vaggelis7172 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας!!Ειμαι σε μια φαση που ψαχνομαι οσον αφορα τον προγραμματισμο,θα ηθελα να ρωτησω αν η visual basic 5(προσοχη!!!οχι η .NET 2005)εννοω την εκδοση πριν την 6 εχει πολλες διαφορες με την 6?-Θα μου πειτε βεβαια για ποιο λογο θες να ασχοληθεις με τοσο παλια εκδοση,δεν εχω προβλημα πανω σε αυτο-εχω ενα βιβλιο για την 5 ειμαι καλλυμενος με αυτο για την 6?Ευχαριστω.
Tmark Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αν πας σε πλευρά .NET programming θα σου πρότεινα να αφήσεις την Visual Basic στην άκρη και να ασχοληθείς με C#.
NiTroGen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Όπως μπορείς να δεις κι εδώ: http://us.generation-nt.com/answer/differences-between-vb5-vb6-help-164460901.html ή εδώ:http://www.vbforums.com/showthread.php?336940-What-is-difference-between-VB5-and-VB6 οι διαφορές είναι ελάχιστες από την έκδοση 5 στην 6, και σίγουρα ότι φτιάξεις στην vb5 κατά 99,9% θα τρέχει και στην vb6. Άρα το βιβλίο σε καλύπτει.
pmav99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Από εκεί και πέρα, ανάλογα και με το τι θες να κάνεις, ίσως είναι καλύτερα να πας σε κάτι πιο σύγχρονο. Οπότε αν μας πεις ποιος είναι ο στόχος σου με τον προγραμματισμό, ίσως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.
vaggelis7172 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Από εκεί και πέρα, ανάλογα και με το τι θες να κάνεις, ίσως είναι καλύτερα να πας σε κάτι πιο σύγχρονο. Οπότε αν μας πεις ποιος είναι ο στόχος σου με τον προγραμματισμό, ίσως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Στοχος μου ειναι η δημιουργια συγχρονων εμπορικων εφαρμογων,νομιζω λεγονται COM,ERP,CRM καπως ετσι.Τωρα οσον αφορα την visual basic 6 το ξερω οτι δεν ειναι συγχρονη αλλα ανεκαθεν με συναρπαζε η συγκεκριμενη εκδοση ετσι αν μπορουσες να μου πεις δυο λογια για τις διαφορες της 5 με την 6 θα το εκτιμουσα πολυ.
NiTroGen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κι εμείς που προσφερόμαστε να βοηθήσουμε, θα το εκτιμούσαμε περισσότερο αν διάβαζες τις απαντήσεις μας. Ο προγραμματισμός θέλει να ξέρεις και να ψάχνεις και να διαβάζεις. Χωρίς να ξέρω την απάντηση στην αρχική σου ερώτηση, έκανα μια αναζήτηση για "VB5 VB6 differences" και το βρήκα στη στιγμή, αλλά εσύ αγνόησες την απάντησή μου και ξαναρωτάς.
ParhsG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχουν drivers φορολογικών και εμπορικα προγραμματα οπως της sunsoft σε vb6 (αυτο που εχουν τα everest) ακομα. Βεβαια σημερα μαλλον δεν αξιζει μαλλον να ασχοληθει καποιος με τετοιου ειδους γλωσσες. Οι περισσοτεροι μαθαινουν για android/ios και web . Ο μονος τροπος να φτιαξεις κατι χωρις να απαιτει χρηματα κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα