Elysian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας χρηστες του ινσομνια ενας φιλος μου εχει το εξης προβλημα εχει παρει ενα λαπτοπ και το εχει παει δυο φορες για service του το εχουν γυρησει πισω λεγοντας οτι φιαχτηκε ενω το προβλημα παραμενει λοιπον τωρα το πηγε για τριτη φορα και του λενε οτι δεν ειναι στην εγγυηση ενω ακομα αυτος ειναι δεν το εχει χαρει καθολου το παιδι ελεος τι γινεται δεν πρεπει να γινει αντικατασταση ?δηλαδη δινουμε καποια λευτα για να μην εχουμε το συγκεκριμενο αντικειμενο που εχουμε αγορασει. Και να το εχουν οι εταιριες ελεος τι γινεται στην προκειμενη περιπτωση?
MaxPayne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ανυπομονω να ακουσω το ονομα της εν λογω εταιριας...αμα ξεκινα απο 'π' ή απο e-s*** τοτε καταλαβα
TheLordOne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ανυπομονω να ακουσω το ονομα της εν λογω εταιριας...αμα ξεκινα απο 'π' ή απο e-s*** τοτε καταλαβα Εγω ανυπομονω να ακουσω το προβλημα που 3 φορες αντι να το φτιαξουν το εδωσαν πισω οπως ειναι και του ειπαν οτι φτιαχτηκε!!
Demon Lord Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγω ανυπομονω να ακουσω το προβλημα που 3 φορες αντι να το φτιαξουν το εδωσαν πισω οπως ειναι και του ειπαν οτι φτιαχτηκε!! Κάτσε γιατί εμένα μου μυρίζει Πλαίσιο εδώ... ξέρω εγώ και ξέρω. Έλα ts μη μας κρατάς σε αγωνία...
Elysian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 δεν εχω να πω κατι για την εταιρια γιατι πραγματικα σπαστηκε πολυ το ατομο που ξανα δεν αγοραζει απο εκει!! δεν ανοιγε ο υπολογιστης το 1 προβλημα που υπηρχε ηταν οτι σερνοταν κανενα προγραμα δεν το τρεχε γρηγορα το ιντερνετ πηγαινε χειροτερα και απο χελωνα ενω συνδεωταν καλο pc απο αυτο το ιντερνετ πανω κατα τα ιδια χαρακτηριστικα πηγαινει σφαιρα μετα επαθε προβλημα με οθονη.... παντου σκοταδι OMG *του το ξαναστειλαν ομως και ξανακλεισε...*
TheLordOne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 δεν εχω να πω κατι για την εταιρια γιατι πραγματικα σπαστηκε πολυ το ατομο που ξανα δεν αγοραζει απο εκει!! δεν ανοιγε ο υπολογιστης το 1 προβλημα που υπηρχε ηταν οτι σερνοταν κανενα προγραμα δεν το τρεχε γρηγορα το ιντερνετ πηγαινε χειροτερα και απο χελωνα ενω συνδεωταν καλο pc απο αυτο το ιντερνετ πανω κατα τα ιδια χαρακτηριστικα πηγαινει σφαιρα μετα επαθε προβλημα με οθονη.... παντου σκοταδι OMG *του το ξαναστειλαν ομως και ξανακλεισε...* ????? Δηλαδη δεν λειτουργουσε τιποτα..μετα το πηγαινε για φτιαξιμο και το διναν πισω χωρις να του λενε τι εφταιγε και παλι δεν ξαναλειτουργουσε τιποτε??? χα0χ0α0χα0χ0α0χα
Elysian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 παιδια απλως δεν θελω να διαφημιζω την εταιρια αυτην.... ναι καπως ετσι μαριο δηλαδη θεωρουν τον κοσμο χαζο παντως την εχετε βρει μονοι σας την εταιρεια την εχετε γραψει
MaxPayne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχαχαχα καταλαβα,λυπαμαι που εμπλεξε το παιδι...ποσα λεφτα του φυγανε?
Elysian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 οχι οχι γιατι του φυγανε ? θα το φιαξουν και θα πουν και ενα τραγουδακι υπαρχουν πολλοι τροποι γραματεια καταναλωτη! και αλλοι αφου δεν βαζουν μυαλο απο μονοι τους θα τους το βαλουν αλλοι :/ και 250 (που δεν εκανε τοσο )να εκανε θα επρεπε να φερθουν σωστα αλλα και 100 δεν εχει νοημα το ποσο κανει αλλα οτι ειναι μια εταιρεια που δυστηχως δεν λειτουργει σωστα εκει αμα πας βγαζουν μια γυναικα εγκυο ενω δεν ειναι δηλαδη σου ριχνουν το προβλημα σε σενααααααααααααα η κανουν τους κινεζους
MaxPayne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ας ελπισουμε να βρει καμια ακρη..τουλαχιστον πηρε το μαθημα του
Elysian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 πιστευεις οτι δεν παιζει να βρει? ε τοτε μην αγοραζει κανεις απο εκει αμα ειναι να μην βοηθανε τους πελατες τους τσαμπα λεφτα
TheLordOne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Θα βρει ακρη δεν νομιζω να τον αφησουν ετσι απλα ισως του φανε περισσοτερα απ' οτι πιστευε!
MaxPayne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 και πολυ ταλαιπωρια..και ΑΝ φυγει εντελως το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα