Vaggeo11 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Εδώ και δύο χρόνια χρησιμοποιώ την Curaprox Enzycal 950 , την οποία μου είχε προτείνει ο οδοντίατρος Και με βόλεψε. Τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω την NovoGill T-3 η οποία έχει καλές κριτικές. Εχει κάποιος άποψη;
fitsoulas2024 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:48 μμ Μη το ψαχνετε, η Λακαλουτ δεν εχει αντιπαλο.
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:45 μμ 2 hours ago, fitsoulas2024 said: Μη το ψαχνετε, η Λακαλουτ δεν εχει αντιπαλο. εχω χρησιμοποιησει lacalut.πραγματι πολυ καλη
dhmak Δημοσ. Πέμπτη στις 07:22 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:22 πμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Μη το ψαχνετε, η Λακαλουτ δεν εχει αντιπαλο. 7 ώρες πριν, poulinos είπε εχω χρησιμοποιησει lacalut.πραγματι πολυ καλη Οδοντόκρεμα με αλουμίνιο θα δίσταζα να χρησιμοποιήσω. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:27 πμ από dhmak
fitsoulas2024 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:45 μμ 7 ώρες πριν, dhmak είπε Οδοντόκρεμα με αλουμίνιο θα δίσταζα να χρησιμοποιήσω. τι αλουμινιο? εισαι ειδικος στα συστατικα? τη χρησιμοποιεις για να προφυλαξεις τα δοντια σου, το αποτελεσμα ειναι δοκιμασμενο
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:41 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:41 πμ 17 hours ago, dhmak said: Οδοντόκρεμα με αλουμίνιο θα δίσταζα να χρησιμοποιήσω. δεν το εχω ψαξει παραπανω.τωρα πχ παιζω με Paradontax .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα