Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα μηχάνημα με τα εξής χαρακτηριστικα :

Επεξεργαστής: Intel® Core2duo CPU E7500n στα 2.93GHz

RAM: 4GB DDR2

Μητρική: Gigabyte  GA-G31M-ES2C

Τροφοδοτικό: 480W

Και σκεφτόμουν να πάρω μια μητρική η οποία να δέχεται επεξεργαστές με socket 1155 προκείμενου αργότερα να πάρω κάποιον i5 ή οτιδήποτε άλλο. Η αγορά που σκέφτομαι είναι η εξής:

Επεξεργαστής:  Intel CPU Celeron G1630(1155,2.8GHz/2Mb)

ΜητρικήASUS P8H77-V LE

RAM: Κάπου στα 4-8Gb υπολογίζω αλλά δε ξέρω ποια ακόμα

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με αυτά και να μου πείτε αν αξίζει ή όχι και αν όχι τη μου προτείνεται... Ευχαριστω...

Δημοσ.

μην πας σε παλιο σοκετ 1155,εφοσον υπαρχει το 1150..φυσικα 1150socket cpu & mobo θα κοστισει παραπανω απο μια συνθεση με amd..ποσα διαθετεις καταρχην?

Δημοσ.

Κοιταξε το ποσο που διαθετω αυτη τη στιγμη ειναι max 250 ευρω... Α το 1150 ειναι ποιο καινουργιο...??? Εχω μεινει πισω απο οτι βλεπεις.... 

Δημοσ.

ναι ειναι το καινουργιο..σε amd συμφερει να πας με τετοιο μπατζετ...για τι χρηση το θες?σκληρο κραταμε,τροφοδοτικο πες μου μαρκα/μοντελο για να δουμε αν θα το κρατησουμε και αυτο

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου ποιό είναι; Κάρτα γραφικών έχεις;

Μη πας από διπύρηνο σε διπύρηνο πάλι.

το ξερω φιλε μου αλλα αυτη τη στιγμη δε μπορω να κανω κατι καλυτερο.... και καρτα γραφικων εχω δες παραπανω....

Δεν εχω ολα τα υπολοιπα....

ναι ειναι το καινουργιο..σε amd συμφερει να πας με τετοιο μπατζετ...για τι χρηση το θες?σκληρο κραταμε,τροφοδοτικο πες μου μαρκα/μοντελο για να δουμε αν θα το κρατησουμε και αυτο

Κοιτα δν θα ηθελα σε AMD γτ δε το θελω μονο για gaming το pc... Οποτε μιλαμε καθαρα για Intel κσι τιποτε αλλο... Τωρα για τροφοδοτικο ειναι i MEMORY DR-8500btx στα 500W τουλαχιστον αυτο λεει η ετικετα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...