Street-Fighter Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δεν παίζει με το κλειδί των windows 8. Θέλει κλειδί windows 8.1. Δηλαδη? Αφου η ms ειχε πει πως μπορουμε να κανουμε upgrade δωρεαν.
k30taas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 τι λετε ρε παιδια!!! τοτε γιατι εμενα είναι ενεργοποιημένα τα 8.1 που τα εβαλα μεσο store από τα 8 που ηταν μαλιστα ενεργοποιημένα με το media center?
Street-Fighter Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Λιγο που διαβασα παιζουν γυφτιες στη καθαρη εγκατασταση των windows 8,1 δεν παιρνει το κλειδι των windows 8. Διορθωστε με αν κανω λαθος.Στο upgrade γινεται κανονικα και οποιος το δικαιουται τα κατεβαζει κανονικα. Το θεμα ειναι πως εγω θελω να κανω καθαρη εγκατασταση σε αλλο partition για να τα δω αν μου αρεσουν διχως να καταστρεψω τα αγαπημένα μου windows 8 και η ms μας τα μαμάει ολα.Καθε φορα που θα θελετε να κανετε φορματ τοτε καθαρη εγκατασταση windows 8 <updates < upgrade windows 8,1 < updates Ελεος; Πλατες στην apple & στο linux κανει..
ektor7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τα windows 8 εχει το 8% και γινεται ολος αυτος ο χαλασμός,δε θελω να φανταστω τι θα γινοταν με μια τετοιου τυπου(free upgrade) αναβαθμηση,σε ενα λογισμικο στα επιπεδα του windows 7!
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 μέγα fail τα 8.1....φορματ πριν 2 βδομάδες έκανα,τώρα θα κάνω πάλι. :@ ασυμβατότητες με προγράμματα,παιχνίδια και δίκτυο..σε κανά χρόνο ίσως τα βάλω.. συν ότι έχουν πιο αργό boot από τα 8..
GMod Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πραγματικά, ο κακός χαμός για ένα γ@μ@service pack. Ασυμβατότητες (σοβαρές τουλάχιστον) δεν νομίζω να υπάρχουν, απλά με το update τα κάνει μπάχαλο μάλλον.
ektor7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πραγματικά, ο κακός χαμός για ένα γ@μ@service pack. Ασυμβατότητες (σοβαρές τουλάχιστον) δεν νομίζω να υπάρχουν, απλά με το update τα κάνει μπάχαλο μάλλον. Αυτο ειναι το θεμα,οτι πλεων δεν ειναι ενα απλο service pack,αλλα κανονικο upgrade με πολλες αλλαγες στο λογισμικο!Το sp ηταν απλα συγκεντρωμενα ολα τα updates του λογισμικου σε ενα pack,τιποτα περισσοτερο! Υ.Γ.Εγω παντως αν δεν περασει 1+ μηνας κυκλοφοριας του λογισμικου,δεν αγγιζω πανω του!Ετσι εκανα και με τα 7&8 και ευτυχως ολα κυλουσαν ομαλα,χωρις παιρετέρο προβλήματα!
Retromaniac Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη? Αφου η ms ειχε πει πως μπορουμε να κανουμε upgrade δωρεαν. Δεν παίζει για clean install. Μόνο για update. Υπάρχει όμως τρόπος πολύ εύκολος. Κάντε λίγο googling. Εγώ τα εβαλα. Μόλις πάω σπίτι θα σας πω γιατι απο κινητό είναι δύσκολο. Εκτός και αν έχετε βρει την απαντηση στο ενδιάμεσο.
chrism4111 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Microsoft removes Windows RT 8.1 from Windows Store, citing problems with updates http://www.geekwire.com/2013/microsoft-removes-windows-81-rt-windows-store-citing-a-situation-updates/
Retromaniac Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Θα χρησιμευσει σε καποιους... http://www.eightforums.com/installation-setup/33164-how-download-windows-8-1-iso.html tip http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/upgrade-product-key-only Το δοκιμασα και δουλευει, τα κατεβαζω. Κατεβάζουμε το iso με τον τρόπο που περιγράφεται στο 1ο Link, από το 2ο Link. Αφού κατεβάσουμε το ISO το γράφουμε σε DVD για την εγκατάσταση. Θα μας ζητήσει κλειδί για 8.1. Βάζουμε ένα κλειδί που κυκλοφορεί στο ιντερνετ και είναι για windows 8.1. Διαβάζω είναι embedded key για να κάνει trial εγκατάσταση αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος αν είναι νόμιμο ή όχι δεν το βάζω. Κάντε λίγο google και δεν θα δυσκολευτείτε να το βρείτε. Κάνουμε την εγκατάσταση και αμέσως μετά κάνουμε change product key και βάζουμε το δικό μας. Κάνουμε activate και όλα τέλεια.
buuren Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Thanks φιλε. Αυτη η ms ωρες,ώρες κάνει οτι μπορεί για να ταλαιπωρεί τους πελάτες της Βάζουμε το κλειδί των windows 8 σωστά; Ναι το κλειδι των 8.
Retromaniac Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Έβαλες το κλειδί των 8 σε clean install 8.1 και σου έπαιξε; Πρόσεξε, όχι repair.
atheatos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 δεν βρήκε τίποτα καλυτερο σε hardware να κάνει την επιδειξη?Ξερουμε οτι τα windows δουλεύουν καλύτερα σε Apple μηχανήμτα, δεν χρειαζόταν να μας το δείξει....
ektor7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 δεν βρήκε τίποτα καλυτερο σε hardware να κάνει την επιδειξη?Ξερουμε οτι τα windows δουλεύουν καλύτερα σε Apple μηχανήμτα, δεν χρειαζόταν να μας το δείξει.... Απλα εβαλε το macbook,για να δειξει οτι τελικα υπαρχει τροπος τα mac,να γινουν παραγωγικα! Υ.Γ.Μετα απο αυτο,θα εκανε review,πως μπορεις να τρεχεις windows 8.1 σε mac μεσο usb3! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα