dub Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 μπορούμε να συνδέσουμε δυο υπολογιστές συγχρόνως σε ΜΙΑ κάρτα ήχου και να παιζουν συγχρόνως και οι δύο??? Λιγο κουφό το ξέρω αλλά θέλω να απλοποιήσω λίγο τη κατάσταση που έχω στο σπίτι μιας και βρίσκομαι σε διαδικασία αγοράς dj midi controller με ενσωματωμένο audio interface (σε usb) και στο "studio"μου δουλεύω με δύο υπολογιστές.(ένα επιτραπέζιο και ένα λαπτοπ που τον παίρνω οταν δουλεύω μια δυο φορές την εβδομάδα σε μαγαζιά). Αυτή τη στιγμή έχω πήξει στο καλώδιο. Εχω δύο καρτες ήχου εξωτερικές και μίκτη!!! Βέβαια εχω πληρη ανεξαρτησία αλλά επειδή ουτως η άλλως θα αγορασω κοντρολερ έλεγα μήπως απλοποιήσω τη κατάσταση, να ξεφορτωθώ το μίκτη και τα καλώδια απο τις καρτες στο μικτη.
dub Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 ok ευχαριστώ. Οπότε μάλλον θα διατηρήσω το μίκτη με τη μια κάρτα ήχου στον επιτραπέζιο που είναι σταθερός και θα βάλω το κοντρόλερ (με το ενσωματωμένο audio interface) στο λαπτοπ που το βάζω και βγάζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα