Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια εδω και μερικους μηνες συμβαινει ενα περιεργο προβλημα  με την ταχυτητα του downloand  οταν ειχα τα  8αρια πηγαινε σφαιρε επιανε ολη την ταχυτητα 1,4-1,5 Μbs ,οταν κανω εγκατασταση τα  7 μιας και εχω τα αυθαιντικα και δεν θελω να τα αλλαξω  η ταχυτητα με το ζορι πιανει 900-1,0 Mbs

Δημοσ.

Οταν κανεις επανεκκινηση του ρουτερ σου η ταχυτητα σταθεροποιηται ;

oxi δεν αλλαει κατι ασε που μεχρι να πιασει την ταχητητα κανει κανα 20 λεπτο

Χρησιμοποιείς το ίδιο πρόγραμμα για τα torrents με αυτό που χρησιμοποιούσες και στα 8;

ναι το μτοορεντ χρησιμοποιω την εκδοση 2.2

Δημοσ.

Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις του μTorrent να αυξήσεις τον αριθμό των connections άνα torrent. Πρόσεχε όμως μην το ανεβάσεις πάρα πολύ γιατί μετά θα σέρνεται η γραμμή σου και δεν θα μπορείς ούτε browsing να κάνεις.

Δημοσ.

ασχετο αλλα μιλησα με τον οτε και μου ειπανε οτι για 24 ταχυτητα ειναι φυσιολογικες αυτες οι ταχυτητες 900 -1000

Δημοσ.

αυτο ειχα κατεβασει δεν ειδα χρονο αλλα η ταχυτητα παραμενει στα ιδια αυτο που μ παραξενευει ειναι οτι αν βαλω τα 8αρια  θα πιασει 1,4 

Δημοσ.

Η έκδοση των Windows δεν παίζει ρόλο στην ταχύτητα με την οποία κατεβάζεις. Μπορεί την περίοδο που είχες τα 8 να κλείδωνε η γραμμή σου στα 15-16 Mbps και τώρα να κλειδώνεις στα 10-11 Mbps. Οπότε μπορεί να υπάρχει θέμα βλάβης στην γραμμή σου. Καλό θα ήταν να δεις σε ποια ταχύτητα κλειδώνει το ρούτερ σου. Μπορείς να το δεις μέσα από τις ρυθμίσεις του. Ποίο ρούτερ έχεις φίλε μου;

Δημοσ.

καταρχην να σε ευχαριστησω πολυ για την βοηθεια σου και το χρονο σου ,εχω το zte  h108ns  δοκιμασα βεβαια και με αλλα 2 το baudtec και με το sweex mo251 παλι τα ιδια γινεται 

Δημοσ.

CRC Down/Up 990/0

CRC Down/Up 456/4

οποτε λογικα ειναι αυτες  οι ταχυτητες ...απλα  μου φαινεται περιεργο γτ στα 8 πιανω το μεγιστο 1,4 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...