Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια τελευταια ερωτηση....αναμεσα στο ζαλμαν και το παρακατω ποιο να επιλεξω?http://www.msystems.gr/index.php?category=1220&product=16375

Ιδια κατηγορια ειναι... οποιο σου αρεσει περισσοτερο....

Απαπα για κουτια μιλαμε οχι για τενεκεδες!! 

Δημοσ.

Ειστε υπερβολικοι με το thermaltake. Υστερει σιγουρα σε ποιοτητα κατασκευης αλλα δεν παυει να ειναι ενα προσιτο, ομορφο (υποκειμενικο) και δροσερο κουτακι (ειναι σουρωτηρι και μπαινει ευκολα αρκετος αερας μεσα για το airflow). 

Δεν το προτεινω στον ts σε συγκριση με αλλες προτασεις που εχουν γινει, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι το λιγότερο υπερβολικός....

Βάλτο δίπλα δίπλα με οποιοδήποτε άλλο κουτι που προτάθηκε και πατά λίγο δυνατά με τον αντίχειρα σου σε μια οποιαδήποτε λαμαρίνα και μετά έλα πες μου αν είμαι υπερβολικός.

Για να μην μιλήσω για τραγικότατες ελλειψεις που έχει, όπως φίλτρα , cm κτλ κτλ...

Επίσης αν έχεις λίγο πιο χοντρά χέρια προσπάθησε να στησεις ενα και έλα πες μου μετά ποσά τραυμοπλαστ χρειαστικες.

• Like 1
Δημοσ.

δεν σου είπα οτι είναι ΤΟ ΚΟΥΤΙ ούτε αν αξίζει η σημερινή τιμή του...σου είπα οτι εισαι υπερβολικός...

ο αδελφός μου του οποίου τα χέρια είναι σαν να φοράει γάντια φουρνου (λόγω δουλειάς) και πρώτη φορα που έστησε υπολογιστή ουτε ΚΟΠΗΚΕ ούτε ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙ(στα 38του χρόνια πρώτη φορά) ούτε είδαμε να κάνει βουλιαγμα σε κάποιο σημείο...

στο ξαναλέω για τα 50+ ευρώ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ αλλά στα 36ε που το πήραμε τότε ήταν μια χαρά.....

πάμε τώρα και στα φίλτρα θές να σου αραδιάσω κάμποσα ακριβότερα κουτιά με μεγαλύτερο brand name τα οποία δεν έχουν ούτε φίλτρα ούτε rubber pads,CM??

υγ.ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΩ άλλα αν εστερνίζεσαι απόψεις άλλων εδω μέσα τοτε σε παρακαλώ να σταματήσεις να παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου....

υγ2. προς ts το καλύτερο για μένα γύρω στα 50-60ευρώ είναι το corsair200r αλλιώς αν ανέβεις στα 70ε αυτό που πρότεινε ο @passionate

• Like 1
Δημοσ.

δεν σου είπα οτι είναι ΤΟ ΚΟΥΤΙ ούτε αν αξίζει η σημερινή τιμή του...σου είπα οτι εισαι υπερβολικός...

ο αδελφός μου του οποίου τα χέρια είναι σαν να φοράει γάντια φουρνου (λόγω δουλειάς) και πρώτη φορα που έστησε υπολογιστή ουτε ΚΟΠΗΚΕ ούτε ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙ(στα 38του χρόνια πρώτη φορά) ούτε είδαμε να κάνει βουλιαγμα σε κάποιο σημείο...

στο ξαναλέω για τα 50+ ευρώ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ αλλά στα 36ε που το πήραμε τότε ήταν μια χαρά.....

πάμε τώρα και στα φίλτρα θές να σου αραδιάσω κάμποσα ακριβότερα κουτιά με μεγαλύτερο brand name τα οποία δεν έχουν ούτε φίλτρα ούτε rubber pads,CM??

υγ.ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΩ άλλα αν εστερνίζεσαι απόψεις άλλων εδω μέσα τοτε σε παρακαλώ να σταματήσεις να παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου....

υγ2. προς ts το καλύτερο για μένα γύρω στα 50-60ευρώ είναι το corsair200r αλλιώς αν ανέβεις στα 70ε αυτό που πρότεινε ο @passionate

Παίρνω κόσμο στο λαιμό μου όταν προειδοποιώ οτι η ΤΤ σε αυτές τις τιμές έχει πολύ χειρότερα κουτια απο άλλες επώνυμες εταιρείες? ενστερνίζομαι απόψεις άλλων όταν έχω δουλέψει πάνω σε κουτια απο όλες τις γνωστές εταιρείες και έχω την δική μου ξεκάθαρη άποψη?

Να προτείνω ενα κουτι που έχει 30% λεπτοτερες λαμαρίνες απο τον άμεσο ανταγωνισμό και προσφέρει πολύ λιγότερα χαρακτηριστικά ? ενα κουτι που αποδεδειγμένα ειναι ο ναός τις σκόνης? ενα κουτι που το φινιρισμα της μπογιά ειναι λες και βάφτηκε με σπρέι στο χέρι. Αν ειναι δυνατόν δλδ.

Στα 20 - 30 € καλο θα ήταν γτ θα ανήκε εκεί που του αξίζει... Στην κατηγορία των Noname τενεκεδων.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού υπάρχουν καλύτερα κουτιά σε αυτές τις τιμές,τι το ψάχνετε με το συγκεκριμένο.

εάν δεν σχολιαστεί ένα ποστ τουλάχιστον 20 φόρες δεν βγαίνει πόρισμα σε αυτό το φόρουμ.  

• Like 1
Δημοσ.

ξαναδιάβασε το post(μου)....

Παίρνω κόσμο στο λαιμό μου όταν προειδοποιώ οτι η ΤΤ σε αυτές τις τιμές έχει πολύ χειρότερα κουτια απο άλλες επώνυμες εταιρείες? ενστερνίζομαι απόψεις άλλων όταν έχω δουλέψει πάνω σε κουτια απο όλες τις γνωστές εταιρείες και έχω την δική μου ξεκάθαρη άποψη?

Να προτείνω ενα κουτι που έχει 30% λεπτοτερες λαμαρίνες απο τον άμεσο ανταγωνισμό και προσφέρει πολύ λιγότερα χαρακτηριστικά ? ενα κουτι που αποδεδειγμένα ειναι ο ναός τις σκόνης? ενα κουτι που το φινιρισμα της μπογιά ειναι λες και βάφτηκε με σπρέι στο χέρι. Αν ειναι δυνατόν δλδ.

Στα 20 - 30 € καλο θα ήταν γτ θα ανήκε εκεί που του αξίζει... Στην κατηγορία των Noname τενεκεδων.

απο αυτά που λες μου φαίνεται οτι ούτε απο κοντά δεν το έχεις δει.....

υγ. αν θέλεις,απάντησε αλλά ως εδώ μην το κάνουμε @!#$% το thread....

Αφού υπάρχουν καλύτερα κουτιά σε αυτές τις τιμές,τι το ψάχνετε με το συγκεκριμένο.

απο μεριά μου απλώς τονίζω την υπερβολή που όλοι λίγο πολύ μπορεί να έχουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...