Sapounos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας! γραφω εκ μερους ενος φιλου μου.. Σημερα αγόρασε την καρτα γραφικων Gigabyte Radeon HD7790 1GB OC και την συνδεσε στο PC του. Επίσης επειδή δεν ξέρει κ εγω δεν ειμαι Θεσσαλονικη για να τον βοηθησω την συνδεσε στην αρχη χωρις το καλωδιο τροφοδοσιας της και αμεσως μετα μαζι με αυτο.. Ο υπολογιστης του ανοιγε κανονικα αλλα επειδη δεν ειχε καλωδιο απο DVI σε HDMI πηγε και αγορασε εναν Adaptor και το συνδεσε και απο τοτε ο υπολογιστης του στην αρχη απλα ανοιγε χωρις να αποκρινεται και μετα δεν ανοιγε καθολου. Του είπα να κανει πολλά πράγματα μηπως και ανοιξει ο υπολογιστης αλλα τίποτα. Η μητρική του κάρτα ειναι αυτή http://www.asus.com/uk/Motherboards/P5KPLAM_SE/#support και το τροφοδοτικο του ειναι αυτο http://www.coolermaster.com/product/Detail/powersupply/elite-power/elite-power-400w.html Αν χρειαζεστε καποια αλλη πληροφορια πειτε μου. Ευχαριστω!
Hawk7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Oταν λες δεν ανοιγει,εννοεις δεν ακουγεται τιποτε απο το πσ,ανεμιστηρια,δισκοι,φωτακι στην μητρικη κλπ,ή απλα εχει μαυρη οθονη; Διοτι αν εχει σωστα την τροφοδοσια,στην gpu,και ολα τα υπολοιπα,καθολου παραξενο να μην δινει σημα στην οθονη,λογω drivers,ή αναπτορα. Τι συνδεσεις εχει η οθονη του;
Sapounos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 δεν ανοιγει καθολου! σαν να μην ειναι συνδεδεμενο.. το φωτακι της μητρικης του αναβει μεσα οποτε δεν ειναι προβλημα τροφοδοσιας..
Sapounos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ένα καλώδιο ειναι απο το τροφοδοτικο στην καρτα.. δεν εχει αλλο αυτο συνδεσε μονο.. Στην αρχη ανοιξε και μου ειπε δεν αναβαν τα λαμπακια απο τα πληκτρολογια ποντικια και δεν αποκρινονταν γενικα ο υπολογιστης.. απλα ηταν ανοιχτος σαν να καηκε η μητρικη.. η σαν να επαθε ο σκληρος κατι... μετα δεν ανοιγε καθολου... σαν να μην υπηρχε κατι να τροφοδοτισει.. του ειπα να τα βγαλει ολα απο πανω αφηνοντας μονο το τροφοδοτικο καλωδιο (πριζα-τροφοδοτικο) και το καλωδιο της καρτας (DVI-HDMI) μηπως βραχυκυκλωσε κατι... μετα του ειπα να κανει το ιδιο με τα εξαρτηματα του υπολογιστη μεσα... δλδ μονο τον σκληρο και το CD-ROM.. έτσι όπως τα έβγαλε τα έβαλε κιόλας γιατι ήμασταν τηλεφωνικως γυρω στο μισαωρο και του το υπενθιμιζα συνεχεια..
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το τροφοδοτικό είναι καινούριο ή σήκωνε κάποια άλλη κάρτα για καιρό πιο πριν;
Sapounos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά άκυρο, ο υπολογιστής του άνοιξε... είχε συνδέσει ένα καλώδιο παραπάνω στην μητρική και βραχυκύκλωνε... και τον ειχα ρωτησει εν τω μεταξυ αν συνδεσε κατι παραπανω! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
Hawk7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά άκυρο, ο υπολογιστής του άνοιξε... είχε συνδέσει ένα καλώδιο παραπάνω στην μητρική και βραχυκύκλωνε... και τον ειχα ρωτησει εν τω μεταξυ αν συνδεσε κατι παραπανω! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! E,μα... ετσι που τα'λεγες,μονο λαθος συνδεση μου εκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα