panos_vas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα, παιδια! εχω το κινητο του τιτλου του θεματος και εχω το εξης θεμα: ανοιγει αλλα δεν μπαινει στο μενου, φορτωνει μεχρι ενος σημειου και μετα σταματαει. Θελω να το στειλω στην αντιπροσωπεια αλλα δεν ξερω πως! Εδω στην Ελλαδα απο οτι εψαξα δεν υπαρχει. Το καταστημα απο το οποιο το αγορασα εχει κλεισει. μπορειτε να με βοηθησετε πως να το στειλω καπου, εχω την αποδειξη αγορας, ουτε εναν χρονο καλα καλα δεν το εχω. Ευχαριστω πολυ!!
nikoskon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα, παιδια! εχω το κινητο του τιτλου του θεματος και εχω το εξης θεμα: ανοιγει αλλα δεν μπαινει στο μενου, φορτωνει μεχρι ενος σημειου και μετα σταματαει. Θελω να το στειλω στην αντιπροσωπεια αλλα δεν ξερω πως! Εδω στην Ελλαδα απο οτι εψαξα δεν υπαρχει. Το καταστημα απο το οποιο το αγορασα εχει κλεισει. μπορειτε να με βοηθησετε πως να το στειλω καπου, εχω την αποδειξη αγορας, ουτε εναν χρονο καλα καλα δεν το εχω. Ευχαριστω πολυ!! Για συσκευές Blackberry στην Ελλάδα, "αντιπροσωπεία" και "υποστήριξη" παρέχονται από του 2 μεγάλους παρόχους Vodafone & Cosmote. Αναλόγως σε ποιόν από τους δύο είσαι πελάτης, θα απευθυνθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα