Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την απογευματινη μου καλησπερα σε ολα τα παιδια του insomnia μας του πρωτου ελληνικου φορουμ στην Ελλαδαραααααα μας. Το προβλημα μου ειναι  οτι στον υπολογιστη μου περασα τα ελληνικα windows 8 αλλα στο metro ui αντι να γραφει ελληνικα γραφει αγγλικα πως γινεται αυτο ; το dvd που τα εκανα εγκατασταση ηταν στα ελληνικα η οδηγιες τις εγκαταστασης :/

Γνωριζει κανεις τι παιξει παλι με αυτο το πραμα ;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο,

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-desktop/how-to-change-display-language-of-metro-apps/87c6f72b-deb1-4d5f-9d0e-bde949f18fb3

Και πες μας.Εκει που λεει προφανως english βαζεις ελληνικα.Αν εχεις καποιο προβλημα,ρωτα.

Το εκανα και τιποτα το περιεργο ειναι οτι στο metro το εναρξης και την επιφανεια εργασιας την γραφει στα ελληνικα και καποια αλλα προγραμματα επισης εκτος απο την αλληλογραφεια και αυτα που ερχονται μαζι με τα windows 8

Δημοσ.

Πήγαινε στο Store και δες πάνω δεξιά αν έχει διαθέσιμες ενημερώσεις. Σε εμένα έπρεπε να κάνω ενημέρωση τις εφαρμογές στα Ελληνικά όταν άλλαξα γλώσσα.

Δημοσ.

Πήγαινε στο Store και δες πάνω δεξιά αν έχει διαθέσιμες ενημερώσεις. Σε εμένα έπρεπε να κάνω ενημέρωση τις εφαρμογές στα Ελληνικά όταν άλλαξα γλώσσα.

Το εκανα μολις τωρα και τιποτα :(

Κατι αλλο ;

Δημοσ.

Το καλωσορισατε παντος το εχει γραμμενο στα ελληνικα επισης πηγα πινακα ελεχου γλωσσες γλωσσα εμφανισης λεει ελληνικα ομως στην παρεσθεση το γραφει αυτο Παρακαμψη τι συμενει η παρακαψη δηλαδη ; :/ Πως τα κανω ολα να φενονται ελληνικα και στο metroui επισης εχει και τα αγγλικα και λεει διατηξη πλητρολογιου. Επιτα απο κει πηγα ρυθμησεις για προχωριμενους και τα εκανα ολα στα ελληνικα και τις δυο καρτελες που εχει εκει περα, Πατησα εφαρμογη ρυθμησεων γλωσσας στην οθονη υποδοχης στους λογαριασμους συστηματος και στους νεους λογαριασμους χρηστων  τα εκανα και εκει ολα στα ελληνικα το περιεργο ειναι οτι ενω λεει Ελληνικα (Ελλαδας) στις Γλωσσες Εισοδου και στην οθονη υποδοχης το μετρουι δεν ειναι στα ελληνικα γιατι γινεται αυτο ; :( Δεν μπορω να καταλαβω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...