Exeliktikos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Είμαι ο μοναδικός που το κινητό του ανεξάρτητα αν έφαγε 1 ή 10 χτυπήματα, ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα (μικρό ή μεγάλο) , η απόδοση του πέφτει ΤΡΑΓΙΚΑ? Και αυτό το έχω παρατηρήσει και με τους υπολογιστές και με κάθε τεχνολογική συσκευή τέτοιου είδους. Κάποιος φίλος μου είχε αναφέρει, ότι «ότι έχει λογισμικό μπορεί να είναι σχεδιασμένο εκ προγράμματος, να φθαρεί η απόδοση του κάποια στιγμή» Από τη μία φαίνεται σενάρια συνομοσιολογίας και από την άλλη έχει και λογική. Γιατί σε μια καταναλωτική κοινωνία, συσκευές με μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι αντίθετες στην νοοτροπία συνεχούς παραγωγής νέων…
Plymouth Fury Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 όλα χαλάνε άμα δεν ξέρεις να τα συντηρείς
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ότι υπάρχει αυτό που λες υπάρχει,λέγετε planned obsolescence και έχει και ντοκιμαντέρ στο Youtube. Στα smartphone όπως και στα windows όμως είναι άλλο το πρόβλημα,όσο περισσότερα προγράμματα περνάς τόσο λιγότεροι πόροι μένουν για να κάνει το λειτουργικό αυτό που πρέπει να κάνει οπότε γίνεται όλο και ποιο αργό.
Gtr34 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ψάξε να δεις το The Light Bulb Conspiracy θα σου λύσει όλες τις απορίες
stamatinho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Με μια καλη custom rom οταν αρχιζει και ειναι αργο και με μια καλη συντηρηση θα ειναι παντα σαν καινουριο. Ισως καποια στιγμη χρειαστεις καινουρια μπαταρια. Βεβαια αν το τρελανεις στο πεσιμο, καποια στιγμη ισως εχεις προβλημα και λογικο ειναι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
TheLordOne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ολα φθιρονται, το θεμα ειναι να διαλεξεις αυτο που φθιρεται με πιο αργους ρυθμους..
Exeliktikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 όλα χαλάνε άμα δεν ξέρεις να τα συντηρείς εντάξει ναι.. αλλά τι να συντηρήσεις σε ένα τηλέφωνο ή υπολογιστή λαπτοπ? πρότεινε μου πρακτικά τι μπορώ να κάνω Ότι υπάρχει αυτό που λες υπάρχει,λέγετε planned obsolescence και έχει και ντοκιμαντέρ στο Youtube. Στα smartphone όπως και στα windows όμως είναι άλλο το πρόβλημα,όσο περισσότερα προγράμματα περνάς τόσο λιγότεροι πόροι μένουν για να κάνει το λειτουργικό αυτό που πρέπει να κάνει οπότε γίνεται όλο και ποιο αργό. κατεβάζω το εν λόγο για να το δω. όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι, το γνωρίζω. Αναφέρομαι στην μειωμένη απόδοση παρά την απεγκατάσταση των προγραμμάτων. Ψάξε να δεις το The Light Bulb Conspiracy θα σου λύσει όλες τις απορίες την κατεβάζω και αυτή! θενκς Με μια καλη custom rom οταν αρχιζει και ειναι αργο και με μια καλη συντηρηση θα ειναι παντα σαν καινουριο. Ισως καποια στιγμη χρειαστεις καινουρια μπαταρια. Βεβαια αν το τρελανεις στο πεσιμο, καποια στιγμη ισως εχεις προβλημα και λογικο ειναι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App εντάξει εννοείται οτι κινητά που πέφτουν, δεν μου φταίνε σε τίποτα μετά το θέμα είναι οτι σε υπολογιστές κάνεις ένα φορμάτ και βλέπεις καλύτερα τα πράγματα. σε ένα κινητό τι κάνεις? επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (samsung andoid συγκεκριμένα)
stamatinho Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 σε ένα κινητό τι κάνεις? επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (samsung andoid συγκεκριμένα) Οπως σου ειπα.Φλασαρις μια custom rom με full wipe και θα ειναι σαν καινουριο.Εξαρτατε βεβαια και απο την rom.
poihths Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 γινεται αργο γιατι οι εφαρμογες γινονται πιο βαριες... παραδειγμα το youtube σε πισι 5ετιας σερνεται γιατι το flash κ τα videos εχουν μεγαλυτερη αναλυση-περισσοτερους πορους
Exeliktikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οπως σου ειπα.Φλασαρις μια custom rom με full wipe και θα ειναι σαν καινουριο.Εξαρτατε βεβαια και απο την rom. έχεις την καλοσύνη να μου πεις πως γίνεται αυτό σε παρακαλώ πολύ?
stamatinho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν μπορω να σου πω απλα.διαβασε για το το κινητο σου σε site οπως myphone.gr και φυσικα το xda.1 πως θα κανεις ροοτ2 πως θα περασεις custom recovery3 Ψαξε μια καλη custom rom που να σε καλυπτει.Εφοσον τα μαθεις ολα αυτα ειμαι σιγουρος πως θα καταλαβεις τι γινεται. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από stamatinho
Exeliktikos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 σε ευχαριστώ πολύ. θα το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα