spook Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αν και μαμήθηκαν όλες οι ρυθμισεις, μια χαρά το update... δεν έπαιξα και πολύ αλλά παρόμοιο μου φαίνεται.
fingolfingr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά δεν με πείραξε ποτέ η μή υπαρξη του start button/menu στα 8. Ούτε στα 7 το χρησιμοποιούσα. Αυτό που με χαλασε ήταν ο τρόπος τερματισμού του PC. Αυτό θα αλλαξει στα 8.1 ή τα ίδια πάλι;;;; 1
yannis-sails Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Οταν μπενω στο http://windows.microsoft.com/en-us/windows/buy και παταω το λινκ με πεταει στο wind store και δεν ωλεπω τιποτα για W 8.1. Καποιος ξερει κατι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που με χαλασε ο τρόπος τερματισμού του PC. Αυτό θα αλλαξει στα 8.1 ή τα ίδια πάλι;;;;τι εννοείς ο τρόπος τερματισμού? Οταν μπενω στο http://windows.microsoft.com/en-us/windows/buy και παταω το λινκ με πεταει στο wind store και δεν ωλεπω τιποτα για W 8.1. Καποιος ξερει κατι? το windows store μέσα από το modern ui των win8...
yannis-sails Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 τι εννοείς ο τρόπος τερματισμού? το windows store μέσα από το modern ui των win8... ?? και απο τα apps store δεν βρίσκω τίποτε εχω τα WINDOWS 8 Pro
ektor7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά δεν με πείραξε ποτέ η μή υπαρξη του start button/menu στα 8. Ούτε στα 7 το χρησιμοποιούσα. Αυτό που με χαλασε ο τρόπος τερματισμού του PC. Αυτό θα αλλαξει στα 8.1 ή τα ίδια πάλι;;;; Ναι,προστέθηκε στο start button(με δεξι κλικ) η επιλογη για reboot/logout/shutdown! 2
hackerW32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 τι εννοείς ο τρόπος τερματισμού? το οτι αντι να παταει εναρξη και τερματισμος, πρεπει να πηγαίνει δεξια στην μπαρα, settings και power. γιατι το να πατισει το power bottom στο pc του ειναι πολυ δυσκολο.. μην βασανίζεσαι, πατα το κουμπι στο pc, δεν θα ανατιναχτεί. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Και εγω σε οσους υπολογιστες φτιαχνω στις ρυθμισεις βαζω το Power Button να κανει τερματισμο και ετσι απλα πατας το κουμπακι του υπολογιστη. Εμεις με τα Enterprise δεν θα παρουμε update? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ?? και απο τα apps store δεν βρίσκω τίποτε εχω τα WINDOWS 8 Pro 20131017_140602.jpg βγαίνει ένα τεράστιο tile, τέρμα αριστερά... δεν βγαίνει σαν κείμενο όπως με τα updates των apps πάνω δεξία...
AquaBoy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Πατώντας το πληκτρο κοντρολ αναβε το pc,τωρα δεν...
yannis-sails Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 βγαίνει ένα τεράστιο tile, τέρμα αριστερά... δεν βγαίνει σαν κείμενο όπως με τα updates των apps πάνω δεξία... http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/why-can-t-find-update-store
tzorak Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εμένα δεν μου βγάζει τίποτα για αναβάθμιση μέσα στο windows store. Γιατί ?? Έχω τα windows 8 pro with media center Ξέρει κανείς κάτι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 δλδ έχεις κάνει όλα τα windows updates και δεν σου βγαίνει αυτή η επιλογή? http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=384978
tzorak Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι δεν μου το βγάζει καθόλου Και στο windows updates λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα για update
doctor444 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγω που εχω τα pro με media center,μου το εβγαλε κανονικα στο store,ακριβως οπως και στην πιο πανω φωτο που βαλατε...δεν το εκανα ακομα το update γιατι θελω να κανω ενα backup πρωτα,για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..καλου κακου..!!οσοι εχουν ssd δεν παιζει καποιο προβλημα με τις ρυθμισεις που εχουμε κανει ε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα