γιατι βλεπω αυτη την αθλια εικονα του yahoo στον firefox? Εκανα απενεργοποιηση τον adblocker, δοκιμασα τα themes αλλα τιποτε. Το yahoo πειραματιζεται πολυ τελευταια, και μας ταλαιπωρει. Ωστοσο, στους αλλους browsers ολα φαινονται κανονικα. Το basic theme ειναι πρωτογονο. Το πιο νεο ομως, που υποτιθεται αυτο ειναι, το παραμορφωμενο που βλεπετε στην εικονα που ανεβασα, φαινεται στον firefox μου ετσι οπως το βλεπετε. Κατι γινεται και δεν φορτωνει τα εικονιδια. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μου εχει σπασει τα νευρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ακομη δεν εχω βρει λυση στο προβλημα. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Καθαρισμό cache και cookies και δοκίμασε πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καθαρισμό cache και cookies και δοκίμασε πάλι Το εκανα αλλα δεν λυθηκε. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ρε παιδια. Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 To μυαλο μου υποπτευεται πολλες φορες το adblock. Αλλα και disable που το εκανα το προβλημα παρεμεινε. Πως μπορω να δω το url απο αυτα τα εικονιδια του νεου yahoo, ωστε να ξανατσεκαρω μηπως μπλοκαρονται απο καπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα