Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω καινούριο κινητό και σκέφτομαι να πάω σε wp έχω android τώρα απλά θέλω μια αλλαγή. budget 300 ευρώ λέω να πάω Στο lumia 920 η αν παραμείνω σε Android nexus 4 απλά θέλω να μάθω τα θετικά και αρνητικά των wp Ευχαριστώ

Δημοσ.

android περισοτερες εφαρμογες εχει ενας γνωστος μου.  ηθελα εφαρμογες που δεν  τις βρισκεις σε wp ενω android κανονικα

Δημοσ.

Facebook YouTube αυτά εχω από apps και στο xperia p που έχω τώρα δε με ενδιαφέρουν τόσο οι εφαρμογές 250 στο skroutz 499 στη Vodafone πήγα να το δω και μου άρεσε αρκετά αν μπορούσα να δω και το nexus 4 θα είχα αποφασίσει.

Δημοσ.

Σαν συσκευη το Lumia ειναι πολυ καλο και τα Windows γενικα ειναι πιο smooth απο το android και με λιγοτερες απαιτησεις hardware απλα δεν εχουν ακομη την ποικιλια εφαρμογων που θα επρεπε

Δημοσ.

Δεν μπορω να σου πω τι να κάνεις αλλα εγω που έκανα την αλλαγη δεν το μετάνιωσα, τα θετικα ειναι μάλλον περισσότερα απο τα αρνητικά.

Δημοσ.

Δεν μπορω να σου πω τι να κάνεις αλλα εγω που έκανα την αλλαγη δεν το μετάνιωσα, τα θετικα ειναι μάλλον περισσότερα απο τα αρνητικά.

Πειραματιζοσουν καθολου στο android?Εβαζες custom rom?Ηθελες να μπορεις να πειραζεις τα παντα στη συσκευη σου?Αν οχι αυτος ειναι ο λογος που τα θετικα σου φανηκαν περισσοτερα απο τα αρνητικα

Δημοσ.

Νομίζω οτι συμφωνω με αυτο που λες.

Καλως ή κακως το κινητο ειναι εργαλείο δουλειας και θέλω να ειναι ετοιμο για χρηση αμεσως μολις βγει απο το κουτι του, να ξέρω οτι δεν κολλάει, δεν θα κάνει επανεκκινήσεις οποτε του έρθει, δεν θα φάω 5 μέρες να βρω custom rom που να τρεχει καλα, κ.τ.λ. Νομίζω απο όσα android πέρασαν απο τα χέρια μου μονο το galaxy S2 με ικανοποίησε σε αυτό τον τομέα. Χειρότερο όλων το optimus x2 που πραγματικα με αγανάκτησε ( και έδωσα και ένα σκασμο να το πάρω τότε)...

Δημοσ.

αν επιτρέπετε να κάνω πειρατία στο θέμα του φίλου reptile,

εχω την εντύπωση πως τα win phones και κυρίως τα lumia έχουν καλύτερη ποιότητα λήψης σήματος απο sony και samsung,αληθεύει αυτό?

Δημοσ.

αν επιτρέπετε να κάνω πειρατία στο θέμα του φίλου reptile,

εχω την εντύπωση πως τα win phones και κυρίως τα lumia έχουν καλύτερη ποιότητα λήψης απο sony και samsung,αληθεύει αυτό?

Τα lumia ξεχωρίζουν για το φακό τους και τις φώτο τους. Επίσης οι εφαρμογές της ΝΟΚΙΑ βοηθούν πολύ. Αλλά και τα sony και τα samsung έχουν καλές κάμερες. Επίσης μιλώντας για sony έχουμε και τη Bravia Engine που δίνει ζωντάνια στις φωτογραφίες.   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...