Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να καταλαβαινες τι λεει στο τελος να πω οκ αλλα αφου δεν καταλαβαινεις τι το παλεύεις..??

Μιλαει για την ποιοτητα σε συγκριση με αλλα κουτια της corsair και οχι με αλλα κουτιά της ιδιας κατηγορίας....

Λογικο δεν είναι για ένα κουτι τον 70Ε να έχει χαμηλοτερη ποιοτητα απο τα ακριβότερα κουτια τις εταιρειας? 

• Like 1
Δημοσ.

Να καταλαβαινες τι λεει στο τελος να πω οκ αλλα αφου δεν καταλαβαινεις τι το παλεύεις..??

Μιλαει για την ποιοτητα σε συγκριση με αλλα κουτια της corsair και οχι με αλλα κουτιά της ιδιας κατηγορίας....

Λογικο δεν είναι για ένα κουτι τον 70Ε να έχει χαμηλοτερη ποιοτητα απο τα ακριβότερα κουτια τις εταιρειας?

Σου ειπα εγω τιποτα?? Ειπα απλα δες το βιντεακι για να δεις αυτα που ελεγες! Εβγαλα κανα συμπερασμα για να καταλαβεις εσυ αν καταλαβα εγω η οχι τι λεει?? Οχι προφανως! Απλα ετσι εισαι θες να την πεις στον αλλο για να φανεις! Και δεν παλευω τιποτα σε αντιθεση με σενα οπως ευκολα ολοι βλεπουμε!

Δημοσ.

Σου ειπα εγω τιποτα?? Ειπα απλα δες το βιντεακι για να δεις αυτα που ελεγες! Εβγαλα κανα συμπερασμα για να καταλαβεις εσυ αν καταλαβα εγω η οχι τι λεει?? Οχι προφανως! Απλα ετσι εισαι θες να την πεις στον αλλο για να φανεις! Και δεν παλευω τιποτα σε αντιθεση με σενα οπως ευκολα ολοι βλεπουμε!

Καταντας αστείος! 

Δημοσ.

Καταντας αστείος! 

Αληθεια εκανες post σε θεμα με pc case για να μου πεις οτι καταντω αστειος? χα0χ0α0χα0χ0αχ0α Εγω παντως γελασα!

Gi0 περιμενω να τα σβησεις αυτα κλασσικα! :P

Δημοσ.

http://www.ebw.gr/el/product/211006/Go-ENERMAX-MIDI-iVEKTOR-oN-USB3-0-%5Bbk%5D-4713157733337

κοιταξε και αυτο αν θες, ειμαι και εγώ στην αναζήτηση και αυτο φαινεται αρκετα καλό (το ασπρο περισσοτερο), η enermax ειναι αρκετα καλή μαρκα. απο 300r και scout και εγω 300r θα ελεγα.

edit: http://www.ncix.ca/products/?sku=90991 αυτο, βεβαια δεν ξερω την τιμή με το side window..

Παιδια τελικα κατεληξα λογω εμφανισηςσ και χωρου για σκληρους στο 400R.

Αν παντως σκοτωνεστε για το κουτι που να ανοιξω και τοπικ για επεξεργαστη!!θα γινει πολεμος!!

δες και αυτό που ανέφερε ο φίλος...δείχνει ενδιαφέρον....

Δημοσ.

Παιδια τελικα κατεληξα λογω εμφανισηςσ και χωρου για σκληρους στο 400R.

Αν παντως σκοτωνεστε για το κουτι που να ανοιξω και τοπικ για επεξεργαστη!!θα γινει πολεμος!!

Ναι αλλα οταν ομως ξεκινας στο topic και λες 50ευρο για κουτι και μετα πας στα 100ευρο χωρις να πεις τπτ λογικο ειναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...