killmelater Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 μια δυσκολη αναμετρηση.. ακουω γνωμες.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gohanss4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το μονο κακο με το lg ειναι οτι απο οσα εχω διαβασει δεν προσφερει ενημερωσεις λογισμικου στα κινητα της, οχι ομως οτι με το note 8 θα παρεις πολλες περισσοτερες μιας και αυτο στη δυση του βαινει. Εαν αγοραζα σημερα θα επαιρνα χωρις ενδοιασμους το lg. Αληθεια ξερουμε ποτε κυκλοφορεί? Το εχουν καποια μαγαζια για προπαραγγελια αλλα δε λενε ημ/νια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killmelater Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μεχρι τελος του μηνα θα εχει κυκλοφορησει.. Βασικα αυτο που θα με ενδιεφερε ειναι το note 10 πρωτα αλλα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη αν οχι θα παω στο lg Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2013 από killmelater Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 εχουν διαφορα στην αναλυση οθονης..αραγε να κανει διαφορά αυτο;; τιμη βλεπω 260 για το Νοτε ενω για το LG μπορει να παιξει και πανω απο 300.. Βασικα το σκεφτομουν και εγω το LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 +1 στο LG Πολύ καλά χαρακτηριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Έχω πάρει το note 8.0 3g και έχω μείναι απόλυτα ευχαριστημένος. Σίγουρα το lg φαίνεται πιο δυνατό. Η ανάλυση είναι κάτι το οποίο ναι μεν είναι καλό στο μάτι αλλά είναι πρόβλημα στην μπαταρία. Επίσης τα πλαϊνά bezels δεν είναι τόσο καλό να είναι τόσο λεπτά γιατί δεν βολεύουν στο κράτημα. Ίσως όμως να βολεύουν στην φορητότητα. Επειδή δεν το έχω ψάξει πολύ, αυτό που έχω να πω για το note είναι ότι το πενάκι του είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο τότε σκέψου το. Αν όχι τότε νομίζω ότι το lg είναι πιο δυνατό και πιο φρέσκο...Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να πας σε μαγαζί να τα πιάσεις και τα δύο και να συγκρίνεις... Φιλικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εγω θα επελεγα το Lg..Απο οτι διαβασα η επισημη τιμη στην Ελλαδα θα ειναι 299Ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εγω σημερα αναθεώρησα..!!! επειδη σκοπευω να παρω και Samsung S4, ενα 8αρι Android Tablet δεν θα εχει και τεραστια διαφορα εμπειριας.. Θα παρω Windows 8.1 tablet, 8αρι παλι.. Ερχονται αρκετα μοντελα με τιμες κοντα στα 300ε.. Dell, Lenovo, .. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2013 από MasterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα