madtaz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Και το remote του sound controller έχει χειροκίνητη επιλογή χρωμάτων απλά έχει λιγότερες αποχρώσεις από το απλό. Δες τις φωτό στα λινκ και θα καταλάβεις. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από madtaz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Και το remote του sound controller έχει χειροκίνητη επιλογή χρωμάτων απλά έχει λιγότερες αποχρώσεις από το απλό. Δες τις φωτό στα λινκ και θα καταλάβεις. οποτε αν δεν σε καιει να παιζουν με τη μουσικη καλυτερα το απλο γιατι σου δινει περισσοτερες δυνατοτητες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Και η συγκεκριμένη ταινία είναι 30led/m και όχι 60led/m... Και από τις πρώτες με αυτήν την κίτρινη pcb... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 έχουμε κανένα link από ebay που να στέλνει ελλάδα και να μη ζητάει τρελά μεταφορικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Πηρα μια ταινια απο το ebay και βλεπω οτι εχει λαμπακια με σταθερα χρωματα σε καθε θεση και οχι οπως η αλλη που ολα αλλαζουν χρωμα Δηλ για να κανει ενα μωβ αναβουν τα κοκκινα και τα μπλε Ειναι αλλου τυπου αυτη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 μονόχρωμες,που δεν είναι rgb, υπάρχουν σε διάφορα χρώματα...να έχουν διάφορετικά χρώματα σταθερά στην ίδια ταινία χωρίς εναλλαγή ..δεν έχω δει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Οταν παταω κοκκινο μονο τα κοκκινα αναβουν Οταν παταω πρασινο μονο τα πρασινο αναβουν Οταν παταω μωβ αναβουν ολα τα χρωματα ωστε να σχηματιστει μωβ Να τα γυρισω πισω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εχεις πάρει LEDοταινία RGB με LED τύπου 3528 ένα για κάθε χρώμα δλδ. Το LED που περιλαμβάνει και τα 3 χρώματα είναι το 5050. Κοίτα να βρεις ταινία με LED 5050 και να έχει 60 LED ανά μέτρο. Δες ΕΔΩ αναλυτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 ok ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
posteros97 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Γεια σας θα ηθελανα να φτιαξω κατι τέτοιο για το δωμάτιο μου .Έχω βρει αυτά http://www.ebay.com/itm/5M-SMD-RGB-5050-Waterproof-Strip-light-300-LED-44-Key-IR-Remote-12V-5A-power-/261426184441?pt=US_Car_Lighting&hash=item3cde3700f9 http://www.ebay.com/itm/360643732881?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Και έχω βρει και ενα καλώδιο και κάποια conector.θα ήθελα να ρωτησω έχω θέλω να κόψω την ταινία σε 3 μέρη αλλά τα δυο να συνδέονται μεταξύ τους και να τα χειρίζομαι απο το ίδιο controler. τα λεδ που εχω στο λινκ εχουν τροφοδοτικο σωστα. Μπορω να χρισημοποησω αυτο για εκεινα τσ δυο .Για το το τριτο κοματι τι χρειαζομαι επιλεον για να δουλευει ως απλω λεδ με κανονικο κοντρολ Επίσης πείτε μου αν χρειάζομαι κάτι επιπλέον Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Απλά να ξέρεις ότι οι αδιάβροχες ταινίες έχουν μπελά στο κόψιμο και την κόλληση του καλωδίου γιατί έχουν την μόνωση της σιλικόνης. Εγώ την κάνω με "πατέντα"... Και δεν μπαίνουν connnectors!!! Κολλάς κατευθείαν το καλώδιο. Στην άλλη ταινία θα χρειαστείς απλά τον άλλο controller και ίσως άλλο τροφοδοτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
posteros97 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ωραία να ρωτήσω κάτι ακόμα έχετε βρει κάποιον sound controller που να αλλάζει σύμφωνα με συχνότητα και όχι απλά με την ένταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ωραία να ρωτήσω κάτι ακόμα έχετε βρει κάποιον sound controller που να αλλάζει σύμφωνα με συχνότητα και όχι απλά με την ένταση. με την ενταση δουλευουν; πιστευα και εγω πως ειχε να κανει με συχνοτητες.. ας μας πει καποιος που ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν στο ebay κάποια ποιο ακριβά με εξωτερικό μικρόφωνο αλλά δεν ξέρω πως δουλεύουν... Πάντως με andruino ή raspery pi πολλοί έχουν φτιάξει αν το googlareis... Στην τύχη βάζω ένα Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2014 από harris78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros95 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Kαλησπέρα παιδιά.Έχω στην κατοχή μου μια 5μετρη ταινία 5050 απο ebay , και αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με την συνδεσμολογία.Συγκεκριμένα την έκοψα και έβαλα το 1μιση μέτρο πίσω απο το έπιπλο της TV και τώρα , δεν ξέρω πως μπορώ να συνδέσω . Συνδέω τα 4 καλώδια του connector με το +RGB(black,red,green,blue) με κολλητηρι και μετα τα μονωνω με ταινία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα