Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/4/2024 στις 3:52 ΜΜ, arnold94 είπε

Μια σημαντική ερώτηση, μου έπεσε οδοντόκρεμα σε μαύρο σορτσάκι που φορούσα καθώς τα βουρτσιζα..πως φεύγει η άσπρη στάμπα;;

ξέπλυμα με νερό;

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/10/2013 στις 8:44 ΜΜ, lambroszekis είπε

Οποια έχει προσφορά 1+1 το σούπερ-μάρκετ. Βασικα παντα εχει!

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Σωραιος

Δημοσ.

Συνήθως παίρνω την colgate για το εύκολο καπάκι. Δεν θέλει βίδωμα ξεβίδωμα.

Αλλά παιδιά το εργαλείο αυτό με έσωσε από το να πατάω ένα μισοάδειο σωληνάριο να βγάλει οδοντόκρεμα , άσε που έχει βάση και στέκεται όρθιο. Δεν ξέρω αν υπάρχει Ελλάδα από temu το πήρα.

https://www.temu.com/gr/3pcs-αυτόματος-στύλος-οδοντόκρεμας-τεμπέλης-άνθρωπος-σαμπουάν-πίεση-χειροκίνητο-κλιπ-οδοντόκρεμας-χειροκίνητος-στύλος-οδοντόκρεμας-g-601099524818777.html?_oak_mp_inf=ENmOm52m1ogBGiAyNDU3MjhkZWI5MzA0OTk5YTIzNTliMWE5M2ZiYzg2MiDwq%2B2H8TE%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Fopen%2F2023-08-29%2F1693314748759-0b45fa7898bd4e5d8d046ade3ee2576f-goods.jpeg&spec_gallery_id=4028407486&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=NzA&search_key=εργαλειο για οδοντοκρεμα&refer_page_el_sn=200049&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1713976817193_u4s5f39o6y&_x_sessn_id=zd5noxki5z

σιδηρόδρομος ο σύνδεσμος ως συνήθως στο temu.🤣

• Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

11 χρόνια μετά;

Πότε δεν είναι αργά! Σκέψου πόσα 1+1 έχει πάρει από τότε!

Δημοσ.

Εγω επαιρνα για καιρο μια απλη  colgate γιατι θελω να εχει λιγο "αφρο" κατα το βουρτσισμα που αλλες δεν κανανε τοσο

δοκιμασα oral b  μια φορα κ μετα οταν ξαναγυρισα στην δικια μου  φανηκε σαν ψευτικη κ αρκετα ποιο low entry

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την σενσονταιν καιρό ώστε να δει διαπιστωμένο αποτέλεσμα;

Το τελευταίο διάστημα ταιλαιπωρουμαι από μια ευαισθησία σε ζεστό/κρύο στα πίσω δόντια δεξιά. Ο οδοντίατρος μου δε βρήκε κάτι, μου είπε ότι η κλινική εικόνα των δοντιών είναι καλή και μου συνέστησε καλό βούρτσισμα 

Σκοπεύα να δοκιμάσω την σενσονταιν μιας που ευαγγελίζεται ανακούφιση, έχει κανείς εμπειρία;

Δημοσ.

ασχέτως αν έχει κανείς εμπερία (προσωπικά δεν έχω) δοκίμασε και βλέπεις. Κάποια πρα΄γματα δε λειτουργούν το ίδιο σε όλους τους ανθρώπους.

όσο για οδοντόκρεμα εγώ χρησιμοποιώ του λιδλ. Ξέρω έχω πέσει στα μάτια σας τώρα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/5/2024 στις 5:35 ΜΜ, tutuyo είπε

Θα το κάνω αλλά ρώτησα κι εδώ γιατί δεν σου κρύβω ότι φοβάμαι λίγο το πλασιμπο ;)

Sensodyne - Repair & Protect

placebo ή όχι σε μένα έκανε δουλειά

• Like 2
Δημοσ.
Στις 12/5/2024 στις 1:39 ΜΜ, tutuyo είπε

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την σενσονταιν καιρό ώστε να δει διαπιστωμένο αποτέλεσμα;

Το τελευταίο διάστημα ταιλαιπωρουμαι από μια ευαισθησία σε ζεστό/κρύο στα πίσω δόντια δεξιά. Ο οδοντίατρος μου δε βρήκε κάτι, μου είπε ότι η κλινική εικόνα των δοντιών είναι καλή και μου συνέστησε καλό βούρτσισμα 

Σκοπεύα να δοκιμάσω την σενσονταιν μιας που ευαγγελίζεται ανακούφιση, έχει κανείς εμπειρία;

Εμένα με έχει βοηθήσει σε αντίστοιχο θέμα. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα δώσω τη δική μου εμπειρία. Γενικά δεν έχω θέμα με τα δόντια, τερηδόνες, κρύο/ζεστό κτλ. Απλώς αν κόψω το βούρτσισμα θα αρχίσουν να πιάνουν πλάκα και τα ούλα θα δείχνουν ταλαιπωρημένα.

Έχω κόψει της οδοντόκρεμες από σουπερμάρκετ. Θεωρώ ότι ενώ είναι γεμάτες με ισχυρά χημικά δεν κάνουν καλή δουλειά.

Άρχισα να χρησιμοποιώ αυτήν εδώ όπου κάνει πολύ καλή δουλειά και καθαρίζει την πλάκα γρήγορα χωρίς λιστεριγκ-νήματα κτλ https://www.skroutz.gr/s/7424751/Elgydium-Antiplaque-Odontokrema-kata-tis-Plakas-2x100ml.html

Αφού δεν έχω ιδιαίτερα θέματα, πήρα να δοκιμάσω οδοντόκρεμα με λίγα χημικά https://www.skroutz.gr/s/7548744/Now-Foods-Xyli-White-choris-Fthorio-gia-Ygii-Gera-Dontia-181ml.html. Το φθόριο κατηγορείται για σοβαρές χρόνιες βλάβες στο νευρικό σύστημα και το καταναλώνουμε χρόνια μέσω της ύδρευσης. Τουλάχιστον την οδοντόκρεμα τη φτύνουμε. Αυτή εδώ είναι πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες και δημιουργεί λίγο αφρό. Αφού περάσει κάποιος καιρός και δω τα αποτελέσματα για πλάκα-ούλα θα ξαναποστάρω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παίρνω σταθερά εδώ και μια δεκαετία αυτή. Ναι, πολύ ακριβότερη από άλλες αλλά αξίζει τον κόπο γιατί μαζί με οδοντικό νήμα αποφεύγω σοβαρά προβλήματα με τα δόντια που με ταλαιπώρησαν παλιότερα. Αποφεύγω δια ροπάλου τις "χημικές" οδοντόκρεμες των σούπερ μάρκετ.

https://www.skroutz.gr/s/13672927/Marvis-Whitening-Mint-Toothpaste-Odontokrema-gia-Leykansi-85ml.html?product_id=86962457&sponsored=listing

Επεξ/σία από conqueror06

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...