Προς το περιεχόμενο

κρυφος/ατμοσφαιρικος φωτισμος δωματιου/υπολογιστη

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλά, σε γνώση μου τα πλήρωσα λόγω πολύ πιο άμεσης παραλαβής :)

Νομίζω ότι όλα κόβονται και αναφέρουν κάθε πόσο μπορεί να κοπούν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ παρέλαβα τα δικά μου τελικά χτες μετά από 10 μέρες ( αγορά από αγγλία - πόστ μου 1-2 σελίδες πριν ). Ιδια είναι ρε παιδιά με τα κινέζικα από τα ίδια εργοστάσια βγαίνουν, απλά  τα πουλάνε πιο ακριβά.

Από Κίνα όντως υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις σε σχέση με 2 μήνες πριν αλλά πολύ δύσκολα πάνω από 45- 50 ημέρες. Χτες παρέλαβα 5 δεματάκια από διαφορετικά ΄΄μαγαζια΄΄ μέσω ebay αγορές οι 3 και οι χρόνοι ήταν Min 20 μέρες και max 50 ημέρες

ΔΕΝ είναι ίδια, θα δεις υπάρχουν βιντεάκια και στο youtube, έχω 2 ίδιες εμφανισιακά, αλλά διαφέρουν στο βάρος και στο μεταλλικό υλικό εσωτερικά αν την κόψεις, και φυσικά έχουν διαφορετική φωτεινότητα.... Έχα κάνει μερικές παραγγελίες από μερικούς που στέλνουν μέχρι και πιστοποίηση, όταν έρθουν και τα δοκιμάσω θα δώσω λινκς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΕΝ είναι ίδια, θα δεις υπάρχουν βιντεάκια και στο youtube, έχω 2 ίδιες εμφανισιακά, αλλά διαφέρουν στο βάρος και στο μεταλλικό υλικό εσωτερικά αν την κόψεις, και φυσικά έχουν διαφορετική φωτεινότητα.... Έχα κάνει μερικές παραγγελίες από μερικούς που στέλνουν μέχρι και πιστοποίηση, όταν έρθουν και τα δοκιμάσω θα δώσω λινκς...

οποτε καλυτερα να περιμενω, για σιγουρα..

με κοντρολερ και τροφοδοτικο τι γινεται; πηρες απο Ευρωπη; ακριβοτερα να παρω απο Κινα; ή εχουν ιδια τιμη, οποτε να τα παρω μαζι με τα Led απο Ευρωπη;

Επεξ/σία από MasterX

τι να σου πω τώρα ? Απλά αυτό που καταλαβαινω είναι ότι όλοι από κίνα αγοράζουν, ακόμα και τα αγγλικα ΄΄μαγαζιά΄΄ .

Τα δικά μου πως τα βλέπεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε κινέζικα είναι τα ΠΑΝΤΑ (και τα iphone εκεί φτιάχνονται) το θέμα είναι ότι μερικά λαμόγια κινέζοι για να ρίξουν και άλλο το κόστος ρίχνουν την ποιότητα των υλικών. Πχ αν βάλεις άλλο εσωτερικό υλικό στην μεταλλική εσωτερική επίστρωση της ταινίας αλλάζει και η αντίσταση, κτλ.... Ή δεν τα περνάνε από πιστοποίηση. Τώρα τα δικά σου με το μάτι δεν μπορώ να σου πω!!! Γι αυτό και εγώ παρήγγειλα από 3-4 διαφορετικούς (κάποιοι έλεγαν για το εσωτερικό υλικό, κάποιοι είχαν πιστοποιήσεις, κτλ) Όταν έρθουν θα τα βάλω όλα στην σειρά και θα σας πω... Μέχρι στιγμής ότι είχα πάρει ήταν πολύ καλά. Φίλοι που παρήγγειλαν τελευταία μου παραπονέθηκαν ότι δεν είναι τόσο καλά σε σχέση με αυτά που τους είχα δώσει. Γι αυτό πήγα και εγώ με δική μου  ταινία και είδα ότι είχαν δίκιο!!!

πχ 

υπάρχουν πολλά τέτοια να δεις στο youtube

Επεξ/σία από harris78

Παιδια α αγορασει κανεις ετοιμες ταινιες led απο Ελλαδα τι διαφορα εχει??Μπορει ετσι να φτιαξει κρυφο φωτισμο?Ακομα για να αλλαζουν χρωματα συμφωνα με την μουσικη που παιζω τι πρεπει να κανω?Υπαρχει κατι που συνδεεται με ενισχυτη ηχου ή κατι αλλο?

λογικα μπορεις να βρεις τα ιδια πραγματα και στην Ελλαδα.. και σιγουρα μερικοι θα τα φερνουν απο τις ιδιες πηγες που συζηταμε με καπελο στη τιμη.. δεν ειναι απιθανο να παρεις ακριβως τα ιδια κινεζικα απο ελληνικο μαγαζι ή e-shop.

Αλλα αυτο το λεω θεωρητικα, δεν εχω ψαξει ελλαδα

Aπλα επειδη ειδα τιμες και ειναι πανω κατω ιδιες...Επιπλεον γλυτωνεις τον κοπο της συναρμολογησης..Το θεμα ειναι οτι αν θελω να κανω κρυφο φωτισμο τι ακριβως μ χεριαζεται?Απλα μια ταινια led??

• 1 μήνα μετά...

εχεις παραλαβει και δοκιμασει τιποτα για να μας πεις τι γινεται;... με την ευκαιρια σου..

εγώ πάντως το κιτ που παρέλαβα ( από που κλπ λίγα ποστ πίσω ) είναι μία χαρά, βέβαια στην αρχή είχα πρόβλημα μιας και δεν λειτούργουσε ο μετασχηματιστής αλλά μετά από επικοινωνία με τον πωλητή μου έστειλε νέο σε μία εβδομάδα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη μπορουμε να το κανουμε σαν φωτορυθμικο και να αλλαζει χρωματα και ρυθμο ανλογα με τη μουσικη?

Καποιος ασχετος μπορει να τα καταφερει να το στησει ή θελει κολητηρια κλπ ?

Η καθε ταινια εχει ενα χρωμα ή πρεπει να παρεις διαφορετικες για πολλα ?

Επεξ/σία από adi32

δεν ειναι τιποτα δυσκολο.. φιξ συνδεσεις με βυσματακια.. η ταινια RGB αλλαζει χρωματα.
Οποτε παιρνεις την ταινια, τροφοδοτικο και κοντρολ με sound sensor για αυτη τη δουλεια.
Αυτο ηθελα να παρω και εγω.. το αφησαμε λιγο στην ακρη μεχρι να δοκιμαζε καποιες ταινιες που πηρε απο Ευρωπη ο harris78, γιατι ειχε πει οτι τελευταια απο Κινα ειχαν ριξει την ποιοτητα.

Αλλα περασε ο καιρος.. harris78 αν το δεις πες μες τις νεωτερες εμπειριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...