DominatorXL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα θέλω να αλλάξω ψύκτρα στο σύστημα της υπογραφής μου γιατί με αυτή που έχω δεν μπορώ να πάω πάνω απο 3.4GHz με ασφάλεια(πιάνει 70 στα 3.2 με 1.2V ρεύμα). Είμαι ανάμεσα στις δύο του τίτλου, τα χρήματα που διαθέτω είναι 100 ευρώ. Σκεφτομαί να την πάρω απο E-shop μαζί με έναν 840 evo, η αερόψυκτρα είναι πιο φθήνη αλλά και ίσως λίγο πιο αποδοτική ενώ είναι τεράστια και αρκετά βαριά. Από την άλλη η H90 είναι πιο ακριβή αλλά πιο συμμάζεμενη και θα πάει κατευθείαν για push/pull με τον ανεμηστήρα του κουτιού πίσω. Ποιά τελικά να επιλέξω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εαν το κουτι σου ειναι αυτο της υπογραφης τοτε χωρανε ανετα και οι 2 μεσα.εγω προσωπικα θα πηγαινα στην αεροψυχτρα μονο και μονο λογω καλυτερων επιδοσεων.γιατι απο θορυβο εαν δουλευει στα τερματα η extreme,στα ιδια θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DominatorXL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναί αυτό είναι το κουτί, οι επιδόσεις πιστεύω θα είναι 2-3 βαθμούς κάτω για την Silver Arrow, αλλά προσωπικά προτιμώ την H90 λόγω μεγέθους και ευκολίας εγκατάστασης. Η Silver Arrow για να εγκατασταθεί μάλλον θα πρέπει να βγάλω την μητρική αν και με το συστήμα εγκατάστασης που έχει πιθανόν να μπορεί να εγκατασταθεί και χωρίς να βγεί η μητρική από το κουτί. Το μόνο αρνητικό πιστεύω στην H90 είναι η πιθανότητα να χαλάσει η αντλία και να μπλέκω με rma κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 γιατι να βγαλεις την μητρικη?το κουτι σου πρεπει να εχει ανοιγμα απο πισω,στο socket του επεξεργαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 αυτη που εχεισ βαλε την push pull πριν την αλλαξεις και δες διαφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 αυτη που εχεισ βαλε την push pull πριν την αλλαξεις και δες διαφορες Αν κατάλαβα καλά έχει την μαμά ψήκτρα οπότε και να θέλει push-pull δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Η Silver Arrow σε full στροφες ειναι πολυ πιο αθορυβη απο την H90..Στην εγκατασταση το ιδιο θα σου φανει οποια και να παρεις με πιο ευκολη αυτη της SB. Μελλοντικα αν θες, ριχνεις και 3ο ανεμηστηρα πανω της και πουλας τρελα.. Απο την αλλη λογω ογκου, θα ηταν καλυτερη η H90 αλλα για να τη κανεις αθορυβη θελεις αλλα 15 ευρω ανεμηστηρες...Οποτε καλυτερα θα ηταν να πας στην H100i σε αυτα τα λεφτα και παει λεγοντας... Στη συγκεκριμενη περιπτωση η αεροψυκτρα ειναι πιο VFM απο την υδροψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booZe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η Silver Arrow σε full στροφες ειναι πολυ πιο αθορυβη απο την H90.. Η Extreme γυρίζει μέχρι τις 2.500 rpm και σε full βουίζει αρκετά (και αποδίδει αντίστοιχα όμως), η απλή ανεβάζει μέχρι 1.300 rpm και είναι όντως αρκετά αθόρυβη. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2013 από booZe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οπως λεει ο booZe Zapee.για την extreme μιλαμε,οχι την απλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οπως λεει ο booZe Zapee.για την extreme μιλαμε,οχι την απλη. Ναι σωστα! Και τωρα θυμαμαι οτι αν και ποτε δε δουλευε τερμα η extreme, χειροκινητα στο 100% εκανε θορυβο. Γενικα ομως για καλοκαιρι ηταν πολυ μπομπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DominatorXL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Η Silver Arrow σε full στροφες ειναι πολυ πιο αθορυβη απο την H90..Στην εγκατασταση το ιδιο θα σου φανει οποια και να παρεις με πιο ευκολη αυτη της SB. Μελλοντικα αν θες, ριχνεις και 3ο ανεμηστηρα πανω της και πουλας τρελα.. Απο την αλλη λογω ογκου, θα ηταν καλυτερη η H90 αλλα για να τη κανεις αθορυβη θελεις αλλα 15 ευρω ανεμηστηρες...Οποτε καλυτερα θα ηταν να πας στην H100i σε αυτα τα λεφτα και παει λεγοντας... Στη συγκεκριμενη περιπτωση η αεροψυκτρα ειναι πιο VFM απο την υδροψυξη. Καλησπέρα και πάλι είδα τις πολύτιμες συμβουλές σας και θα πάω για την Sivler Arrow Extreme, παρότι είναι γομάρι. Την H100i την σκεφτηκά και αυτή αλλά δυστηχώς δεν μπαίνει κάτω στο κουτί (έχει μικρούς σωλήνες, με την κάρτα γραφικών δεν νομίζω να φτάσει και να κουμπώσει στη cpu) και δεν θέλω να ξηλώσω τον 200ρη ανεμιστήρα και όλη την οροφή του κουτιού για τα φουρφούρια... Αν κατάλαβα καλά έχει την μαμά ψήκτρα οπότε και να θέλει push-pull δεν... Δεν έχω την μαμά ψύκτρα αλλά και αυτή που έχω είναι πολύ μέτρια (λάθος επιλογή κατά την αγορά) όπότε σε push/pull δεν νομίζω να βελτιωθεί πολύ. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DominatorXL Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας και πάλι, την εγκατέστησα σήμερα και έχω μια απορία.. πόσο πρέπει να την σφίξω πάνω στο backplate? Έβαλα μια μπίλια πάστας στη μέση και την κούμπωσα αρκετα σφικτά, την είδα μετά από το πλάι της μητρικής και μου φάνικε πως είχε κενό μεταξύ ψύκτρας και επεξεργαστή, και την καργάρισα λίγο ακόμα. Οι θερμοκρασίες που έχω σε stock με turbo είναι γύρω στους 53 με 55 με τους ανεμιστήρες στο 50% των στροφών( στο 100% βουίζει σαν νταλίκα...), καλές είναι οι θερμοκρασίες? Θα την αφήσω λίγο να στρώσει και θα κάνω και overclocking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δε χρειαζεται υπορβολικο σφυξιμο αλλα μεχρι εκει που αρχιζει να ζοριζεται το χερι σου και ενα τσακ παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα