toketog Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα στην παρέα.... Σε ενα TP-Link TD-W8951ND θέλω να μπορώ να έχω πρόσβαση στο router απομοκρυσμένα...Εχω ενεργοποίσει το ACL (Access Control Setup) και λειτουργει μονο τοπικά, δηλαδη αν πληκτρολογήσω την public ip ή το dns με βάζει, αν ομως προσπαθήσω απο αλλο δικτυο δεν με βάζει....τι κάνω λάθος ;
xinetd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Στο Interface "LAN", πρεπει να εχει και επιλογη για "WAN" ή "LAN&WAN". Αλλαξε το. Επισης δεν χρειαζεται στο "Application" να εχεις "ALL", ειναι λιγο risky, πρεπει να εχει επιλογη για http/web μόνο.
toketog Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 σε ευχαριστώ πολύ....εκανα ομως μια βλακεια και οπως δοκιμαζα εβαλα ftp στο application, τωρα δεν μπαινει....πως συνδεομαι με ftp να το διορθωσω ;
xinetd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Απο ftp δεν μπορεις να το διορθωσεις αυτο. Πρεπει να αποκτησεις παλι προσβαση στο http interface του router. Δεν μπαινει και απ'το LAN ή μονο απ'το WAN? Aν δεν συνδεεται ουτε απο τοπικο PC, κανε reset απο το κουμπι και ξανα-μανα ολες τις ρυθμισεις.
toketog Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ναι δεν μπαινει ουτε απο το λαν! το reset ειναι μονοδρομος....απλα δεν το εκανα για να μην χασω τις ρυθμισεις....
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 α.φροντισε να βαλεις και ενα δυσκολο password και φροντισε να παιζει και απο Lan και απο wan.Μην κλεισεις το Lan.επισης προληπτικα και μονο κοιτα και για κανα firmware update για το router.επισης αν μπαινεις απο καπου συγκεκριμενα remote στο ρουτερ και εκει εχει static Μπορεις να αφησεις μονο εκεινη την Ip να κανει remote login.
cocos1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 καλη χρονιά σε όλους, ντιεωπιζω το ίδο ακριβώς πρόβλημα που αναφέρεται στην αρχή έκανα ότι ακριβώς είπατε αλλά δυστυχώς είμαι ακριβώς στα ίδια,ο φίλος ''toketog'', έκανε ακριβώς αυτέσ τισ ρυθμίσεις και του δούλεψε? τι άλλο μπορει να έχω κάνει λάθος στις ρυθμίσεις?
toketog Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 cocos1, στο Application εχεις Web, Στο interface εχεις Both, και δεν σου δουλεύει ?
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 και Ip ολες μηδενικες για να σημαινει προσβαση απο παντου.και προσοχη αν ειναι Http η αν ειναι Https
cocos1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας , μετά απο αρκετο ψαξιμο και βάζωντας τισ ρυθμίσεισ όπως ακριβώς έχουν αναφερθεί δεν γινόταν τπτ,όποτε διάβασα και μου προτείνανε να απευθυνθω στον πάροχο(οτε) καταλήξαμε λοιπόν να μπώ με τουσ κωδικούς μου στο https://ps.otenet.gr/active/ServiceActivation/csAuth.jsp και να πάω στις ρυθμίσεις μου και κάπου είχε ενεργοποιημένη την ενισχυμένη ασφάλεια την έβαλα '' οχι '' δλδ να μην είναι ενεργοποιημένη και όλα λειτούργησαν άψογα.Απο ότι διάβασα αυτη η ρύθμισει κλειδώνει όλεσ τις πόρτες που είναι οι συνήθεις που δέχονται επίθεση. ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πάλι κάποιος με αυτή την ρύθμιση γιατι αν θες να φτιάξεις κάτι και δεν γνωρίζεισ και καλά πεδεύεσαι πολυ!!!!
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας , μετά απο αρκετο ψαξιμο και βάζωντας τισ ρυθμίσεισ όπως ακριβώς έχουν αναφερθεί δεν γινόταν τπτ,όποτε διάβασα και μου προτείνανε να απευθυνθω στον πάροχο(οτε) καταλήξαμε λοιπόν να μπώ με τουσ κωδικούς μου στο https://ps.otenet.gr/active/ServiceActivation/csAuth.jsp και να πάω στις ρυθμίσεις μου και κάπου είχε ενεργοποιημένη την ενισχυμένη ασφάλεια την έβαλα '' οχι '' δλδ να μην είναι ενεργοποιημένη και όλα λειτούργησαν άψογα.Απο ότι διάβασα αυτη η ρύθμισει κλειδώνει όλεσ τις πόρτες που είναι οι συνήθεις που δέχονται επίθεση. ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πάλι κάποιος με αυτή την ρύθμιση γιατι αν θες να φτιάξεις κάτι και δεν γνωρίζεισ και καλά πεδεύεσαι πολυ!!!! ξαναδιαβασα ολο το τοπικ και δυστυχως παρατηρησα οτι ναι δεν αναφεραμε πουθενα για την αυξημενη ασφαλεια(οχι ενισχυμενη). ναι ο οτε κλεινει απο Defaults παρα πολλα ports.αν γινει η ενεργοποιηση απο το site μερικοι το βλεπουν αλλα δεν ξερουν τι ειναι.αν ομως σου δωσουν στοιχεια απο το καταστημα κτλ τοτε κανεις δεν μπαινει μεσα και δεν το βλεπει.και πραγματι ειναι βλακειια γιατι οπως επες απειρος κοσμος ψαχνει να βρει τι φταιει και δεν μπορει να παει το μυαλο του οτι υπαρχει κατι τετοιο.η αφασια ειναι οτι οτι τοπικ δεις για Port forward σε otenet παντα γραφουμε να κλεινετε την αυξημενη ασφαλεια.και εδω που χρειαστηκε πραγματι δεν εχει ειπωθει. επισης οταν το κλεισεις(δεν το λεω για σενα αλλα γενικοτερα)πρεπει να κανεις και reboοt το ρουτερ η disconnect connect για να παρει την αλλαγη. για τυπικους λογους αναφερω και εδω για την αυξημενη ασφαλεια για να υπαρχει τυπκα η διαδικασια. Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο της OTENET. Κάθε μετατροπή "ενεργοποιείται" μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα