InTheEnd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εχω το iphone 4 και καθως εψαχνα να το βρω ειδα οτι δεν το βρισκω μεσα στο σπιτι και οτι ειναι κλειστο,υπαρχει καποιος τροπος να το εντοπισω?
Galatea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κατ'αρχάς, δεν ξέρεις αν στο κλέψαν. Εάν όντως το πιστεύεις, πρέπει να πας asap στην αστυνομία γιατί και στο ενδεχόμενο ότι το βρίσκεις και στο 'χουν όντως κλέψει (και δεν το 'χεις απλώς χάσει), τι θα κάνεις; Θα πας να τους βρεις;Είχες εγκατεστημένη καμιά app τύπου "Find my phone"; Σε περίπτωση που είχες τέτοια app, δες Site: εδώ
InTheEnd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Όχι δεν έχω κάποιο τέτοιο App στο κινητό. Δεν ξέρω ρε σι 17 χρονων ειμαι δεν εχω ασχοληθει ποτε με αστυνομιες κτλπ πηρα τους δικους μου ειναι στην Δουλεια. Μια βολτα ειχα παει το ειχα ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ επαιζα το εβαλα στην τσεπη πηγα σπιτι και ηταν κλειστο και αφαντο,εχω τρελαθει δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο!
Galatea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει περίπτωση να στο έβγαλαν απ'την τσέπη; Και σε περίπτωση που άλλαξες ρούχα αφού γύρισες, κοίτα καλά πατώματα μήπως εκσφενδονίστηκε πουθενά. Ήσουν με παρέα; Μια φορά που είχα χάσει το κινητό μου και πίστευα ότι κάτι ύποπτο είχε συμβεί, 4 μέρες μετά τυχαία έμαθα ότι ένας φίλος το 'χε βρει και το 'χε φυλάξει αλλά δεν ήξερε αν ήταν δικό μου και το παληκάρι φυσικά μου το φερε αμέσως.
InTheEnd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι κατι τετοιο.... Οχι δεν ημουν με παρεα μονος μου ημουν. Ουτε ρουχα αλλαξα
Galatea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ε τότε θα πρέπει να περιμένεις τους γονείς σου... Στη θέση σου θα έψαχνα για χιλιοστή φορά τα πάντα κι ύστερα θα πήγαινα στην αστυνομία.
Sog96Ch Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 μπαταρια ειχες πριν το χασεις ή οχι? (εαν ναι σου επεσε/πηρε καποιος εβγαλε την sim ) edit: εκτος εαν σου επεσε στο σπιτι και βγηκε η μπαταρια ψαξε σε ολο το σπιτι
InTheEnd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Τα εψαξα ολα 1293719 ανω κατω το σπιτι εκανα,πηρα τον πατερα μου,μου λεει παει χαθηκε τελειωσε κτλπ.. Ναι μπαταρια ειχα full για αυτο λεω οτι μου το κλεψανε.
Sog96Ch Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 μπορει να σου επεσε πουθενα και να βγηκε η μπαταρια...
Hyphen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Συγνωμη πως γινεται να βγει η μπαταρια του iphone 4? Αφου ειναι ενσωματωμενη... 2
Sog96Ch Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν το ηξερα. Δεν εχω ασχοληθει με τα iphone καθολου απλα υπεθεσα οτι δεν ηταν ενσωματωμενη.
lexchris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 You can locate your iPhone using iCloud system, it will tell you where it was the last time it was on Sent from my iPad using Insomnia
InTheEnd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Παιδια εκανα συνδεση και το Find my iphone ηταν ενεργοποιημενο απο μονο του στο iPhone μου γιατι ειχα το λειτουργικο 7,0,2 εκανα Ενεργοποιηση απωλειας μεσω iCloud και επισεις εβαλα ενα μηνυμα οτι εχει ενεργοποιηθει σαν χαμενο,και να με παρει σε ενα τηλ που εδωσα. Υπαρχει κατι καλυτερο που μπορω να κανω? Γιατι πατησα και ευρεση αλλα δεν την εβγαζε την συσκεη.
InTheEnd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά ευχαριστώ όλους έχω πολύ καλά νέα! Το κινητό μου δεν εκλάπει τελικά,το είχα αφήσει πάνω από την μονάδα να φωτίζει και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έσβησε επειδή έτρωγε όλοι την μπαταρία έσβησε και νόμιζα ότι μου το κλέψαν μιας και νωρίτερα είχα βγεί έξω! Μιας και το πάθημα μου έγινε μάθημα,θα ήθελα όποιος έχει τις γνώσεις να μου πεί τα ΠΑΝΤΑ για να προστατέψω το κινητό μου,τι προγράμματα να βάλω κτλπ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις