man kerinoi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Οσοι δεν βλεπουν την αναβαθμιση στο store και εχουν win8 ProΠρεπει να πανε:Settings--change pc settings--windows updateΚανοντας update απο εκει, και μετα απο το restart που ειναι απαραιτητο, εμφανιζεται η αναβαθμιση στο store.Δεν ξερω αν το εχει πει καποιος μεχρι τωρα, αλλα μου πηρε 3 ωρες να βρω γιατι δεν μου το εμφανιζε εμενα.
fitifititis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έβαλα τα 8.1 και όλα φαίνονται πιο μεγάλα... Στο chrome είχα βάλει να τα δείχνει όλα σε μεγέ8θνση 125% γιατί με ανάλυση 1080 έδειχναν πολύ μικρά. Τώρα για να γίνει το ίδιο με πριν το έβαλα 100%. Επίσης ενώ χωρούσαν όλοι οι σελιδοδείκτες στη γραμμή σελιδοδειχτών τώρα περισσεύει ένας. Τέλος στο file manager όλα δείχνουν μεγαλύτερα, τα γράμματα στη λίστα, τα εικονίδια, όλα.... Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ... Η ανάλυση είναι 1080(όπως πρέπει) είναι το πρώτο που έλενξα...
stavros88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εχασες κανενα προγραμμα ή καποιο αρχειο με το update?
tzorak Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Οσοι δεν βλεπουν την αναβαθμιση στο store και εχουν win8 Pro Πρεπει να πανε: Settings--change pc settings--windows update Κανοντας update απο εκει, και μετα απο το restart που ειναι απαραιτητο, εμφανιζεται η αναβαθμιση στο store. Δεν ξερω αν το εχει πει καποιος μεχρι τωρα, αλλα μου πηρε 3 ωρες να βρω γιατι δεν μου το εμφανιζε εμενα. Τίποτα δυστυχώς ακόμα. Έκανα update και απο εκεί που είπες αλλά δεν μου βρήκε τίποτα για να εγκαταστήσει και δεν εμφανίζει τίποτα στο windows store για 8.1
Nomedor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που θέλουν με το ζόρι να σε κάνουν να βάλεις email κατά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των 8.1 είναι απελπιστικά ενοχλητικό. Πρέπει να κάνεις πατέντες για να τις αποφύγεις. Τους έχω σιχαθεί πραγματικά με όλες αυτές τις εξυπνάδες που κάνουν για να κερδίσουν online χρήστες για τις άχρηστες υπηρεσίες τους. Για να μην βάλεις email κατά την εγκατάσταση (με το στανιό) πρέπει να δώσεις ένα άκυρο email πρώτα και μετά θα σου βγάλει επιλογή να προχωρήσεις χωρίς λογαριασμό microsoft
j11h Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά αφού βάλουμε 8.1,μετά αποθηκεύεται κάπου και καινούργιο iso του λειτουργικού η όχι;Αν ναι,που το αποθηκεύει;
BILL5 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ρε windows 7 μια χαρα ειναι και πανε και σφερα τι να τα κανεις τα 8 και 8.1 ειναι ακυρα για μενα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ο καθένας έχει τους λόγους του... 1
kirileman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Στο μεταξύ, αρκετά προγράμματα έπαψαν να παίζουν και θα χρειαστούν update.
j11h Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ρε windows 7 μια χαρα ειναι και πανε και σφερα τι να τα κανεις τα 8 και 8.1 ειναι ακυρα για μενα Και τα 98 να βάλεις στο pc πάλι σφαίρα θα πηγαίνουν... 4
sugardad78 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μην απορήσετε στα 8.1 γιατί οι φωτογραφίες σας από facebook και flickr δεν συγχρονίζονται/εμφανίζονται στο Photos app η "μαμα" είπε πως η εφαρμογή είναι ιδανική #μόνο# για τις τοπικές φωτο και για αυτές που είναι σωσμένες στο Skydrive. :facepalm:
alexdoxara Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγώ που τα έχω πειρατικά τα 8 δεν παίζει να πάρω 8.1 έτσι ?
Xero1991 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Στο μεταξύ, αρκετά προγράμματα έπαψαν να παίζουν και θα χρειαστούν update. Όπως ? 1
xlapatsas4000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εγω παλι εκανα ολα τα updates εβαλα region united states αλλα τιποτα....δεν μου το βγαζει στο store τερμα αριστερα οπως λετε εχει ενα tile του facebook
kirileman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Όπως ? Όλα τα 3dmark (vantage, 11, κλπ). Επίσης, το corsairlink δε βλέπει την h100i, θέλει registry edit. Αυτά είναι που απασχολούσαν εμένα και τα είδα στα πρώτα λεπτά χρήσης, φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα