WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παιδια δεν υπαρχει λογος για τρωγεστε μεταξυ σας.Και οι 2 εταιριες ειναι πολυ αξιολογες και βγαζουν αρκετα αξιολογα σε γενικες γραμμες κουτια(και υπολοιπα πραγματα).Το αν το 300R ειναι καλυτερο απο το Scout 2 Advanced αυτο θα το κρινει ο ενδιαφερομενος και μονο αυτος. Ναι ρε συ fulgore εννοειται οτι ο TS θα αποφασίσει τι του αρέσει καλυτερα... αλλα δεν γινεται να αφηνουμε να περναει στο ντουντου καθε τι που λεγεται γτ το φορουμ το διαβαζουν και ανθρωποι οι οποιοι δεν εχουν τις απαραιτητες γνώσεις και βαση αυτων που διαβάζουν μπορει να κανουν τις λαθος επιλογες.
Timour21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ποσοι άνθρωποι υπάρχουν που επιλέγουν απο ποια εταιρεία θα ψωνίσουν, βασισμένοι στο revenue αυτών? Πραγματικά ρε παιδιά, να γράφουμε επιχειρήματα, αλλά μερικές φορές ξεφεύγει το πράγμα... 2
TheLordOne Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ναι ρε συ fulgore εννοειται οτι ο TS θα αποφασίσει τι του αρέσει καλυτερα... αλλα δεν γινεται να αφηνουμε να περναει στο ντουντου καθε τι που λεγεται γτ το φορουμ το διαβαζουν και ανθρωποι οι οποιοι δεν εχουν τις απαραιτητες γνώσεις και βαση αυτων που διαβάζουν μπορει να κανουν τις λαθος επιλογες. Δεν ειναι λαθος επιλογη να παρει κανενα απο τα 2 ηρεμησε!! Και δεν χρειαζεται να τσαντιζεσαι με οτι βλεπεις και γραφουν που διαφωνει με σενα! Πες την γνωμη σου και τελος! Αν εχεις νευρα αλλου δεν σου φταει ουτε το φορουμ ουτε τα post των αλλων! Στηριξε την γνωμη σου και ασε τον ενδιαφερομενο να επιλεξει!
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι λαθος επιλογη να παρει κανενα απο τα 2 ηρεμησε!! Και δεν χρειαζεται να τσαντιζεσαι με οτι βλεπεις και γραφουν που διαφωνει με σενα! Πες την γνωμη σου και τελος! Αν εχεις νευρα αλλου δεν σου φταει ουτε το φορουμ ουτε τα post των αλλων! Στηριξε την γνωμη σου και ασε τον ενδιαφερομενο να επιλεξει! Η coolermaster η thermaltake θα παρεις! Ασε που ειναι και πιο ομορφα! Εφυγες για CoolerMaster! 2
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παραθετει την ευστοχα βασισμένη σε σωστή επιχειρηματολογία γνώμη σου....
Fulgore1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ναι ρε συ fulgore εννοειται οτι ο TS θα αποφασίσει τι του αρέσει καλυτερα... αλλα δεν γινεται να αφηνουμε να περναει στο ντουντου καθε τι που λεγεται γτ το φορουμ το διαβαζουν και ανθρωποι οι οποιοι δεν εχουν τις απαραιτητες γνώσεις και βαση αυτων που διαβάζουν μπορει να κανουν τις λαθος επιλογες. Εγω συμφωνω μαζι σου(εδω υπαρχουν καποιοι ονοματα δεν λεμε που βγαζουν τους i3 τους καλυτερους επεξεργαστες ). Εγω σαν πρωην κατοχος του κουτιου Scout 2, και δυστηχως οχι του Advanced με τα extra fans(το αλλαξα λογω ψυκτρας),το προτιμησα λογω της πανω λαβης που με βολευε στην μεταφορα,του σχετικα μικρου χωρου που επιανε και του πλαινου μικρου Window που ειχε.Προφανως απο ποιοτητα οπως ανεφερες οντως δεν ειναι οτι το καλυτερο αλλα να σου πω την αληθεια το περιμενα αυτο.Αλλωστε το κουτι αυτο πιο πολυ διαφημιζεται για μεταφορες και Lan events. Σε ποιοτητα κατασκευης,και εσωτερικο προφανως το Corsair 300r ειναι καλυτερο(βεβαια εγω να πω την αληθεια θα κοιταζα σε 500r,C70 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ).Το θεμα ειναι οτι αντικειμενικα ειναι και τα 2 πολυ καλες επιλογες σε σχεση πχ με τα Thermaltake που αναφερθηκαν και θα καλυψουν τον Ts στις αναγκες του. Ωριστε και 2 γρηγορα video να παρει μια πρωτη εικονα των κουτιων Corsair 300r συντομο video http://www.youtube.com/watch?v=WCc2IC7Icug αναλυτικο video http://www.youtube.com/watch?v=wJKIO-a-GOU Scout 2 συντομο videohttp://www.youtube.com/watch?v=sLhV1R5eO5M αναλυτικο http://www.youtube.com/watch?v=TqNN2fHPK_M στο video αυτο ειναι το απλο οχι το Advanced (αξιζει να αναφερθει οτι το απλο Scout 2 εχει μονο ενα Led fan στο πισω μερος,ενω το Advanced εχει 2 extra Led fans Μπροστα και ενα πισω) Σε αυτο που θα διαφωνησω με τον Mario,που ανεφερε και ο Orpheas παραπανω ειναι οτι η Thermaltake βγαζει καλυτερα κουτια απο την Corsair. Μεγα λαθος αν το πιστευεις αυτο αγαπητε Μαριε. 1
MauMaus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 τοπ εταιριες και οι δυο ΚΑΙ στα κουτια παιδες , δε χρειαζεται να λεμε τιποτε αλλο πανω σε αυτο ..
jokerakias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μπήκα να διαβάσω εδω μέσα και τι είδα άλλη μία αντιπαράθεση του WalkerSW αλλά δυστηχώς πρέπει να συμφωνήσω μαζί του.... Mariosst το συγκεκριμένο κουτί είναι καλύτερο απο το scout,όχι γιατί κουβαλάει το όνομα CORSAIR ΑΠΟ ΠΊΣΩ ΤΟΥ αλλά για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρθηκαν..προσοχή ts δεν είναι η κουτάρα που ίσως δίνει την εντύπωση τα παραπάνω post's αλλά ένα αξιόλογο κουτί και για μένα το καλύτερο στο εύρος των 70ε...έχει και αυτό τ αρνητικά του και αρκετα (όπως και ορισμένα άλλα κουτιά corsair).... υγ.είναι λάθος να συγκρίνουμε τις δύο εταιρείες....εξαιρετικές και οι δύο.... 1
Fulgore1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μπήκα να διαβάσω εδω μέσα και τι είδα άλλη μία αντιπαράθεση του WalkerSW αλλά δυστηχώς πρέπει να συμφωνήσω μαζί του.... Mariosst το συγκεκριμένο κουτί είναι καλύτερο απο το scout,όχι γιατί κουβαλάει το όνομα CORSAIR ΑΠΟ ΠΊΣΩ ΤΟΥ αλλά για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρθηκαν..προσοχή ts δεν είναι η κουτάρα που ίσως δίνει την εντύπωση τα παραπάνω post's αλλά ένα αξιόλογο κουτί και για μένα το καλύτερο στο εύρος των 70ε...έχει και αυτό τ αρνητικά του και αρκετα (όπως και ορισμένα άλλα κουτιά corsair).... υγ.είναι λάθος να συγκρίνουμε τις δύο εταιρείες....εξαιρετικές και οι δύο.... Πρεπει να σου πω οτι για καποιο περιεργο λογο μολις διαβασα το παραπανω με πιασανε τα γελια 1
jokerakias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πρεπει να σου πω οτι για καποιο περιεργο λογο μολις διαβασα το παραπανω με πιασανε τα γελια χαίρομαι να χαρίζω γέλωτα στον λαό...
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μπήκα να διαβάσω εδω μέσα και τι είδα άλλη μία αντιπαράθεση του WalkerSW αλλά δυστηχώς πρέπει να συμφωνήσω μαζί του.... Mariosst το συγκεκριμένο κουτί είναι καλύτερο απο το scout,όχι γιατί κουβαλάει το όνομα CORSAIR ΑΠΟ ΠΊΣΩ ΤΟΥ αλλά για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρθηκαν..προσοχή ts δεν είναι η κουτάρα που ίσως δίνει την εντύπωση τα παραπάνω post's αλλά ένα αξιόλογο κουτί και για μένα το καλύτερο στο εύρος των 70ε...έχει και αυτό τ αρνητικά του και αρκετα (όπως και ορισμένα άλλα κουτιά corsair).... υγ.είναι λάθος να συγκρίνουμε τις δύο εταιρείες....εξαιρετικές και οι δύο.... Κανενας δεν ειπε οτι ειναι Η κουταρα... πως θα μποτούσε αλωστε να ειναι κουταρα σε αυτη την κατηγορια τιμης? Αλλα ναι στα 70Ε ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε αυτη την κατηγορια.... Οσο για την εμπαθεια στο προσωπο μου μονο εσυ μπορεις να την δικαιολογήσεις!!
jokerakias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Κανενας δεν ειπε οτι ειναι Η κουταρα... πως θα μποτούσε αλωστε να ειναι κουταρα σε αυτη την κατηγορια τιμης? Αλλα ναι στα 70Ε ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε αυτη την κατηγορια.... σ αυτό συμφωνούμε απόλυτα και εγώ το ανέφερα στο post μου... Οσο για την εμπαθεια στο προσωπο μου μονο εσυ μπορεις να την δικαιολογήσεις!! η πρώτη γραμμή έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα....έχω την αποψή μου,έχεις την αποψή σου την σέβομαι αλλά ως εκεί.....δεν έχω τπτ μαζί σου επειδή έχουμε διαφορετική άποψη....αν είχα εμπάθεια με τον καθένα που θα έχω-είχα διαφορετική άποψη τώρα δεν θα μίλαγα με κανέναν φίλαθλο του Παναθηναικόυ ..... 1
Hamurabi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Παιδια τελικα κατεληξα λογω εμφανισηςσ και χωρου για σκληρους στο 400R. Αν παντως σκοτωνεστε για το κουτι που να ανοιξω και τοπικ για επεξεργαστη!!θα γινει πολεμος!!
TheLordOne Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πριν το παρεις τελικα παρε και ενα βιντεακι που μου εστειλε ενας φιλος! Μιλαει ειδικα για τον WalkerSW! Στο τελος λενε και το ονομα του!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα