Elysian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μαριε τι εννωεις θα του φανε περισοτερα απο τι πιστευε?
TheLordOne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εννοω θα του πουν εχει προβλημα ο σκληρος δωσε 20 ευρω να τον φτιαξουμε..Θα παρει το pc πισω,δεν θα ανοιγει καν, θα το ξαναπαει και θα του πουν καηκε ο σκληρος τελικα πρεπει να βαλεις αλλον! Παραδειγμα...
Elysian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Καταλαβα τελως παντων ελπιζω να εχουμε καλα νεα
Demon Lord Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Βρε ts δε μας λες εμάς τι προβλήματα έχει; Να το πάρουμε από την αρχή, να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος. Να γλυτώσει και χρόνο και λεφτά (ενδεχομένως) και να μην ταλαιπωρηθεί. Εγώ είχα πάρει το πρώτο μου πισί από Πλαίσιο και είχε πρόβλημα ο ένας αντάπτορας της vga. Κάθε φορά το πηγαινα για φτιάξιμο και συνέχεια έλεγαν μισόλογα, μια ότι έφταιγε το καλώδιο, την άλλη ότι έφταιγε η οθόνη... Μλκιες δηλαδή. Ώσπου το ψάξαμε με τον αδερφό μου και το φτιάξαμε μόνοι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα